Od kada ne kuham za 10 osoba ne radim ovakva jela ;) P.S. Kuhinja je s jedne strane baš neiscrpna kombinatorika, a s druge imaš osjećaj da si već sve probao i napravio. Danas je to recept iz Makedonije, sutra će biti Sjeverne. Nego reci, kačkavalj je iz Bugarske, Makedonije, Srbije?
17.01.2019. (08:43)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Eh da, nekada sam i ja bio jedna, ako ne i dvije, od takve 4 osobe, baš kao što sam nekada imao želju obići mnoga mjesta, pa i Pirot, gdje kažu da je najbolji kačkavalj u Srbiji, ali eto, mijenjaju se ljudi, kao i potrebe, mogućnosti, pa i cijele države ili bar njihovi nazivi ;)
17.01.2019. (08:55)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Eto opet ti fotka sa pićem mutna, he. Ja ću nazdraviti uz sami kačkavalj ako ga je ostalo (i neku salatu), a kušao sam sličan u Italiji kojeg zovu caciocavallo, ali mislim kako nema puno veze s konjima.
17.01.2019. (12:14)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Demetra
Sigurno je slasno i puno kalorija, ali treba probati. Inače najbolje lazanje od svih koje sam probala radi mog zeta (Talijana) mama.
17.01.2019. (08:01) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Demetra, nisam iznenađena...imaš li recept?
17.01.2019. (08:02) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
modrinaneba
Mamljivo!!!
Neki pravi sa testom...a što je kapula?
17.01.2019. (08:08) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Modrinaneba, kapula je crni luk.
Pravi se na više načina, ovo nije talijanski tip, nego
varijanta na makedonski način.
17.01.2019. (08:12) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
eum
Kad je prija neka prija, lp
17.01.2019. (08:13) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
portoparole
dobro je
17.01.2019. (08:24) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
EuM, sve prijino prija :)
17.01.2019. (08:25) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Portoparole, itekako dobro!
17.01.2019. (08:26) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Grunf
Od kada ne kuham za 10 osoba ne radim ovakva jela ;)
P.S.
Kuhinja je s jedne strane baš neiscrpna kombinatorika,
a s druge imaš osjećaj da si već sve probao i napravio.
Danas je to recept iz Makedonije, sutra će biti Sjeverne.
Nego reci, kačkavalj je iz Bugarske, Makedonije, Srbije?
17.01.2019. (08:43) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Grunf, ovo je jelo za 4 osobe, ne za 10.
fino za ručak. A kačkavalj je iz Srbije.
17.01.2019. (08:46) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Grunf
Eh da, nekada sam i ja bio jedna, ako ne i dvije, od takve 4 osobe,
baš kao što sam nekada imao želju obići mnoga mjesta, pa i Pirot,
gdje kažu da je najbolji kačkavalj u Srbiji, ali eto, mijenjaju se ljudi,
kao i potrebe, mogućnosti, pa i cijele države ili bar njihovi nazivi ;)
17.01.2019. (08:55) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Grunf, nažalost, tako je. Pirotski kačkavalj jeste najbolji, i dalje.
17.01.2019. (09:02) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Pozitivka
Iako imaju puno kalorija, vrijedi probati iznova. ;)
17.01.2019. (09:14) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Pozitivka, mmm, vrijedi :)
17.01.2019. (09:15) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
depresija i ja
Imam dijabetes. Zato samo crna kava!
17.01.2019. (09:18) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Depresija i ja, kako ti kažeš!
17.01.2019. (09:25) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
NF
moja drugarica voli lazanje, ja zadovoljan i njezinim, mada mi ne spadaju u favorit jela i nikad ih vani ne naručim.
17.01.2019. (11:37) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Probaj ovu varijantu sa drugačijim tijestom, vjerujem da će ti
se svidjeti, NF.
17.01.2019. (11:39) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
gogoo
Eto opet ti fotka sa pićem mutna, he. Ja ću nazdraviti uz sami kačkavalj ako ga je ostalo (i neku salatu), a kušao sam sličan u Italiji kojeg zovu caciocavallo, ali mislim kako nema puno veze s konjima.
17.01.2019. (12:14) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Gogoo, fotke s pićem su pijane, to je lako razumjeti :)
Ima kačkavalja, izvoli!
17.01.2019. (12:17) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
starosjedilac
Praktičan recept za one koji ne vole petljati s kompliciranim tjesteninama.
Predlažem rezervno ime: špagetoidne lazanje ;-))
17.01.2019. (12:46) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Starosjedilac, ne treba rezervno ime, iako je adekvatno.
Jednostavno, prija smislila, njene su!
17.01.2019. (12:54) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
modrinaneba
Lastavica Hvala...probat ču jednom da napravim!!!
17.01.2019. (14:06) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Modrinaneba, nije teško, mada ima malo posla...
17.01.2019. (15:22) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
nisan EL DIABLO
Dobro je to... pridružija bi se! :)
17.01.2019. (15:48) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...