Komentari

freshcayg.blog.hr

Dodaj komentar (49)

Marketing


  • FreshCaYg

    Znaš takvi kao ti
    ni pred Bogom se ne stide
    A ovaj život moj
    Nek na dušu tvoju ide

    avatar

    22.11.2018. (09:43)    -   -   -   -  

  • Demetra

    Nekako mi je sve jasnije da si neki potomak Rimljana jer oni su prvi krenuli sistemom, podijeli pa vladaj, a vidim i ti bi tako samo da se dohvatiš blogerske vlasti. Otkrio si se sasvim.

    avatar

    22.11.2018. (09:51)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Baš tako, koje bi to neprocjenjivo bogatstvo bilo da se dokopat blogahaer sa svim njegovim podanicima :))

    avatar

    22.11.2018. (10:00)    -   -   -   -  

  • AnnaBonni

    ja sam za čvrstu ruku a ne za demokraciju u pisanju......jebeš admine kad tebe provuku kroz iglene uši......

    najbolji komentar je :pusićkisić ali to slijedi poslije moga

    avatar

    22.11.2018. (10:37)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Joj Ane ti bi stalno nekog jebala, daj malo predigre :))
    Vidiš kamo mi kisić Pusić, triba se malo jubit a ne odma navalit ka majmun na bananu

    avatar

    22.11.2018. (10:49)    -   -   -   -  

  • Mekon

    Ja bih u klub nadrkanih lezbi

    avatar

    22.11.2018. (10:58)    -   -   -   -  

  • AnnaBonni

    MEKON, stari gospon, desničar pa tako........ej!!!!!!

    avatar

    22.11.2018. (10:59)    -   -   -   -  

  • dugoprugash

    Znaš da je trenutni sastav HR Sabora rekordan po broju takozvanih preletača. Mislim da ih je 21 koji su otkazali poslušnost stranci ili listi na kojoj su ušli u Sabor. Učinila je to i cijela jedna stranka. Niti jedan zastupnik nije vratio mandat, što bi po meni bilo normalno i moralno. Ako ćemo i mi na blogu tako, onda nam džaba klubovi. :)

    avatar

    22.11.2018. (11:09)    -   -   -   -  

  • More ljubavi

    Svoja veličina ne pokazuje i dokazuje se time što će čovjek pljuvati po svima i vrijeđati, prozivati na način kako ti radiš.
    Mislim da se čovjek prepoznaje po tome koliko je spreman otvoreno govoriti o sebi a Diadema i Pozitivka, koje ovdije prozivaš najbolji su primjer tome. Ne srame se reči otvoreno ono što misle. I Lucid kojega ovdije izvrguješ ruglu ima svoj stav: ja sam ljevičar! Zar bi se toga trebao sramiti? Zar bih ja trebao samo zato što imam svojih 11,5 godina HV-a trebao prozivati Lucida i sve njemu slične zato što drugačije razmišljaju o današnjem trenutku? Ja sam se borio i rušio bivšu državu baš zato da bi svatko mogao glasno reči svoje mišljenje, a da nemora odmah gledati iza leđa da nije u blizini kakav udbaš i da se ne plaši da će zbog izrečenog odmah svršiti na Golom ili u Lepoglavi, u najboljem slučaju, ili izgubiti glavu kao što su to mnogi doživjeli.
    Mi smo se na liniji pozdravljali sa: Za dom parićani i to mi nitko nemože zabraniti ni danas kada sretnem prijatelje. Nitko od nas nije bio niti ima ikakve veze s ustašama drugog svjetskog rata.
    Smatram da je daleko korektnije otvoreno sve reći nego se sakrivati iza lažnog morala kako to mnogi čine.

    avatar

    22.11.2018. (11:17)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Može Mek, može :)

    avatar

    22.11.2018. (11:30)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Annaboni šta ti opet ureduješ, ostavi Meka nek ide kud god hoće :)

    avatar

    22.11.2018. (11:31)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Bajkeru mi ćemo pri ulasku u klubove polagat zakletvu, i imat one rituale s puštanjem krvi, pljuvanjem u šake i woodoo lutkama. :))

