Komentari

freshcayg.blog.hr

Dodaj komentar (33)

Marketing


 • FreshCaYg

  Niman srca da ti se približim
  Pa da straj u sebi ja izličin

  avatar

  04.12.2019. (18:57)    -   -   -   -  

 • AnnaBoni

  Dakle sustav je evidentno loš i oni koji u tom sustavu rade, ne rade dobro svoj posao,.....stvarno????

  naši učenici pobiru nagrade na svjetskim takmičenjima, a ova zadnja ekipa koja treba ići NE ide jer nema novaca.......

  inflacija odlikaša je istina osnovnih škola : u srednjem obrazovanju parametri rada i ocjenjivanja su drukčiji

  PS: znaš šta......................možda u "mraku" nije bilo voćnog jogurta ali se učilo bolje s knjigom, tablom i kredom.....

  avatar

  04.12.2019. (19:23)    -   -   -   -  

 • FreshCaYg

  Drugarice Annaboni ja bi ipak više vjerovao svojim očima nego Muji.

  Ako pedeset posto dice uopće ne razumi šta su pročitali, neko ne radi svoj posao kako triba, eto ja bi volio da vi prosvjetari kažete ko je to.

  avatar

  04.12.2019. (19:30)    -   -   -   -  

 • tignarius

  Fresh
  ne boj se, znali smo sve one ofanzive i legende od Save Kovačevića do Marka Belinića (malo dinamovcima i njihovom predsjedniku, nije samo Kirigin bio ubojica)
  a tek položiti Političku ekonomiju socijalizma aaeee
  Anne
  ajde se ti "takmiči" na Tašmajdanu...::)))

  avatar

  04.12.2019. (19:37)    -   -   -   -  

 • FreshCaYg

  Još je jača bila politička ekonomija kapitalizma, mene su 84 učili kako u kapitalizmu žene i djeca rade u rudnicima :))

  avatar

  04.12.2019. (19:46)    -   -   -   -  

 • FreshCaYg

  Inače Hrvatska je druga na svijetu u nogometu, ali domaća liga nam je koma, leglo kriminala, korupcije, niskih strasti, i lopovluka :))

  avatar

  04.12.2019. (19:49)    -   -   -   -  

 • Euro

  Dosao otac na informacije i kaze mu ucitelj:
  -vas sin ima iz svakog predmeta same jedinice..
  -pa on ce pasti i morati ponavljati razred!-rece otac.
  -da se kladimo u 500 ojra da nece!-rece ucitelj..

  avatar

  04.12.2019. (19:57)    -   -   -   -  

 • AnnaBoni

  prijatelju, druže Frešu............možda bi Mela da učestvuje s komentarima mogla to objasniti obziroma na osnovnu školu : u srednjoj, rekoh ti, je sasvim drukčija situacija.Od 1. srednje vježba se pisanje eseja kroz grupni rad, pa samostalno jer esej je kamen spoticanja na državnoj maturi...Postoje vrlo zaguljene osobe pri Ministarstvu koje su dio stručne ekipe za pitanja na državnoj maturi koja su kroz nastavu književnosti gotovo zanemariva.....na pr. boja haljine kod Judite.............koje boje je kosa kod Bobočke....i na takvima se pada !!!! Je li važno da je Judita bila u smaragdno zelenoj svili, ili da je Bobočka imala crnu kosu prošaranu sijedim vlasima ???
  Nije ! Ako te " minijature " ja znam nakon svegodišnjeg ponavljanja gradiva, učenicima su totalno nebitne osim, ako imaju "oko" za detalje........
  Ne branim ni učenike niti tražim opravdanje za nastavnike jer uvijek može i bolje i drukčije....Mogla je i D.Šuica govoriti bolje engleski bez ruskog naglaska a nije.........što se meni konkretno ne može spočitati za moj materinji jezik ( žao mi je što ga ne čuješ )...uostalom, ni hrvatski akcent joj nije čist kao ni Bačiću, sucu Šeparoviću, ministru Horvatu.........Oni NE znaju standarde jezika a ja upravo na tome radim......

