Komentari

maithreya.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


 • jelen

  Izuzetna šetnja! i alfalfine klice bi rado probao. Ne znam točno što je alfalfa ali čini mi se da čuo sam negdje da Ameri s time hrane krave za svoje hamburgere :-P Što je glupo! Izbaci posrednika- kravu- i jedi alfalfu direktno! Kao što je još H.D. Thoreau spoznao!

  Gledam na ovom linku o toj magistrali što povezuje Paku i Čanjevo. To je ludost! Ti što su napravili tu šumsku cestu nisu normalni. Kad se vrate, Mongoli će udarit tim drumom direktno preko zapadnih obronaka Kalnika, pa na utvrdu Veliki Kalnik, neće se niti gombati kroz kanjon Pake kao prošli put! Trebalo je misliti malo prije nego se to radilo
  ;-))

  avatar

  27.01.2019. (22:49)    -   -   -   -  

 • Viatrix

  Utrdu Čanjevo sam posjetio jedno proljeće prije nekih 10 godina. Pod snijegom izgleda fascinantno.

  avatar

  28.01.2019. (14:29)    -   -   -   -  

 • gogoo

  Lijepo sa ostacima utvrda Paka i Čanjevo (gdje u listopadu svake godine Haramije otjeraju Turke), a vidi se malo i Vranilac ispod kojeg su kralja Belu hranili šljivama, i poslije kod nas na moru obranili od Mongola i dohranili konkretnijim, uz tatarski umak. Koristim i razne klice, možda ću ponovo i ove, a ne mo'š gladan po planini.

  avatar

  28.01.2019. (18:24)    -   -   -   -  

 • astrosailor

  Vidi se da duboka poljska zima dere, pa vrludam hrblogom i slinim se pogledima. Pogled na Vranilac ti je zanimljivo ispal. Nisu mi poznati ovi vrheci, dok sam živio u blizini previše sam pio i obilazio diskače (bile su 80-te i Novi Val je rastural, nas na MEC-u posebno) a premalo hodao po brdima...a i kad sam hodao to je bilo Čevo i zapadno, ne istočno. Kaj buš, nije svakom dano...uživaj!

  avatar

  30.01.2019. (02:58)    -   -   -   -  

 • suncokretica

  Lijep izlet!
  Jel u sendviču bilo još nešto uz klice? :)))

  avatar

  30.01.2019. (21:44)    -   -   -   -  

 • teuta

  Sve izgleda lijepo i primamljivo osim snijega i zime hehehehe. Vjerujem da bih tamo uživala daleko više u proljeće.
  Klice su super njih sam često jela u Japanu.

  avatar

  31.01.2019. (12:06)    -   -   -   -  

 • suncokretica

  Aaaa...onda ok za sendvič :) Mislim, malo mi čudno bilo samo klice, ovak to zvuči fino :) Jedem meso a mogu i bez njega al sam lijena kuhati više toga. I ne vidim problem u 'vege češnjovkama', barem imam predodžbu što je to :))))

  avatar

  31.01.2019. (22:28)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...