    avatar

    22.11.2018. (11:32)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Ja se u potpunosti slažem s tobom More ljubavi, i upravo to radim cijelo vrijeme, govorim ono što mislim, o pojavama, ljudima, blogerima, blogericama, njihovim tekstovima, nikoga ne prozivam, iznosim samo svoje mišljenje, to što se ono nekome ne sviđa, Bože moj ni meni se toliko toga ne sviđa, pa nikoga nije briga, nemam ništa protiv Diademe, ili Pozitivke, ili bilo koga drugoga ovdje, dapače meni je totalno suludo da neko može razviti bilo kakove osjećaje prema nekome koga ne poznaje, moj izmišljeni lik jednostavno iznosi dojam kakav na njega ostavljaju vaši izmišljeni likovi, jer eto i ja sam se borio i rušio onu državu i opet bi to uradio i branio pravo svakoga od vas da kaže sve ono što želi, pa makar se to meni i ne sviđalo, i svoje pravo da o tome kažem ono što mislim bez obzira koliko se to nekome sviđalo ili ne

    Mene se ovdje često etiketira ovako ili onako, i da znaš o tome vodim računa isto koliko i o nečijim drugim povrijeđenim taštinama, jer isključivo se o tome radi, ako ikada o bilo kome iznesen neku laž, lijepo molim da me se upozori, da se istog trenutka ispričam, a o dojmovima koje naši izmišljeni likovi ostavljaju, i uvrijeđenoj razmaženoj deriščadi, ne bi vodio ozbiljan razgovor, sam sebi bi ispadao smiješan

    avatar

    22.11.2018. (11:48)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Evo baš se dopisujem s tvojim dragim, ti misliš da sam ja kreten, ja mislim da si ti histerična kokoš, već smo se dogovorili da nećemo posjećivati jedno drugoga na blogu, ne znam što ti sad hoćeš, jel se možemo držat dogovora ili ne, imaš svoj blog i na njemu piši što hoćeš, ako ti moj smeta zaobiđi ga.

    avatar

    22.11.2018. (11:54)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...Danas mi je 38 godina braka. U kakvom klubu bih ja trebao biti?...:))))))

    avatar

    22.11.2018. (12:00)    -   -   -   -  

  • AnnaBonni


    Diadema
    C/P s bloga More ljubavi

    Hm, bome moram priznati da imaš pravo. Ali sad dobro čitaj, ima i takvih žena i to udatih a njihov suprug ih ne ferma nimalo. Naravno, takve žene postaju frustrirane a čim čuju da netko uživa u seksu jednostavno polude od zavisti. Što s takvim jadnim ženama? Ajde ti meni odgovori.

    PS: kad već @Vuk daje svoje pojašnjenje onda ne mogu ne dodati i komentar njegove Drage obzirom na ljubav prema oralnom seksu i svim ostalim seksovima koje je opisala kao želju Djedu Mrazu.........
    Ne treba biti ni puno pametan a ni pismen a ni bolestan od Alzchajmera pa shvatiti, da je ovaj i ovakav komentar iznjedrio moj post Blogu@Blogu ....a, kako njih dvoje čitaju što napišem a ne komentiraju, onda ..... "Smatram da je daleko korektnije otvoreno sve reći nego se sakrivati iza lažnog morala kako to mnogi čine " ....ova citirana rečenica upravo govori kako izraz " korektno" je najdalje od njihovog pojma pristojnosti

    Čestitam SAGITTU.......meni isti broj, ali jučer

    avatar

    22.11.2018. (12:02)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    U klubu Jadnici po istoimenoj knjizi Victora Hugoa, ili već nekoga :))

    avatar

    22.11.2018. (12:07)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Samo ti Anne reci, nedaj se smetat :))

    Inače obzirom da vjerujem je kolega More ljubavi, napisao komentar in bona fide, želim dodati, da iako će njega to možda iznenaditi, jer nikad nismo imali pretjeranu interakciju, da njega kao blogera, jako cijenim, iako nemamo hvala Bogu o svemu isto mišljenje, smatram ga pozitivnom osobom, iako se ponekad pogubi u pokušajima da opravda divljanje svoje drage, ali Bože moj, valjda ne postoji glupost koju ja zbog žena nisam uradio :))

    avatar

    22.11.2018. (12:13)    -   -   -   -  

  • Diadema

    Fresh već dugoooo nisam bila kod tebe ali ovaj put ću napraviti iznimku. Lijepo, na ljudski način smo se razišli, zar ne?
    Ja tebe ne spominjem a ako se to dogodi onda je to u neutralnom smislu, što jako dobro znaš.
    Ako ti imam nešto za reći onda to učinim ovako, na tvom blogu iako bih još više voljela da to bude oči u oči.
    Neću lagati pa ću otvoreno napisati da mi nisi simpatičan ali to ne znači da ću te ogovarati ili pljuvati po tebi.