  Dakle, ne pljuvati po svemu i svima : imamo sjajnih ljudi , stručnjaka ali i onih, koji su se vinuli daleko ali iz svojih cipela nisu izašli....
  Ima kolega nad čijim izričajem i ja poludjujem s pravom kad čujem, kako kolegica Viška predaje povijest ili Slavonka iz Osijeka izgovara " čet'r".......
  Nemoj po meni, druže i prijatelju nego nastoj biti pošten sugovornik ako znaš što to znači

  avatar

  04.12.2019. (20:00)    -   -   -   -  

 • AnnaBoni

  Tiggi...........ajd' pošalji nekog drugog tako ti Boga,,,,,,ja sam stara za Tašmajdanski prostor

  A, ako mi se misliš ovako obraćati, odustajem od komunikacije s tobom......a žao bi mi bilo, jer te cijenim

  avatar

  04.12.2019. (20:01)    -   -   -   -  

 • marivall

  Ja mislim da su ti koji su objavili te rezultate Pisa testova u stvari prijatelji osvetoljubivom Plenkoviću i sad našim vrlim učiteljima oduzimaju tek teško vraćeno dostojanstvo. E sad da vrate to opet izgubljeno dostojanstvo najbolje da opale još jedan štrajk.

  avatar

  04.12.2019. (20:21)    -   -   -   -  

 • Just me

  Iz osnovne škole gdje su išla moja djeca imam samo pozitivna iskustva. Profesori strogi,ocjene realne. Djeca su mi neka odlična,neka vrlodobra u srednjoj bila i još jesu odlični učenici sa zavidnim primjerenim ponašanjem i poštovanjem prema profesorima.
  Možda je škola u Dubravi ,možda je nekima naš kvart nikakav ali zato su i učitelji i profesori vrhunski. I hvala im!!!!!

  avatar

  04.12.2019. (20:38)    -   -   -   -  

 • FreshCaYg

  Annaboni jel malo čudno da kad nešto ne štima u politici onda su krivi političari, kad ne štima u pravosuđu onda su korumpirani i nesposobni sudci, kad nešto ne štima u ekonomiji onda su krivi poduzetnici,’kad nešto ne štima u policiji onda su krivi policajci, jedino kad nešto ne štima u prosvjeti onda je kriv neko drugi, ali ne zna se ko.

  avatar

  04.12.2019. (21:01)    -   -   -   -  

 • FreshCaYg

  Mariwall je možda je vlada, možda su Srbi, možda masoni :))

  avatar

  04.12.2019. (21:03)    -   -   -   -  

 • samo za vranju

  Ova današnja dica ne znaju slomit grančicu ružmarina i lavande i gade se zemlje u koju ih trebaju posaditi. Ja san i sve to morala naučit u školi kao i kako se guli banana, kako se otvara Nutella, kako se guli kruška...

  Ova se dica ne igraju vani i ne stječu iskustvena logička znanja.

  Za sve san to ja kriva!!!

  Samo to ću reći.

  avatar

  04.12.2019. (21:05)    -   -   -   -  

 • FreshCaYg

  Naravno da ima super profesora, i da ih ima puno, ali kao što u mnogim drugim stvarima nismo uspješni, jer htjeli mi to priznati vučemo naslijeđe iz jednog neuspješnog sustava, koji je u cijelom svijetu bankrotirao, a nismo spremni na promjene, tako nam je i sustav obrazovanja loš, i u njemu rade prosječni, ili sudeći po rezultatima ispodprosječni.
  Naš školski sustav je kad sam ja bio u njemu proizvodio gomilu ispodprosječnih, i nešto onih koji posjeduju gomilu nepotrebnog znanja, koje može koristit jedino na kvizovima, takav sustav nije mogao proizvesti ni kvalitetne profesore, genijalci na koje se svi pozivamo su samo iznimke koje potvrđuju pravilo, kao što rekoh to što smo viceprvaci svijeta u nogometu ne mijenja činjenicu da nam je domaća liga močvara.

  avatar

  04.12.2019. (21:10)    -   -   -   -  

 • AnnaBoni

  FREŠ.........govoriš pizdarije po običaju..........

