Komentari

caricauniverzuma.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • Carica Univerzuma

    Jeste li ludi i sretni?

    avatar

    25.09.2018. (22:04)    -   -   -   -  

  • DreamOfStone

    Znate li sto ste od ljubavi napravili

    avatar

    25.09.2018. (22:40)    -   -   -   -  

  • jekatisine

    ludi smo. i sretni.

    ali ozbiljno sad, prije puno godina, imala sam savršen život sa savršenim čovjekom. trebali smo se vjenčati.
    sve dok se ja nisam razboljela. bilo je previše to za nas.

    godinama nakon, imam nesavršen život s nesavršenim čovjekom. vjenčat ćemo se. zna za moje probleme i ja za njegove.
    koliko god bili sami nesavršeni, naša ljubav je savršena.

    avatar

    26.09.2018. (09:22)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Ne znam, jel ti poznato ali ima ljudi koji se ne razvode, imaju miran život, vole se i sve to redom, to što ti ili ja nismo znali izabrati, je produkt naše gluposti, nikakvo herojsko djelo :))

    avatar

    26.09.2018. (11:40)    -   -   -   -  

  • Carica Univerzuma

    @athropa ne znam što znači savršen život ( jel ' to ujedno i sretan život) ili mislimo na sve pogodnosti koje nam pruža taj život.....
    Drago mi je da je tvoja ljubav savršena :)) Znači da si sretna.

    @FreshCa Yg poznato mi je, znam ljude koji si pristaju i vode lijepe živote. Mislim da smo ili ti ili ja u nekom trenutku odabrali ono što nam je tada odgovaralo inače ne bi odabrali "glupost".

    avatar

    26.09.2018. (12:10)    -   -   -   -  

  • j.

    Davno sam gledao, mislim da je film star desetak godina, pa se ne sjećam detalja, osim toga da, ipak, svi imaju putra na glavi, pomalo lažuckaju, varaju usput, muljaju, neostvareni su, nezadovoljni i skloni kao i obično krivnju za svoje nezadovoljstvo manje-više svaliti na drugoga, a lik u susjedstvu kojeg proglase ludim ispadne najmoralniji od svih, tako nekako, ne? Uglavnom, ne bi trebalo niti stupati u odnos sa drugim ako nisi siguran da je to to, jer brak, još više u to doba prije pola stoljeća, donosi status, ugled, ali ispod površine, kad nema povjerenja i nesebičnosti, nastaje pakao. Ili, kako je rekao čini mi se Marmont, sa bajunetama se može sve, ali se na njima ne da sjediti.

    avatar

    26.09.2018. (14:08)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    hm ne sjećam se baš koliko mi je odgovaralo, davno je bilo, mislim da je više bilo kretanje linijom manjeg otpora, a to mi se uvijek obije o glavu, jedino što sa sigurnošću znam, sada kad je sve davno prošlo i kad emocija više nema je to da sam si sve sam kriv :))

    avatar

    26.09.2018. (14:37)    -   -   -   -  

  • kako_ti_kupus

    na muci se poznaju junaci, a ni sreća ne dolazi na pladnju. inače ,slažem se sa frešovim komentarom

    avatar

    26.09.2018. (16:05)    -   -   -   -  

  • y

    Naravno da se loši brakovi trebaju razvesti, ali ovo napokon sretna me jako zbunjuje. Definicija sreće iz zadnjeg odlomka mi je upitna. Utvrđeno je da djeca četiri godine nakon razvoda proživljavaju bol i patnju zbog razvoda ( i ne mogu se nositi), a naravno mora se razvesti kada se mora.
    Nekako ne bih razvod smatrala uspjehom više teškom životnom okolnošću. Teoretski ako bi uzrok razvoda bio "građenje sebe" to bih priznajem čak i osudila. S djecom dolaze obaveze, žrtve, a rasti i graditi se može i u braku. Nikako ne bih mogla biti sretna da zbog "građenja sebe" djeci pomaknem tlo pod nogama. Možda sam samo zatucana? :)

    avatar

    27.09.2018. (12:33)    -   -   -   -  

  • Carica Univerzuma

    @y Slažem se da mnoga djeca nakon razvoda pate i da razvod je težak za njih. Mnoga djeca pate u svojim obiteljima jer su im roditelji nesretni i ogorčeni jer su zapeli u tim brakovima. Kako onda da djeca iz takvih brakova postanu sretni i uspješno životni ljudi?
    Smatram da sve ovisi o situaciji.
    Moje osobno mišljenje je da djeca za rasr i razvoj trebaju stabilnu okolinu i sretne roditelje bili oni u braku ili ne. Svojim građenjem gradimo njihove živote.

    @Freš je živa istina, za sve situacije u životu smo sami odgovorni.

    avatar

    27.09.2018. (19:20)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...