Komentari

zlatne-zbice.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


 • dugoprugash

  Zlatne žbice - Slast meda

  avatar

  11.05.2018. (23:27)    -   -   -   -  

 • luki 2

  Med obožavam! Pusa, L+B+G

  avatar

  11.05.2018. (23:43)    -   -   -   -  

 • smjehotvorine

  da...uvijek mislimo da ćemo jednom stići otići negdje. pritom zaboravljamo da se vrlo lako može desiti da više neće biti potrebe da odemo :(

  avatar

  12.05.2018. (08:48)    -   -   -   -  

 • blablalica

  Pazi sa strujom...nemoj da se jednog dana samo zapitamo gdje si nestao. :(

  avatar

  12.05.2018. (09:19)    -   -   -   -  

 • dnevnikJR

  Lijepa ravnateljeva gesta. Ljudska. Ona koju sve manje susrećemo u tim poslovnim sferama. Tanka je ta linija između ovog i onog svijeta. Ne bi bilo loše kada bismo si to što češće osvještavali. Tad bi puno više uživali u tim nekim "malim" stvarima, kao ti u ovoj žličici poklonjenog meda. I da, pridružujem se Blablaičinoj zabrinutosti. Pazi s tom strujom da ne ostanemo na blogu bez "posljednjeg romantika" prije vremena:-)))

  avatar

  12.05.2018. (09:33)    -   -   -   -  

 • vurica koja kasni

  zato ne treba odgađati stvari već prihvatiti priliku u prvom slobodnom terminu. život nema reprizu, samo katkad produžetke, ovisno o rezultatu životne tekme.
  možda da preuzmeš pčelinjak? bio bi to novi početak za tebe? sasvim novi svijet ljubavi i sreće... pčele u svakom pogledu više daju nego što trebaju!

  avatar

  12.05.2018. (10:44)    -   -   -   -  

 • dugoprugash

  Luki meni je nekako ponajbolji u čaju. :)
  Smijeh da, odjednom se ipak pokaže da je kasno za stizanje. :)
  Blabla pripazit ću svakako, hvala na brizi. :)
  Dnevnik JR da, gesta je bila lijepa, kolegica nam se ponaosob zahvalila na podršci i dolasku. Ne razmišljamo baš previše o toj tankoj liniji, osim kad ju netko prijeđe. U malim, stvarima treba uživati, svakodnevno. Hvala i tebi na brizi. Napisat će ovaj romantik još puno redaka, vjerujem i nadam se. :)
  Vurice welcome to žbice. Čini mi se da prvi put ovdje vidim tvoj nick. :) Apsolutno se slažem da ponuđene prilke treba prihvatiti, rekao bih čak da ih treba zgrabiti, ako nam je do nekoga ili nečega stalo, naravno. Lijepo rečeno ovo za reprizu, produžetke i tekmu. Preuzimanje pčelinjaka bilo bi donekle u skladu s mojim senzibilitetom. Ipak moj san je jednom imati vinograd, raditi svoje vino. Trenutno jesam na određenom početku. Pčele su posebna bića, zato je njihov produkt tako privlačan. :)

  avatar

  12.05.2018. (23:54)    -   -   -   -  

 • Leptirica

  Svaki gubitak nas protrese na neki nacin, provrtimo puno toga oko te osobe i oko nas samih. Ipak, sviđa mi se kontrast koji se isprepleo u tvom pisanju i završio slatkim medom:)

  avatar

  13.05.2018. (11:09)    -   -   -   -  

 • SarahB

  Sprovod u prvoj rečenici meni najprije nije dao čitati do kraja, niti med me nije motivirao..pa sam se natjerala pojesti žlicu meda..i sad mi je drago.

  avatar

  13.05.2018. (17:47)    -   -   -   -  

 • dugoprugash

  Leptirice da, protrese nas. Čuo sam dobar izraz danas, vrati na tvorničke postavke. Drago mi je da ti se sviđa kontrast i slatki završetak. :)
  Sarah mogu razumijeti da te prva rečenica odvratila od daljnjeg čitanja. Meni je drago da si ipak kušala med i ostavila ovdje mali pisani trag.

  avatar

  13.05.2018. (20:55)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...