Komentari

maithreya.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • franjo

    Smeća Jugoslavenska.

    avatar

    14.05.2018. (14:23)    -   -   -   -  

  • franjo

    Vi srbočetnička pederska bradata ološi i vaš drug Koba možete, samo prditi na mome blogu.Kad se odreknete ustaških kuna ja ću se Toyote.Smeća jedna najbolje da ću priznati da stojim iza ovog komentara.

    avatar

    14.05.2018. (14:28)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Divan izlet, još ljepše fotke! Gle ovog gore :((((( Vole vas L+B+G

    avatar

    14.05.2018. (18:47)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Moja preporuka ti je Ivančica isto tako u hrvatskom zagorju (Belec) tamo su još zidovi dvora sa kraja 13-og stoljeća a na drugom kraju planine je i vidikovac pozdrav.
    A ti franjo govno popovsko rekao sam ti na sbvom blogu goni se u picku materinu.
    Unusual suspect,sory za ovaj obračun sa anonimnim kreletom franjom ako taj imbecil može vrijeđat nas možemo i mi njega,eto zbog takvih debila sam ja zabranio anonimno samo je zasrao blog prostor svojim debilizmom i mržnjom

    avatar

    15.05.2018. (00:05)    -   -   -   -  

  • Leptirica

    Ovo je definitivno privlacna preporuka,vidi se da ste uzivali u osvajanju ovih vrhova, a fotogragije i video svjedoče o neprocjenjivoj ljepoti. Samo nastavite, uživam u tvojim planinarskim pohodima:)

    avatar

    15.05.2018. (08:01)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Lijepo sa Strahinjščice na kojoj sam bio jednom i po dubokom snijegu i sjećam se da sam iscjepao dosta drva i donesao vode sa obližnjeg izvora, naravno sve bez boca s kisikom. Najte se ljutit Messner und Habeler, ali meni više ličite na Svena i Björna iz Oskarshamna, koji su u pizzeriji Balkan (vlasnik je iz Hercegovine) učili hrvatski 7 dana i sad ugledali putokaz gdje piše Strahinjščica i obližnju reklamu piva na bednjanskom, -Kaj bouš teij, boum i jo, koju je netko donio iz Trakošćana. (Moram ponovo do Süd Tirola, recimo Mte Cristallo, jer sam na susjednom Cristallinu bio ).

    avatar

    15.05.2018. (16:27)    -   -   -   -  

  • jelen

    Bravo Vikinzi! Saljem vam pozdrav s Pireneja, zao mi je sto se ne javljam vise ali tesko stizem i nema uvijek dostupan wifi. Danas sam presao iz Francuske na juznu spanjolsku stranu. Ali sve je to zapravo Baskija. Koliko cu jos hodati ne znam, shvatio sam da Camino zna vise nego ja ha ha.

    avatar

    19.05.2018. (20:14)    -   -   -   -  

  • annajimmy

    What a nice post! Thank you so much and I am really looking forward to reading more and more articles from you.
    fnaf

    avatar

    09.08.2023. (06:00)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...