Komentari

usputne-biljeske.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • dugoprugash

    Zlatne žbice - Lutka

    avatar

    03.01.2018. (09:04)    -   -   -   -  

  • Donabellina

    Izvrstan osvrt kao preporuka.......albanske pisce nisam do sada upoznala

    avatar

    03.01.2018. (16:13)    -   -   -   -  

  • minus40kg

    Silom prilika imao sam u zadnje vrijeme nešto više prostora za čitanje knjiga, ali moj izbor je kao i kod jela prvenstveno podilazio principu jednostavnosti, da ne kažem tečnosti, pa sam birao lakše štivo gdje se pojedine dionice mogu proći i sa smanjenom koncentracijom, a da se ništa bitno ne izgubi. Drago mi je da su tvoji kriteriji zahtjevniji ;)

    avatar

    03.01.2018. (18:07)    -   -   -   -  

  • Čuvarica pinkleca

    interesantan i lijep osvrt na pročitano....nisam čitala....trenutno sam , kako bi rekli klinci, "u nekom drugom filmu "

    avatar

    03.01.2018. (18:47)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Odličan osvrt, doista poziva na čitanje i želju za daljnjim upoznavanjem autorovih djela...Svaka čast - imaš peticu - rekao bi Pavličić. Pavao Pavličić, moj prof. s komparativne književnosti.
    I ja sam izabrala nekoliko knjiga za ćitanje - da ne ispadne da samo čitam isključivo stručnu litaraturu. Ovime si me potaknuo da kad ih pročitam, napišem osvrt. Neće biti toliko dobar kao ovaj Tvoj, ali - vrijedi pokušati.....Hvala Ti na knjigama i književnim preporukama! Vole Te L+B+G

    avatar

    03.01.2018. (19:53)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Hvala Ti na lijepim riječima kod mene - prof. neka se ne uvrijedi, ali puno je bolji profesor nego pisac. Ne volim krimiće s otvorenim ili nekim čudnim krajevima :(((( Sjevernjaci su jaki u krimićima! :))))) Mi baš i ne....
    Čim pročitam - odmah pišem osvrt! Pusa, vole Te L+B+G

    avatar

    03.01.2018. (23:43)    -   -   -   -  

  • Dinaja

    hvala na osvrtu... u biblioteci Reč i Misao je 1977 izašao njegov roman General mrtve vojske... tada ga čitala i zaboravila na njega... potražit ću Lutku... :)

    avatar

    04.01.2018. (04:17)    -   -   -   -  

  • astrosailor

    Zanimljivo, hvala na osvrtu, djeluje vrijedno čitanja. Nije loše pisati svoje viđenje djela, to je dodatna informacija. Ona će nekog privući djelu, nekog odbiti, ali bar će ući u krug nečeg na što obratimo pažnju. Korisno je prije nama samima-kad pogledam nakon par godina, sjetim se o čemu je neka knjiga bila, ako mi je u međuvremenu to ishlapilo iz glave. Premalo je prilike za temeljitu diskusiju o pročitanom, ovako čovjek bar posveti dodatnu pažnju tekstu.

    avatar

    07.01.2018. (11:26)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...