Komentari

diogenovabacva.blog.hr

Dodaj komentar (17)

Marketing


  • pjesnikinja

    Dobar dan!

    (u zarobljeništvu navika iz pradavnih vremena prije Domovinskog rata ljudska demencija koješta pobrka...)

    avatar

    01.09.2018. (18:30)    -   -   -   -  

  • pero u šaci

    Kažite, PJESNIKINJO, kako je živjeti sa sobom bivajući takva monumentalna glupača?

    avatar

    01.09.2018. (18:55)    -   -   -   -  

  • lion queen

    nije da me se tiče, ali gle, vratio se pero, oličenje ljevičarske nekulture... jel te to mama partizanka naučila pljuvati po ljudima koji ti požele dobar dan? uistinu monumentalni levičarski prostakluk...

    avatar

    01.09.2018. (19:37)    -   -   -   -  

  • pero u šaci

    Kažite, LQ, kako je živjeti sa sobom bivajući takva monumentalna glupača?

    avatar

    01.09.2018. (19:40)    -   -   -   -  

  • lion queen

    ne znam, nisam ta.

    avatar

    01.09.2018. (19:46)    -   -   -   -  

  • pero u šaci

    Badava ti poricati, sve odavno dokumentirano.

    avatar

    01.09.2018. (19:53)    -   -   -   -  

  • lion queen

    šta je dokumentirano? opet udbašiš? budeš li me nepravedno optuživao, odnosno okrivljavao za nešto s čim ja nemam nikakve veze, moglo bi ti se obiti o glavu, kužiš, ili ti treba crtati?

    avatar

    01.09.2018. (20:01)    -   -   -   -  

  • pero u šaci

    eto glupače

    avatar

    01.09.2018. (20:15)    -   -   -   -  

  • AnnaBonni

    Pero, pero.........znaš ti i bolje ( ne pisati, nego komunicirati )
    i ovaj link ti djeluje kao prijetnja ako se netko < ne daj Bog > okrzne o tebe......

    avatar

    01.09.2018. (21:18)    -   -   -   -  

  • pero u šaci

    Je je, najvažnija je Kultura Komunikacije, nego što! Vidiš kako se slažemo - pa o čemu drugome i ja pisah nego o tome u linku spomenutom ;)

    avatar

    01.09.2018. (21:33)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Neki stari obračuni..

    avatar

    01.09.2018. (21:45)    -   -   -   -  

  • viviana

    Uh!!
    Pročitala članke pod linkovima koje si dao da se informiram. Odličan članak Slađane Bukovac (meni izuzetno drage spisateljice) iz kojeg odabirem izdvojiti ovaj dio:
    A “korisni” su oni koji su se pod svaku cijenu snašli, dok su “beskorisni” svi koji nisu otvorili privatne obrte na inozemnoj adresi, nego svaki dan rade na temperaturi od 60 stupnjeva, i za to očekuju plaću. Takav stav ne propagira uređeno društvo, nego darvinistički kaos.
    Tebi, veliki pozdrav! Drago mi je vidjeti te opet i ovdje na blogu.

    avatar

    01.09.2018. (22:04)    -   -   -   -  

  • j.

    Pročitao sam, ne bez prilične samodiscipline, linkan Macolin intervju u Njutanjem, pa mi se nekako čini da je posljednja stvar koja bi mu se mogla predbaciti - tupost, barem ako je u temelju inventure alatnice premisa da je tupan svak onaj koji pada razrede u školi. O uspjehu u školi kao univerzalnom receptu za brušenje tuposti, pa i dobar život, da ne banaliziramo, svjedočio je svojim primjerom još i sam Einstein, a besmrtni su i nezaboravljeni uostalom ostali i ovdašnji zapisi o ljudima u futroli. Mladac je jednostavno bio neukalupljen, a zanimljivijom temom kod njega čini mi se, za neke npr. Holandeze očito nedostižno - uspješno veslanje kanjonima lokalnih ureda za graditeljstvo ili financije. Takvu tehniku tup čovjek, usudio bih se ustvrditi, nikad neće razviti. Više mi je tu aktualno pitanje sustava vrijednosti koji smatra sretnim lika koji satare gajbu gemišta i janje u jedno jutro.
    Dalje, da li je tupost s druge strane tvrditi kako nije uobičajeno da isti čovjek sjedi u nadzornom odboru vodeći štrajk protiv uprave tvrtke koju nadzire - ne znam, gosn Macola, ali volio bih umjesto linka na komentar komentara pročitati ponovo sam Vojin komentar koji mu je spočitnut :). Zalagati se za to da se zrelost zajednice mjeri mjerom zadovoljstva svakodnevicom od strane nepoduzetničkog dijela puka čini mi se btw u osvrtovom osvrtu na osvrt - umjesnom, barem do neke prilično apstraktne razine na kojoj poduzetnički dio ne biva oglašen tehnokratskim šejtanom per se, ali to tane zanaša prilično (lijevo?:)) od centra mete, jer ne mogu svi voditi neki posel pa ma kako plemenit bio, istorijski dokazano i još po Engelsu zamijećeno :). Zahtjevna stvar, ta organizacija. Kako Kinez uredi milijardu i sedamsto milijuna, majku mu poljubim, a mi ni tih par milijuna što je ostalo ne umijemo?:))
    Nevjerojatnijim mi se zapravo čini, nakon čitave jedne povijesti iza nas, da takvo što piše index a ne tko drugi. Dapače, mislim općenito da je poznavanje činjenica umjesto gomilanja komentara - naprosto korisnije, barem za one koji znadu, smatraju umjesnim i žele oduzeti 47 od 100 bez kalkulatora.

