Komentari

rossovka.blog.hr

Dodaj komentar (33)

Marketing


  • smjehotvorine

    šta reći, koju poruku poslati?

    avatar

    06.04.2019. (18:38)    -   -   -   -  

  • Lastavica

    Rumba je jedan od najzahtjevnijih i najtežih plesova,
    jer se najteže ulazi u ritam, koji mora biti savršen.
    Koreografije su prilično zahtjevne. I ne može se plesati
    bez emocija, jer to je ples ljubavi.
    Da li ti je to dovoljna poruka?

    avatar

    06.04.2019. (18:43)    -   -   -   -  

  • smjehotvorine

    @ Lastavica, jasno je meni što je rumba...nisam ja sporna :) htjela sam reći da se ljudi primaju svačeg da uzvitlaju prašinu :)

    avatar

    06.04.2019. (18:46)    -   -   -   -  

  • Lastavica

    Taj dio mi je jasan i nejasan, znam da to rade,
    a time me jako nerviraju.

    avatar

    06.04.2019. (18:52)    -   -   -   -  

  • smjehotvorine

    @ Lastavica, nema se tu što puno za reći...bitno je da se prašina vitla, e sad čime - to je druga priča :)

    avatar

    06.04.2019. (18:55)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Šta ti je ženska zavist :))
    Recimo nama muškima je lakše u ton manifestaciji tamo nema naši predstavnika samo žene i pederi.

    avatar

    06.04.2019. (19:11)    -   -   -   -  

  • smjehotvorine

    @ Freš :)))) da zavist :))))

    avatar

    06.04.2019. (19:21)    -   -   -   -  

  • Dnevnik toka misli

    Koja Farenhajt...? Baš mi se i ne da guglat. :)) Sve te novotarije mi promaknu dok vadim ličinke iz zemlje jer mi pojedu korijenje cvijeća. :)

    avatar

    06.04.2019. (19:59)    -   -   -   -  

  • .

    Nemam FB i ne pratim poznate po društvenim mrežama, pa tako baš i ne znam previše što tko priča i radi.

    Apropos plesa i ove emisije - pa nije ples samo za profesionalce, a od ovoga što sam vidjela u dvije emisije, a dovoljno sam vidjela (gledam, ali napeskokce, ponekad samo slušam ako mi je manje zanimljivo), ovi amateri su na brzinu savladali nešto što mnogi ne mogu godinama, i - njima je plaćeno, nama donekle gledljivo... ne vidim tu veliki problem :)

    Što se tiče same gospodične N.C., stvarno malo znam o njoj, a do prije nekoliko godina baš ništa, tj. imala sam nekakvih predrasuda na osnovu toga što nisam ništa znala, a vidjela ju jesam ... a onda je bila u onoj emisiji 'Mijenjam ženu' (Bog dragi zna zašto sam to gledala, ja se ne sjećam :))) i tada sam promijenila mišljenje... jedina mi je zamjerka bila njeno naglašeno afektiranje (no, kako ne znam zašto to radi , ni u to previše ne diram), a inače je bila nevjerojatno prirodna i spretna: nije joj bio problem gurnuti nokte u prljavu vodu za posuđe i ne raditi dramu oko toga, skuhati, počistiti, razgovarati.. a sve tako da ne izgleda kao da je to daleko ispod njenog nivoa, pa sve radi samo zato što je to show, a ona dobro plaćena. I najbitnije, što god da je pričala, bilo glupo ili ne, nikada još nisam primijetila da je zlobna.

    Mišljenja inače ne mijenjam preko noći... tada jesam, ali sada bih za novu promjenu, tj. vraćanje na ono staro, trebala nešto više :)

    Ma, i aj mislim kao Fresh da si ti malo zavidna :))))
    I, btw. mislila sam kako ćeš zalijepiti svoju rumbu, nije amaterizam ni sramota ni grijeh... mislim kako bi se mnogi amateri ovdje mnogi složili s tim :)

    avatar

    06.04.2019. (20:06)    -   -   -   -  

  • morska iz dubina

    Ovu sezonu sam pogledala samo prvu emisiju i odustala. Nije mi nitko smetao od sudionika. Ja sam od onih bez predrasuda. I drugi i drugačiji mi ne smetaju. /Ne sudi, jer će ti se sudit/. Naprosto više volim slušat pjevanje.

    avatar

    06.04.2019. (20:13)    -   -   -   -  

  • smjehotvorine

    @ Dnevnik toka misli, ma nemoj guglat... što manje vidiš - to bolje :))

    avatar

    06.04.2019. (20:35)    -   -   -   -  

  • smjehotvorine

    @ V, ja sam dio amaterskog pjevanja, nisam od rumbe i sambe :) zavidna nikako, tek komentiram nešto slučajno viđeno :) uostalom, žena samo koristi svoje atribute i njima dobro zarađuje - pa kud ćeš bolje :)

    avatar

    06.04.2019. (20:39)    -   -   -   -  

  • smjehotvorine

    @ Dnevnik jedne otočke, tko sam ja da ikome sudim? ali mogu prokomentirat, na neki svoj način :)

    avatar

    06.04.2019. (20:41)    -   -   -   -  

  • .

    Kud ćeš bolje... e, to je več druga priča .)

    Da pojasnim - meni su ovakvi postovi jako ružni, ma koliko ti meni bila simpatična, ne sviđa mi se ovakvo 'pozivanje na linč', jer upravo je to ono što na nekakav način radiš... nije to samo bezazleno komentiranje, nego želja da se javno utječe na mišljenje o nekome, i to posprdno (ono se lakše prihvati, na pohvale smo malo više imuni)... a ne vidim razlog za ruganje osobama od čijih postupaka tebi 'ne ide ni u džep ni iz džepa', kako to shvatiti?

