Komentari

recenzijefilmova27777.blog.hr

Dodaj komentar (88)

Marketing


  • TEATRALNI

    Eto...prvi post na kojem sam se tako nakrvio da ga objavim ali isplatilo se.

    avatar

    29.09.2019. (12:52)    -   -   -   -  

  • teuta

    Samo da ti skrenem pažnju, pri vrhu imaš objavljene dvije iste slike.
    Šteta što je kiša skoro sve upropastila ali ipak je dobro ispao, tako si napisao i to mi je drago.
    Vidim da je bilo veselo...pjevalo se, šalili su se, jednostavno super atmosfera.
    Dakle ti misliš da je predstava ipak bila humorističnija od samog filma? Onda je to super. Iako je meni film bio izvanredan.

    LP prijatelju.

    avatar

    29.09.2019. (14:16)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    teuta
    A znam,previdio sam to,još jučer sam imao tehničkih komplikacija ne samo u objavi snimki nego i u blogeditoru. Kodovi su samo nestajali trebalo je istu radnju uzastopno ponavljat pa je ovo vjerovatno rezultat toga.A neda mi se ponovo raditi izmjene jer sam ionako izgubio vrijeme i živce, neka ih 2 puta od viška glava ne boli :) Zapravo istina je da sam post složio jučer koliko je to bilo izvedivo u tim okolnostima danas je dovršen ubacivanjem ovih videa.

    Da nije bilo kiše bilo bi daleko bolje,ali ok nije previše toga otpalo, ovo su neki dijelići scenarija iz predstave, samo su (tehnička ekipa) zajebali što su mikrofon podigli previsoko pa se tekst nije najbolje čuo. Atmosfera je bila super, pod dojmom sam da je svake godine sve bolja. Što se tiče filma izvrstan je trebao bi ponovo pogledati (to je film koji vrijedi konstantno gledat) da se malo sjetim svega. A u predstavi ima još nekih stvarčica kojih u filmu nema iako je dosta scenski slično filmu. Znaš ono u principu su razlike male kad se radi kazališna adaptacija filma ali malo ih ima. Ja zapravo mislim da sve ima svoje prednosti film svojih a predstava svojih. U svakom slučaju dan je ispao savršeno bilo je isplativo i zajebavanje sa tehničkim sranjima na netu :)

    avatar

    29.09.2019. (14:37)    -   -   -   -  

  • Pozitivka

    To ti je tako, odeš odmoriti kad zabava gotova. Inače, imala sam drugog posla, i dalje mislim da je zanimljiva manifestacija. Pogledani videi odlični. ;)

    avatar

    29.09.2019. (14:44)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    vidjela sam reportažu na TV, spremili se jučer da krenemo, a ono ... kiša :) ništa... vratili se natrag i onda sam došla samo do Tuđmanovog trga, iskipala supruga i doma u krevet :)

    avatar

    29.09.2019. (15:49)    -   -   -   -  

  • teuta

    Znači ipak sam bila u pravu, sve je ispalo super. Zanimau me one scene kojih nema u filmu. Vjerujem ti, ipak si ti stručnjak.
    A imaš pravo, od viška glava ne boli, neka tih slika...Videa su stvarno dobra.

    avatar

    29.09.2019. (15:56)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Aj da brzinski odgovorim,gledam Bonda na tv-u

    -Pozitivka-ovakve zabave uključuju uglavnom kolače,a meni i ekipi ipak treba nešto konkretno :) A vidiš piva je baš prigodna uz ovakvu zabavu,kompletna ekipa iz predstave održi mini koncert na otvorenom. Vjerovatno nebi niti mene bilo da redovito ne pogledam ima li kakvih sličnih događanja jer bi mi inače promaklo kad ne gledam niti vijesti a i radio rijetko upalim (razlog je naravno jebena politika koje su vijesti pune) i meni se sviđa kako su videi ispali,prošle sam godine napravio grešku u koracima sa snimanjem, sad je snimano kako treba i sa boljom makinom od one. :) Bit će toga još ovo je šestu godinu za redom i svake godine se skupi poprilično ljudi.