    Nego, opozit tuposti bi, dakle, bar nominalno, ako ne bistrina, trebala biti oštrina? Ima li u alatnici kakav brusač :))

    avatar

    01.09.2018. (23:00)    -   -   -   -  

  • Mariano Aureliano

    Pero, jako sam se obradovao jutros kad sam na naslovnici, među top blogerima, vidio tvoj prepoznatljivi avatar. Nadam se da ovaj postić znači povratak. :) U ovih godinu dana koliko te nema na blogu, blog-profilacija otišla je još prema dolje, u spektar ljudske, moralne i intelektualne mizerije, blog.hr je postao buvlje svratište ustašoida, klerofašista i kretenoida više nego ikad, a komunikacija među blogerima varira između debilizma i patološkog narcizma. Zaista nedostaju blogeri poput tebe, koji istinu uvijek stavljaju ispred lažljive i licemjerne političke korektnosti iliti pristojnosti iza koje se kriju gnoj i smrad. Od poznatih novinarskih faca (u nas) Viktor Ivančić je zaista među rijetkima koji se još nisu prodali ovome ili onome. Vidim tek neki dan da Heni Erceg piše za Mladinu, ali nisam išao čitati što piše. Mjesecima pretražujem internet da vidim što pišeš pod pravim imenom, ali malo toga ima, i sve je već staro nekoliko mjeseci i više. Da se nisi usudio sad opet nestati na godinu dana! :)))

    avatar

    02.09.2018. (11:32)    -   -   -   -  

  • pero u šaci

    L-T - obračunato odavno
    VIV - uvijek te lijepo vidjeti
    J - Šarlo je nežan
    MARIANO - ne mogu ništa obećati :) (ali nije baš da nekoliko mjeseci - ima barem 3 teksta unazad mjesec i kusur)

    avatar

    03.09.2018. (03:44)    -   -   -   -  

  • Mariano Aureliano

    Pretpostavljam da si na ovaj tekst Mazzoccoa s Fejsa mislio: "O Uljaniku i 3. maju ne znam puno. Ti su mi škverovi daleki. No, ako su imalo slični splitskom brodogradilištu onda mogu slobodno reći da su radnici opljačkali sami sebe. U posljednjih 70 godina ni jedan jedini radnik splitskog škvera nije kupio kliješta, kacavidu, elektrodu za zavarivanje, čekić, cijev za odrinu, kabel za struju u kući. Sve to su odnijeli iz škvera. Jebi ga. To je istina. Krali su sami sebe pa se poslije čudili kako nema love i kako su im novogradnje neisplative. Ne kažem da uprave nisu krale, niti da su u njima bili sposobni tipovi. Ne, kažem da su jednako krivi. I da, žao mi je radnika koji su prekasno došli da i oni ukradu dovoljno. Tako im je pao grah." To je neki dežmekasti intelekt u njega, poput onog u Denisa Kuljiša, koji - htijući biti intelektualnom avangardom - vazda biva intelektualnom i moralnom huljom. Potpuno je fulao, naravno, i napisao nešto vrlo neukusno i ružno, zbog čega ga i jesu mnogi blokirali.

    avatar

    03.09.2018. (18:46)    -   -   -   -  

  • pero u šaci

    exactly

    avatar

    03.09.2018. (19:26)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...