    Meni je takvo ponašanje malo pi***sto, jer, ako imaš nekome nešto reći, onda lijepo odeš na taj FB profil, koji je pretpostavljam otvoren kad se sve već tako lijepo sazna, kažeš što ti je na duši, pokupiš 'grablje u facu', ako si krivo nagazila... tj. uzvrati ti se komentar i sve čisto i pošteno.

    Eto... V. pričala ;)

    avatar

    06.04.2019. (20:58)    -   -   -   -  

  • smjehotvorine

    @ V, ti zbilja misliš da je moj post poziv na nečiji linč? meni ne djeluje tako, a ni pi... sto :) tek komentar na nečiju konstataciju da su cicke dva broja manje od plesanja... ali dobro, svatko gleda drugačije :)

    avatar

    06.04.2019. (21:07)    -   -   -   -  

  • .

    Je, ono što mislim to sam i rekla... ne moram biti u pravu, i slažem se s tobom da svatko gleda drukčije, to čak stalno tvrdim (kompromis kuću gradi :)), ali sam uvjerena kako sam to što sam rekla, rekla na pravom mjestu... ili barem većinu :)

    Sorry, i ja sam samo prokomentirala ono što stvarno, stvarno ne volim... tak', to me uvijek pokrene.
    Znaju to dobro neki ovdje :I

    avatar

    06.04.2019. (21:17)    -   -   -   -  

  • smjehotvorine

    @ V, da me osobno poznaješ znala bi da u meni nema ni trunke zlobe... ponekad si dam za pravo zalajati na neku notorno izvaljenu glupost kao što je već spomenuta konstatacija o smanjenju broja grudnjaka... da je tako, plesačice u Vegasu bile bi ravne ko planjke :)) ali poštujem tvoje mišljenje.

    avatar

    06.04.2019. (21:24)    -   -   -   -  

  • .

    Je, pa nisi shvatila bit - rekoh da mi žena nije nesimpatična, a kad mi je netko simpatičan, imam potrebu obraniti ga ako on sam to ne može (evo, ona zato jer nema blage veze da postoje ovaj post i nevjerna Smješka koja sumnja u njene sise)... da se nekim slučajem tebe netko dotakne na ovakav način, a tebe nema u blizini, ja bih vjerojatno slično odreagirala... i vjerojatno bez provjeravanja tih nekakvih navoda o tebi. O tome bih tebe pitala, ako bi me zanimalo.

    Naravno, ta moja potreba te ne mora nimalo zanimati, (a nju sigurno ne zanima :))), to ima veze samo sa mnom... a sigurno znaš kako je ponekad teško ići protiv sebe :)
    Je li sad jasnije?

    avatar

    06.04.2019. (21:38)    -   -   -   -  

  • smjehotvorine

    @ V, pa žena je sama napisala da su se smanjile od plesa, i sad ja ispadam zlobna :))) ali nebitno... shvatila sam ja bit. činjenica je da uvažavam tvoje mišljenje, bila ja nevjerna ili ne :) a i njoj definitivno ne znači ništa ni moje ni brojna druga mišljenja :) zna što želi i kako to postići.

    avatar

    06.04.2019. (21:46)    -   -   -   -  

  • morska iz dubina

    ....ma nisam ja na tebe mislila...sta ti je???
    naravno da svatko ima pravo komentirati. Sporni dio komentara se odnosio na komenar jednog blogera.../.sorry..nisam bila precizna./...jer ne volim rasna, vjerska ili rodna vrijeđanja.
    Evo ja sad gledam Zvijezde pjevaju pa mi je neko simpa, neko me nervira, neko iritira...al nema veze s mržnjom.

    avatar

    06.04.2019. (21:48)    -   -   -   -  

  • smjehotvorine

    @ Dnevnik jedne otočke, ajde malo mi je lakše :)) činjenica je da svi ti nazovi selebritiji, svako na svoj način, masno zarađuju i mislim da ih najmanje u životu tangira što puk o tome misli :)

    avatar

    06.04.2019. (22:00)    -   -   -   -  

  • morska iz dubina

    ..pa ja radim isto. Komentiram, ogadim, pohvalim....sa prijateljicom se tipkam pa zajedno komentiramo....a možda ne gledam Ples sa zvijezdama od straha da mi se od samog gledanja ne bi gornji trap smanjio za 2 broja. E, onda bi bila u gabuli. Jer se onda ne bi znalo šta mi je sprida, a šta zada :-)))))

    avatar

    06.04.2019. (22:20)    -   -   -   -  

  • Euro

    Ramba sanba

    avatar

    06.04.2019. (22:20)    -   -   -   -  

  • .

    A je, tu si skroz u pravu... ne moram se ni ja baš sa svačim zamarati... što ćeš, problem je što sam strijelac u horoskopu, a srtijelci znaju biti malo naporni :)))
    I ne možeš tu ništa, to ti je nešto kao ti s lijevom rukom, to vjerojatno razumiješ.
    Aj, neću više... pozz :)

    avatar

    06.04.2019. (22:31)    -   -   -   -  

  • smjehotvorine

    @ Dnevnik jedne otočke, ma uživaj i gledaj ono što voliš... a za smanjenje ne brini, mislim da je to samo vitlanje prašine :)))

    avatar

    06.04.2019. (22:52)    -   -   -   -  

učitavam...