    Gle ovako, kao prvo iako te ne simpatiziram vjerujem da nisi glup i da jako dobro znaš tko i što je Anaboni. No, uvjeravam te da ipak ne znaš cijelu istinu. Što ću uskoro i dokazati na mom blogu i argumentirati i naravno, tiče se tebe.

    Znaš, čudim se što si takav jer i More Ljubavi se borio za ovu državu ali ipak je zadržao pravu dozu realnosti i ljudskosti.
    Osim toga, vjernik si pa zar te nije sram pred svojim bogom samo tako etikerirati ljude i pljuvati po njima?
    Što ti je Pozitivka skrivila, što sam ti ja skrivila? To što različito razmišljamo o određeboj temi ne bi nikako trebao biti razlog za ovakvo vrijeđanje i etikeriranje.

    Moram priznati da kad sam se nakon dugo vremena javila na blog.hr i ti si mi se javio bilo mi je drago i pomislila sam da sam stekla novog blogo-prijatelja, međutim ispalo je onako kako je ispalo.

    Ok, nema veze, ne moramo nas dvoje komunicirati ali bar se poštujmo kao ljudi, to bi bilo ok.

    Eto, to je sve od mene i dobro razmisli o dotičnoj blogerici jer opreza nikad dosta.

    avatar

    22.11.2018. (12:54)    -   -   -   -  

  • AnnaBonni


    Diadema
    C/P s tvog bloga...........@Lucidu odgovor

    Lucid-Theatral...Blizu si i to jaaaaaako. Zasada samo šutim ali ona nema pojma s kim ima posla. Kad ja počnem onda će požaliti da se ikada meni javila i što me ikada spominjala, vjeruj mi.

    Reci, osim što sam bolesna od Alzhajmera, što patim od nejebice ( kako ste ti i Vuk dijagnosticirali ).......što još imaš kad se prijetiš????

    Sramotan je taj tvoj obračun i obraćanje meni na tudjem blogu: napiši meni u komentaru ( jer nisi blokirana ) sve što te tišti ili, sve što te kod mene smeta, ako će to biti lijek tvojoj duši, a zabava @Lucidu i onima, koji slave tvoje seksualne prohtjeve ?

    avatar

    22.11.2018. (13:10)    -   -   -   -  

  • Diadema

    Donabellina...:))))))))))))))))) tebi se treba samo smijati i ignorirati iako si opasnost za ostale blogere.

    Međutim, netko treba prodrmati s tobom a to ću vjerojatno biti ja. Samo malo pričekaj, dočekat ćeš svoju slavu hehehehee.

    Nemoj zaboraviti da opet napraviš od sebe žrtvu, jadničice jadna, hehehehe. Jao onome tko ti povjeruje.

    Tebi nema smisla išta objašnjavati jer si tupa, eto još jednu si etiketu dobila od mene. Zadovoljna? Ja ne prijetim, obećajem, hehehehe

    P:S: Ovo je moj zadnji komentar tebi jer nisi vrijedna niti jednog. Bljuje mi se od tebe i tvojih smicalica.

    avatar

    22.11.2018. (13:13)    -   -   -   -  

  • blickanje

    Đizussssssssss

    ovo je vrh vrhova..........no comm

    avatar

    22.11.2018. (13:34)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Samo dajte vidim da vam ja i ne trebam :)))

    Inače stvarno ne znam ništa o Annaboni, kao ni o bilo kome od vas, osim onih koje sam osobno upoznao, ne mejlam se s nikim, niti to želim, ne zanimaju me vaši identiteti, niti tračevi koje širite, sve i da znam nešto ne bi mi palo na pamet da o bilo kome kažem nešto, osim onoga što ste vi sami o sebi ovdje napisali, i da skratimo diskusiju, moj izmišljeni lik kao i bilo čiji ovdje je točno onakav kakvim ga većina blogera doživljava, blog je jedan vrlo pravedan mehanizam u kojem svak dobije točno ono što zaslužuje :))

    avatar

    22.11.2018. (14:06)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    ne znam o čemu se radi, Maša je na Ceporexu, baš sam tužna :(

    avatar

    22.11.2018. (14:38)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    O ničemu baš, šta je Maši pusti ove gluparije

    avatar

    22.11.2018. (14:49)    -   -   -   -  

učitavam...