    -Shadow-ja sa kišom nisam niti računao,jesam zapravo ali pred večer do navečer je trebalo biti ok. Od početka sam bio,kad je krenulo da prostiš na izrazu seruckat,ali eto meni kiša ne može ništa :) na 3 videu je vidljivo da pada srećom nije bio prolom ipak je dio programa koji je trebao biti vani premješten u interijer :)

    -teuta-radi se o nekim malim izmjenama da to nazovem nekom nadogradnjom scenarija i malom izmjenom ali poanta je ista kao u filmu. Računaj i to da sad govorim sa vremenskim odmakom pa više govorim onako inertno ovo je najbliže nekom konkretnom odgovoru koji ti zasad mogu dati dok ponovo ne pogledam. Ovo iz videa mi je došlo kao svojevrsni podsjetnik ali onako u tragovima. I meni se sviđaju videi drago mi je da se sviđaju i tebi .

    avatar

    29.09.2019. (16:08)    -   -   -   -  

  • isabel

    Pa koji idiot je ovako visoko postavio mikrofon, čovječe, jedva razumijem tu i tamo tek po koju riječ?Jel on postavio za košarkašku NBA ekipu dvometraša i više , no dobro, sve u svemu jako lijepo si ovo posložio i prikazao, glazbene numere svojim glasovima ( tonalitetom mislim) posložili su maestralno, a "lijevi bek"tenor me iznenadio posve.-)
    Ne prepoznajem tko je taj mladić, ali glas zaista ima, svaka čast prvo njima , svakom ponaosob, jer bez njih, dubok sam uvjerena, ovaj svijet bi bio jako, jako zločesto mjesto, potom tebi koji si sve ovo skup lijepo složio i prikazao pa se čovjek naprosto osijeća kao da je i sam bio tamo i treće ,ako me sluh ne vara i svojim glasom( u pozadini) dao si svoj obol:-)
    svaka čast, uživala sam gledajući ove video -klipove
    tp. od sveg srca ti posljednji Mohikanče glumačke izvještavačke umjetnosti, elana, entuzijazma , kako god
    ,šaljem

    avatar

    29.09.2019. (20:11)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Isabel
    Pa nemoj tako kradeš mi ulogu ovdje sam ja Theatral sa Lucid ispred toga haha (znaš mene malo se zezam) ali ova fora o košarci MBA-a.... vrhunski svaka čast skoro sam se strgao od smijeha. Kako sam naveo u postu to je jedini minus u cijeloj priči još ove malo višlje se nešto malo moglo i čuti sve u svemu nedovoljno da bi se riječi mogle razabrati, posebno kad je Iva bila na redu za svoj tekst jer što je je stvarno su zajebali usrali i šefa i stanicu sa tim nepotrebnim dizanjem mikrofona. Čak niti činjenica da sam bio poprilično blizu nije spasila stvar a i kako će kad se više čuju baljezganja ekipe sa moje lijeve i desne strane. Najgore od svega je to da se nitko (od tehničke ekipe naravno glumce tu ne računam na njima je samo da odrade svoje) nije sjetio spustiti mikrofon na neku normalnu visinu ali eto što je tu je. Uglavnom bar su se tekstovi pjesama čuli i više nego kvalitetno a i same snimke... zadovoljavajuće su ispale snimano iz pravog kuta za razliku od prošle godine kad sam snimao dobar događaj i sudionike ali skroz krivom metodom. Imao sam kao što si i vidjela što u postu što u komentarima tehničkih problema ali ok bilo je isplativo. Niti je nemam pojma koji je to tenorac, sumnjam (možda se varam) ali ne bih rekao da je iz ansambla drame a od arijeta opera ti nisam kao niti od baletnog repertoara tu sam dosta žanrovski ograničen. Drago mi je da tako živo video izgleda znači da je ispunio svoju bit, vjerovatno je tajna u zumu, ovom kamerom sam mogao približiti samo snimanje a druga caka je u tome da je takva bila i atmosfera živa od komplet ekipe do okupljenih. I da u jednom te navodu moram ispraviti nisam dao nikakav vokalni doprinos možda si načula neka isprazna baljezganja u pozadini koja su dolazila od okupljene mase a nešto sam i ja blebnuo u par navrata ali ok nije tako strašno da pokvari koncepciju :)

    avatar

    29.09.2019. (21:16)    -   -   -   -  

  • teuta

    Čestitam ti na postu dana, bravo prijatelju!

