Komentari

goga-mario.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


 • Donabellina

  imaju li veze pamet i sreća......ili su kao pojmovi dijametralno suprotni, ako jesu, mogu li se ponekad u putanji sresti?

  avatar

  17.05.2018. (19:54)    -   -   -   -  

 • Pozitivka

  Ljubav je jednostavno ljubav. :))

  avatar

  17.05.2018. (20:04)    -   -   -   -  

 • FreshCaYg

  Ajme opet ovo :)))

  avatar

  17.05.2018. (20:49)    -   -   -   -  

 • goga@mario

  @Anna-Bonni
  ...jel to prijedlog za temu posta ili trebamo u odgovorit odmah? :)...

  @Pozitivka
  ...najjednostavnije :)...

  @Fresh
  ...koje? ;)...

  avatar

  17.05.2018. (20:56)    -   -   -   -  

 • Mariano Aureliano

  Sličica na početku kaže gotovo sve. :) Nekada sam smatrao da su zaljubljenost i ljubav obavezno dvije različite stvari, a sada što sam stariji nekako sve manje imam želje i potrebe i navade razlikovati bilo što pa tako i te dvije stvari. :)) U svakom slučaju ostaje ono jedno: u ljubavi zaista ne voliš nikakve osobine na nekoj osobi (a osoba je po definiciji zapravo skup osobina pa se tako u ljubavi uopće ni ne radi o ljubavi prema osobi). Voliš to biće, ili dušu ako ćemo upotrijebiti religiozni termin. I ako osoba vremenom postane ružna, glupa ili čak i bezobrazna, nekarakterna, bilo što, ti svejedno ipak voliš to biće, jer si ga jednom zavolio, jer si jednom ostvario s tim bićem unutarnji kontakt (kontakt na razini duše, da se tako izrazim). Majka se može ljutiti na sina ubojicu, može očajavati nad njegovim postupcima, možda će ga čak i sama prokazati i strpati u ćuzu, ali će mu ipak potom dolaziti u zatvor, pitati ga za zdravlje i uvjete u zatvoru, moliti se za njegovu dušu svakodnevno pred Gospinom slikom i sl. Žena će njegovati bolesnog muža, i obratno, godinama, zauvijek. Ljubav ništa ne traži zauzvrat, ona je sama sebi svrha. E sad, a kako bi ta ljubav uspjela doći do izražaja, kako bi se ljudi uspjeli povezati i jedni drugima dati šansu za ljubav, kad ne bi bilo prethodne zaljubljenosti, te slatke i svete naivnosti? :))) Tako svijet funkcionira: pamet ne može bez gluposti, mudrost ne može bez naivnosti, ljubav ne može bez zaljubljenosti. Ostajte mi dobro i veselo i zaljubljeno i ljubljeno! :)))

  avatar

  18.05.2018. (08:13)    -   -   -   -  

 • dugoprugash

  Zaljubljenost je super, kao da lebdiš. :) Ja sam jednom radi nje zaboravio produžiti registraciju na autu. Vozio sam se tako dva mjeseca. :)

  avatar

  18.05.2018. (08:57)    -   -   -   -  

 • Lilianke

  Već ste sve lijepo rekli :)) skoro da nema potrebe nikaj dodati.
  Ali! :))

  '............Da ti nije palo na pamet da opet padneš? ......'

  Pa to ne ide kako kome padne na pamet. :)))
  Ako se dogodi u krivo vrijeme,
  (evo, npr., moj/naš brak je započo baš kako valjda ni neprijatelju ne bi čovjek poželio - turbulentno haha) ,
  zaljubljenost može iz najslađeg iskustva postati najgorče,
  ili barem neugodno. :))

  Onda je samo pitanje kako dalje, hoćemo li to ignorirati ili ne ili što već,
  al to je za novi post?
  :))

  avatar

  18.05.2018. (16:02)    -   -   -   -  

 • dnevnikJR

  Zaljubljenost je osjećaj koji je fora proživjeti (i to ne samo jednom) jer te "baca iz cipela". Svijet postaje ružičast, sve je veselije i vedrije, a ti si u potpunosti, ne samo budno, nego i nadobudno prisutan u sadašnjem trenutku. Naravno, sve pod preduvjetom da je zaljubljenost obostrana. Za ljubav ne bih ništa posebno nadodala povrh onoga što je @Mariano napisao.Potpisujem ga.

  avatar

  19.05.2018. (08:10)    -   -   -   -  

 • Sjećanje i osvrti

  Slažem se s definicijom.

  avatar

  19.05.2018. (09:22)    -   -   -   -  

 • Sretna

  Ja zivim "ljubav na prvi pogled"... Mi nismo imali vremena za zaljubljenost...Odmah smo znali tko smo i sto smo i takve smo se prihvatili....Volimo se sa svim vrlinama i manama...A zaljubit se mozes i par puta dnevno pa na kraju nis od toga :)

  avatar

  19.05.2018. (12:58)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...