Komentari

zlatne-zbice.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


 • dugoprugash

  Zlatne žbice - A onda je Božo krenuo ispočetka

  avatar

  06.05.2018. (08:02)    -   -   -   -  

 • Nisa

  Čitala sam Božu i bio mi je jako zanimljiv možda ponajviše zbog sličnog slučaja u obitelji. Ponekad sam imala dojam da je Božo zapravo moj djed koji je otišao baciti smeće i vratio se nakon 30 godina. Gdje je bio, što je radio odnio je sa sobom u grob, ne vjerujem ni da je Marina uspjela to izvući iz njega :) Možda ima nešto upravo u tome, što se vratio :)
  Ponekad se i sama uhvatim u mislima što bih bila, radila i kakva bi ja postojala u tamo nekom nepoznatom okruženju i koliko god da je daleko moja mašta u stanju otići- zapravo blage nemam.
  Postojimo li samo onakvim kakvim nas sredina modelira, onda vjerovatno nikad ni ne spoznamo sebe, onako iskreno i do kraja.
  Rano mi je, idem nastavit pit kavu

  avatar

  06.05.2018. (08:30)    -   -   -   -  

 • FreshCaYg

  kažu da je za liječenje ovisnosti nužno ovisnika izdvojit iz poznate sredine, jer da jedino tako ima priliku postati netko drugi, mislim da je ista stvarn i s neovisnicima, da smo svi proizvod sredine u kojoj egzistiramo, što je u latentnom sukobu sa stvarnom ljudskom prirodom, otud i stalna težnja prema nekakvoj slobodi, kao da nam neko smeta da budemo eto baš ono što hoćemo, dakle sve je to laprdanje razmažene deriščadi :)))

  avatar

  06.05.2018. (08:45)    -   -   -   -  

 • dugoprugash

  Nisa Hvala što si podjelila crticu iz obiteljske povijesti. Najbolja je ona književnost s kojom se manje ili više poistovjetimo, u kojoj se prepoznamo. Koliko nas modelira sredina, toliko se i samo oblikujemo. Ja sam prvu kavu već rešio, sad odoh u grad na drugu. :)
  Fresh Taj recept micanja ovisnika iz sredine igra, ali kad se isti vrati u varljivo okruženje, opet postane labilan i popusti slabostima. Konstantana želja za slobodom nam je izgleda urođena, ali ako je iamamo previše, ne znamo što bi s njom. Laprdanje ili ne, tak nam je. :)

  avatar

  06.05.2018. (09:02)    -   -   -   -  

 • My net Soul

  odličan prikaz knjige. čovjeku se prohtije odmah je pročitati.
  ta priča je dio i moje povijesti. izvadiš se iz korijena i presadiš na sasvim drugo mjesto. ukorijenjivanje nije lako, drukčija zemlja, drukčija voda, drukčije okolišno bilje..

  avatar

  06.05.2018. (09:16)    -   -   -   -  

 • SarahB

  Čitala sam je i uživala u njenom stilu. Napisala preporuku na fb. Zelja za sloodom je često tek strah od bliskosti.E, to kad čovjek razluči u sebi, onda je miran i spokojan. Nitko ti slobodu ne može oteti. Pa je poželiš dijeliti s nekim. Pa ste si skupa slobodni:-)))
  A otputovat naglo i neplanirano, gdje nas nitko neće nać..taj poriv imamo svi. No, to je bijeg. Od sebe se bježat ne može;-) ja nahranila sve, pa bježim sad u nepoznato! Lijep osvrt, Žbico!

  avatar

  06.05.2018. (09:34)    -   -   -   -  

 • smjehotvorine

  odlična preporuka / osvrt...kao i uvijek kod tebe :)

  avatar

  06.05.2018. (09:39)    -   -   -   -  

 • jelen

  Nije isto promijeniti nešto u životu i promijeniti život. Za promijeniti život treba daleko iskoračiti jako daleko iz zone ugode i sigurnosti, a to vrlo rijetki mogu. S druge strane mnogi uvode kozmetičke korekcije u svoje postojeće živote (mijenjaju zaposlenja, gradove, partnere, karijere, hobije, aute) i uvjeravaju sebe i druge da time nekako mijenjaju život.

  avatar

  06.05.2018. (12:15)    -   -   -   -  

 • dugoprugash

  Soul Hvala Da, ukorjenjivanje nije lagano, ali s vremenom se ipk dogodi, ako je tlo pogodno. :) Adaptiramo se na drukčiju zemlju i vodu, čovjek je otporna biljka. :)
  Hvala na ovom lijepom komentaru Sarah! :) Slažem se sa svime, što navodiš. Sloboda je, kao i druge vrijedne stvari u životu, nabolja kad se djeli s nekim bliskim. Kraj tebe izgleda nitko ne ostaje gladan. :) Nepoznato zove na otkrivanje.. :)
  Smjeh Hvala na praćenju i komentranju. Iako ne komentiram uvijek, pratim redovito tvoje originalne i zabavne smjehoTvorevine. :)
  Jelen Mislim da život i ne treba mjenjati, već sebe, posebno ako nismo zadovoljni sobom. Treba to činiti polagano, ne ishitreno, kako je Božo postupio. Kozmetičke promjene uvijek su samo na površini. Prave vrijednosti su duboko, traže trud i angažman. :)

  avatar

  06.05.2018. (12:40)    -   -   -   -  

 • luki 2

  Čitala:sve potpisujem! Bravo! Pusa, vole Te L+B+G

  avatar

  07.05.2018. (00:04)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...