Komentari

odazivotu.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


 • kako_ti_kupus

  ommmmmmmmmm

  avatar

  12.01.2020. (22:58)    -   -   -   -  

 • Lastavica

  Ne volim ulogu žrtve.
  Radije aktivnu ulogu, one koja ne kuka, nego radi.

  avatar

  13.01.2020. (05:37)    -   -   -   -  

 • Mayday

  Od djetinjstva u ulozi žrtve, do zrelih godina i neprihvaćanja iste bio je dug, trnovit put, ali ništa na njemu ne bih mijenjala, jer ovo sad nema cijene :)
  Staviti sebe na prvo mjesto nije sebičnost, nego, kako kaže @Lastavica, aktivna uloga u vlastitom životu ;*...

  avatar

  13.01.2020. (06:58)    -   -   -   -  

 • Magneto

  Iako se s nekim stavovima slažem ježim se ovih Bučević vibratora i energetskih "iscjelitelja" koji imputiraju vlastitu odgovornost bolesnima, siromašnima i onima obavijeni raznoraznim životnim tragedijama

  avatar

  13.01.2020. (10:47)    -   -   -   -  

 • suncokreti na oblacima

  Bravo draga.... odličan post, u kojem se baš svatko može naći, potrebno je samo malo iskrenosti prema sebi:)

  avatar

  13.01.2020. (12:32)    -   -   -   -  

 • bellarte

  Idemo dalje, nema odustajanja.. Dok god se glava na ramenima klima.. Rješenja ima

  avatar

  13.01.2020. (15:02)    -   -   -   -  

 • Dnevna doza (de)motivacije

  Istina boli. Mislim da bi pojedinci takav post mogli shvatiti kao osobni napad i osjećati se prozvano, no zašto? Ne mislim da je poanta ismijavati nekoga i umanjivati nečiju tugu, tragediju ili probleme, nego da se uspije shvatiti kako nije sve crno i ne mora ni biti crno. Magneto spominje bolesne i siromašne, naravno da se ne smije i ne može reći da je "sve samo u glavi i da prestanu izmišljati", to je potpuno drukčija priča koja iziskuje liječenje. Kada bi se uzeli svi faktori i uvjeti u priču, pisao bi knjigu, ne post jer ne može se tako nešto kompleksno toliko maksimalno sažeti.

  Ne vidim čemu takav napadački stav prema pozivu na promjenu životnog stila i ne znam čemu spominjanje jedne Ane Bučević. Zar je potreba za pozitivnošću i dijeljenje to s drugima automatski podvaljivanje kakva programa za XY kuna?

  avatar

  13.01.2020. (20:55)    -   -   -   -  

 • Magneto

  Ne znam u kojem trenutku je iznošenje mišljenja i stavova, suprotnih od postavljača teme, naravno, postao napadački stav i podvaljivanje?

  Lijepo je mijenjati i mišljenje i životne stavove, dijeliti pozitivu životnih promjena, ali i dalje tvrdim imputirati svima onima koji nemaju iste startne pozicije u životima i koji se vrte u vlastitom beznađu, pa i siromaštvu, gladi, bolesti, svojih, djece, obitelji i raznoraznih životnih tragedija i situacija iz kojih ih neće izvući dobre vibracije i lijep je sunčan dan đepnih kisok selfhelp izdanja, je opasno i nažalost, ponekad dovoljno za gurnuti čovjeka preko ruba.

  avatar

  14.01.2020. (09:10)    -   -   -   -  

 • O-da životu!

  .- kako ti kupus- živio!
  - Lastavica- hvala!
  - Mayday- uh, mene zavrti i danas koliko je "moćna", ali ne moćnija od moje svjesnosti. Hvala! :)
  - suncokreti na oblacima- hvala ti, draga
  - bellarte- hehe, super si to sročio, hvala!
  - Dnevna doza (de)motivacije- lijep naziv bloga. Hvala na komentaru.Razumijem i prihvaćam razilaženja i istine koje su drugačije od mojih jer znam da su kreirana iz različitih uvjerenja, programa stanja svijesti. Sve ok, hvala!
  - Magneto- hvala ti na komentaru. Baš je i naziv tvog bloga simboličan. Nema potrebe za razuvjeravanjem, ali super je da promišljamo, dijelimo mišljenja, makar se i razdvajali u njima .Razumijem te, iako ne moramo do Ane Bučevć, možemo i pročitati štogod o Nikoli Tesli, isto je.:)
  Ljudi krivo tumače, ali zapravo baš onako kako razumiju-nije stvar u "dobroj" vibraciji, stvar je o vibracijama uopće. No to je preduboka i preopširna tema kako i sam kažeš za jedan post. Nitko nam ne može ništa nametnuti niti "imputirati" ako živimo u skladu sa svojom istinom. Nije poanta biti pozitivan, poanta je živjeti u skladu sa svojom istinom. Nažalost, u masovnoj svijesti ne živimo sebe, već svoje pretke i društvo. Ali dosta i previše o tome. Pišemo i komentiramo, ne moramo se slagati, ali je lijepo da je komunikacija, kao ovdje, na nivou kulture. Živio magneto i želim ti da svjesno privlačiš, što bi rekli- vibriraš! :):)

  avatar

  14.01.2020. (13:49)    -   -   -   -  

 • U sutonu

  Ne treba uvijek kukati... treba malo i moliti.

  avatar

  14.01.2020. (21:24)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...