    Svakako zasluženo kako po sadržaju tako i po uloženom trudu. Vidim da se vodi rasprava o visini mikrofona hehehehe. Ma sve je to ok, događaju se greške i najboljima heheee...

    avatar

    30.09.2019. (10:55)    -   -   -   -  

  • teuta

    Hip, hip, huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Jesi vidio, ha?

    avatar

    30.09.2019. (11:00)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Prjateljice, ovo je po drugi put u mojoj blog-karijeri da sam blog dana. Ako se sjećaš prvi takav slučaj je bio sa ovim postom drago mi je da je i administracija to prepoznala imponira mi, ne u toj mjeri da me kao blogera eksponira iako je jeben osjećaj više zbog teme posta i truda oko njega kako si i navela. Spremio sam sliku (screenshot) možda posluži za arhivu u bližoj budućnosti,isto sam napravio i prvi put samo očito nisam arhivirao na pravu adresu i sad ne znam naći put do nje. E da, mikrofon su stvarno ujebali do te mjere da se praktički ništa nije čulo,tu mislim naravno na citiranje teksta iz scenarija predstave,svi su izgovorili po par riječi iz scenarija vjerovatno one koje su ključne u ulogama ali eto nije se čulo kad je mikrofon kako je Isabel (vidiš kako mi ona konkurira:) ) lucidno primijetila da je dignut na košarkašku visinu. Greške se događaju to je istina, samo mi tehničko osoblje nije jasno da su išli na to da ga tako visoko dignu, to je i za mojih 180cm previše :) u principu važno da je i pored toga sve ispalo super.

    Hvala na čestitkama prijateljice :)

    avatar

    30.09.2019. (11:03)    -   -   -   -  

  • teuta

    Znam, sjećam se ali nekako mi se čini da si više puta bio na naslovnici ili se varam? Nema veze, zasluženo si tamo i to je super.
    A za mikrofon lako hehehehe, bit će bolje ipak se čulo zar ne?

    avatar

    30.09.2019. (11:46)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    bravo, post dana!!!!

    avatar

    30.09.2019. (12:35)    -   -   -   -  

  • Mayday

    Ćestitam, blogeru dana! :)
    Sve u svemu, odlična ideja, realizaciju je očito omela kišica...

    avatar

    30.09.2019. (15:06)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Ljudi da samo znate koja je čast biti blog dana :) shadow i mayday hvala na čestitkama

    -teuta-Varaš se,bio sam na naslovnici par puta ali samo 2 puta blog dana ovaj današnji post i onaj iz linka. Jedino je više puta (da me ubješ ne znam kolko) bilo mojih izdvojenih komentara,a što se postova tiče samo ova 2 slučaja. Mikrofon je bio jedina mana komplet programu većinu toga se čulo to je najvažnije.

    -Mayday-malo da, ali ne previše,nije bilo tako kritično da sve otpadne dio je premješten u zatvoreni prostor a ovo vani je još bila neka relativno slaba kiša.

    avatar

    30.09.2019. (16:29)    -   -   -   -  

  • teuta

    Meni se činilo da si bilo više puta ali ti ipak znaš bolje. Čuj, ali budeš još, u to sam sigurna...

    avatar

    30.09.2019. (16:43)    -   -   -   -  

  • nema garancije

    Odlično, ako nije moguće uživo može i preko videa, hvala ti:))

    avatar

    30.09.2019. (17:34)    -   -   -   -  

  • More ljubavi

    U organizaciji našeg fotokluba, mi smo jučer imali izložbu Fotopromenada, zatim snimanje Ex Tempore i otvorenje izložbe fotografija Jasmina Krpana "Kambodža, Vijetnam, Kina". Svake godine sudjelujem na izložbi Fotopromenada (izložba fotografija članova kluba ispred naše galerije), ali ove mi se godine nije dalo izlagati.
    Zanimljiva su takva kulturna okupljanja (sam sebi se divim kako sam lijepo izbjegao reči događanja)

    avatar

    30.09.2019. (18:18)    -   -   -   -  

  • isabel

    E pa frende pridružujem se od srca čestitkama na blogu dana, iako , moram primijetiti, ubij me čim god stigneš, ali ovo tvoje izvješće zaslužilo je biti i blogom tjedna, za ovo ovako snimiti ,prikazati nama, prethodno sve to nekako i urediti iziskuje veliki trud i žao mi je što nije prepoznato
    od uredniištva, a ovo tvoje pojašnjavanje oko kamermanskih zum-finesa
    najiskrenije niš te ne kužim.-)
    tp.

