Komentari

metamorfoza.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • invisibleman

    Što ako je sve oko nas samo privid i iluzija?
    Tada smo zaista neke životne odluke preplatili.

    Ima jedan grafit..."Vrijeme nas uništava iluzijom da jesmo."

    avatar

    20.08.2018. (17:18)    -   -   -   -  

  • prolaznik

    čovjek ima milijun briga, koje ga drže u konstantnom stresu. pogotovo onaj tko previše misli i analizira... a sve to vodi na uzak put do karcinoma... pogotovo kad je riječ o obiteljskoj predispoziciji.
    stoga prestani analizirati, potjeraj od sebe negativne ljude, imaj jednog ali pravog prijatelja koji će te samo uveseljavati, a ako takvog nema, onda bolje biti bez ijednog. život nije nikakva iluzija, već je ovdje i sada i ne postoji ni prošlost ni budućnost već samo novi dan koji treba ispuniti srećom i veseljem bez obzira na svakodnevna s..anja..

    avatar

    20.08.2018. (19:12)    -   -   -   -  

  • AnnaBonni

    po svemu sudeći ti si proplivala.............i sad samo dalje nastavljaš normalnim dahom..........Lijepo je znati da to možeš....utješno drugima

    avatar

    20.08.2018. (20:33)    -   -   -   -  

  • viviana

    U taj neki obrisani prostor, poput školske table na kojoj su spužvom obrisane raznorazne formule preostale od prošlog sata nastave :) ili nekih prošlih lekcija, ispisujem ti ljubičastom kredom: dobrodošla metamorfoza! (dugo te nije bilo, nisam te dugo vidjela ni čula) pa te pozdravljam, najprije. :)
    Mekoća, blagost, nježnost, osjetljivost, ne-svejednost, to - meko, tekuće, ljepljivo, slatko.... - sve su ti to svojstva od kojih se to tekuće zlato - rastaljena čvrstoća čega... - može pretvoriti u nove oblike, odliti u nove forme, preobraziti u neku novu čvrstoću. Važan je materijal, to od čega jesi.
    Ima jedna lijepa misao (ne znam čija) koju pamtim, gdje kaže: za sebe treba platiti - sobom. I ti si to zasigurno životno iskusila. Biti svoj ima cijenu.
    Ali je istodobno i neprocjenjivo.
    A to kako drugi i kakvi su, kako ih vidimo iz naše perspektive..... mislim da je dovoljno biti svjestan. I prigrliti svoju mekoću, voljeti je, baš onako kao što bi je voljeli kod drugog kad je prepoznamo...

    avatar

    21.08.2018. (00:08)    -   -   -   -  

  • Sarah

    Draga Meto:-*
    Čvrsti i prečvrsti najlakše se slome.
    Oni pak, koji znaju pokrpati oštećenja čistim, tekućim zlatom, ne skrivajući svoje ožiljke, na mjestima padova postaju vremenom puno čvršći...i lijepi. Zlato je plemenita kovina. Kujemo li svoje lomove u mekoći poniznosti i plemenitosti, rastemo.
    Zato, budi upravo ovakva kakva si.
    Takva si jača od svega.

    avatar

    21.08.2018. (20:12)    -   -   -   -  

  • viviana

    SarahB, kintsukuroi. :)

    avatar

    21.08.2018. (21:37)    -   -   -   -  

  • Potok42

    Ispovijedno, osobno, a opet univerzalno i poučno. Ipak, više sebičnosti bi bilo poželjno, nebrige za druge. Zar oni nisu takvi prema tebi? Udaljenosti potiču na približavanje.

    avatar

    31.08.2018. (08:26)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    dugo te nema

    avatar

    05.01.2019. (17:49)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...