  MELA........uprav tako !

  avatar

  04.12.2019. (21:10)    -   -   -   -  

 • FreshCaYg

  Druže Euro kao i obično svaka ti je na mistu.

  avatar

  04.12.2019. (21:11)    -   -   -   -  

 • FreshCaYg

  Znači Mela krivi su roditelji, dobro i to ćemo zabilježit, uz udbu, KGB i CIU, sigurno se Dica u Singapuru i Estoniji,’po cili dan igraju vanka pa zato logički razmišljaju :))

  avatar

  04.12.2019. (21:15)    -   -   -   -  

 • FreshCaYg

  Annaboni ne govorim ja ništa, to su Pisa Testovi međunarodni, ja sam bio na svom poslu nisam radio testiranje.

  avatar

  04.12.2019. (21:16)    -   -   -   -  

 • Kojotica

  Ja ne brojim dane do Bozica nego do 103. rodjendana Kirk Douglasa koji je za 5 dana :))))

  avatar

  04.12.2019. (21:32)    -   -   -   -  

 • Just me

  Danas svašta radi svugdje. Ali se ne slažem da vučemo korjenje od ne znam kad i da je to krivo za ispodprosječnost. Ili si dobar u nečem ili ne.....nema tu ko je šta bio ili šta nam je bilo. Ne možemo kriviti nešto za svoj neuspijeh. Kako u životu tako i na poslu.

  avatar

  04.12.2019. (21:36)    -   -   -   -  

 • FreshCaYg

  Živijo Krik Naglas :)))

  avatar

  04.12.2019. (22:45)    -   -   -   -  

 • FreshCaYg

  Možemo ako je sustav obrazovanja loše postavljen on proizvodi loš proizvod, a i profesori izlaze iz sustava obrazovanja kao i svi ostali, recimo mi imamo stoljetnu tradiciju u turizmu a direktori boljih hotela su nam stranci jer mi ne proizvodimo kvalitetan kadar.
  A školstvo nam se ne mijenja, iako desetljećima znamo da je krivo postavljeno, iskreno živo me je bolio kiki za Ilijadu i Odiseju u petom ili već kojem razredu osnovne škole, ni sada ne znam što sam ja tu trebao naučit ili shvatit.

  avatar

  04.12.2019. (22:52)    -   -   -   -  

 • tignarius

  Anne
  još se ljutiš (brez veze) a sad i "učestvuješ"....:::)))
  Fresh
  cijeli sustav teži entropiji, (ne samo prosvjetarski) a ako ga još pripustimo komunistima da ga vode, (od Jokića do ove rospijice)
  rezultat je vrlo izvjestan
  ideološki obrazac za destrukciju čovjeka je vrlo efikasan, a počinje već u vrtićima di kojekakve udruge izrađuju slikovnice Adama i Steve
  eno i napredna Švedska je oslikala svoju crkvu s lezbama i pederima, mislim da ih ovaj skot od Schonborna i podupire, pa možemo očekivati da i i on u Beću štogod naslika

  avatar

  05.12.2019. (07:26)    -   -   -   -  

 • Magneto

  Baš sam s Jedinicom jučer komentirala. Moj tata i ja imamo(li) smo isti stupanj obrazovanja, razlika u godinama 34, razlika u našim znanjima je bila velika. On je baratao sa puno većim fondom znanja i iz opće kulture i praktičnog znanja u odnosu na mene.
  Jedinica i ja, dobro ona je još u srednjoj školi i ima veliki prostor za napredak, ali gimnazijski je program, a ja sam izašla iz strukovne škole, pa ne diramo puno u praktično znanje vezano za moju struku, ali taj odnos znanja i širine opće kulture za sada još uvijek ide meni u prilog, iako bi već rezultat trebao biti na njenoj strani, razlika u godinama- 22.
  Sa fakulteta sam izašla kao potpuna neznalica, znam ja tu teoriju, ali na licu mjesta nisam znala tko mi glavu nosi, šišali su me svi radnici kojima sam kao trebala biti nadređena.
  Kakva će Jedinica izaći iz škola tek treba vidjeti.
  Ali školstvo nam je trulo, puno.
  Mela i Anaboni ufino govore da su djeca kriva, pa baš toliko djece, generacije djece, al dobro.
  Nemam neki reprezetativni broj primjeraka, ali vidim ovo svoje Dijete koje samo buba napamet, tisuće zaboravljivih podataka, bez iti malo logike i samostalnog zaključivanja. Ne zato što možda ne zna logički zaključivati nego jer se to od nje traži.
  Ali da, vjerovatno su djeca kriva

  avatar

  05.12.2019. (07:32)    -   -   -   -  

učitavam...