    avatar

    30.09.2019. (20:34)    -   -   -   -  

  • isabel

    p.s i da me ubiješ ne kužim kako nitko nije našao za shodno da jednostavno ušeta k njima i prilagodi im visinu istog, pa nama su za predstava, koncerata ulazili i to u zatvorenom prostoru i namještali kako za glas, tako i za instrument , nije im bio bed izaći na pozornicu i namještati mikrofone svakome od nas ponaosob, a ovo je bilo još i u parku, stvarno berz veze, no dobro, da ne debatiram više o tom, za mene si Bloger tjedna i
    gotovo.
    žiivio ti nama i pridružujem se tvom glasu za pivo kod teute, baš ga volim,eto.

    avatar

    30.09.2019. (20:39)    -   -   -   -  

  • isabel

    a sad odoh još jednom proštraftati tvojim ovim klipovima i čuti onog
    sa stlane:-)))

    avatar

    30.09.2019. (20:42)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    -teuta - eto da sam bio više puta u toj kategoriji tako bi i naveo ali kad nisam. Vjerovatno ti se zmiksalo onih par izdvojenih komentara i postovi. A hoće li me i dalje bacat u tu rubriku vidjet ćemo u svakom slučaju "skromno" ću dodat da su dobar potez napravili :)

    -garancija-žao mi je da nisi vidla uživo stvarno je bilo vrhunski, drago mi je da je sve ovo potenciralo lavinu pozitivnih reakcija.

    -More-da, već sam vidio na tvom blogu likove na tu spomenutu fotogaleriju. Ja nisam niti amater fotograf što se tiče fotkanja tu sam na nekoj ok razini da fotke na nešto liče a u finese baš nisam upućen. Događanja ili okupljanja sve je to ok, dok se ovakve stvari ne počinju nazivati eventima.

    -Isabel-hvala i tebi na čestitkama prijateljice, ma imao sam sreću da je administracija uopće prepoznala post da ga svrsta u ikakvu kategoriju uopće. Sad što je tu je kao blogeru mi za potrošeno vrijeme i trud ovo puno znači ali ne toliko zbog toga da ja kao bloger budem eksponiran više zbog posta samog. Hvala što misliš da ovo zaslužuje biti blog tjedna.

    A ovo drugo... to sam ti govorio o opciji zumiranja /približavanja snimke snimano je sa jedne određene udaljenosti (ne prevelike) a na ovom mobitelu imam tu opciju približavanja (takozvani zoom) vidla si u samim videima kako izgleda, da se kompletna ekipa u kadru vidi kao da su na pola metra od kamere.

    avatar

    30.09.2019. (20:54)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Isabel
    Izgleda dobra stara blogerska pizdarija slali smo komentare istovremeno i sad snađi se druže :) E o mikrofonu bi mogli disertaciju napisat :) ovakve glupe situacije se vjerovatno događaju jednom u 200 godina. Nije stvar u dramsko ansamblu greška je u tehničkom osoblju na prvi pogled (prije početka) mi je bilo očito da su mikrofon previsoko podigli. Ja čak zapravo mislim da su oni koji su za to zaduženi brzinski odradili svoje i zapalili dalje, ali to je samo pretpostavka a znaš što se za njih kaže. Bloger tjedna? Ovo je stvarno hvale vrijedan kompliment kad je tako hvala :) a pivu ćemo popiti, šteta za teutu da ne pije pivu, koju samo satisfakciju propušta :)

    avatar

    30.09.2019. (21:04)    -   -   -   -  

  • teuta

    Gdje ste moje pivopije hehehehhee...
    Kažeš da ne znam što propuštam, koje zadovoljstvo što ne pijem pivo, ha? Evo, prepuštam ga vama hehehehehe...brrrrrrr gorko je!

    avatar

    30.09.2019. (22:21)    -   -   -   -  

učitavam...