Lijepo si ovo napravo, čestitam....I opisao čak.. Mali savjet : kad radiš temeljac onda ti mora biti jako vruć dok ga dolijevaš. Sinoć vidjela na kanalu 24 sata kitchen
02.01.2018. (12:14)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ja izbjegavam brašno u varivima pa ih zgušnjavam s lukom na način da ga dugo dinstam dok ne požuti, ovisno o vrsti i dulje od 20 minuta, i onda par kapi octa i hladnu vodu, luk se skroz rastopi i zgusne varivo,
02.01.2018. (13:06)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ovo je super, prefino - ne bih samo brašno, sve ostalo - čista petica! Bravo! Nakon ovih blagdana, izgleda da bi nam svima dobro došla sedmodnevna dijeta :)))) Pusa, vole Te L+B+G
02.01.2018. (23:32)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dugoprugash
Zlatne žbice - Povrtno varivo
02.01.2018. (11:27) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Donabellina
Lijepo si ovo napravo, čestitam....I opisao čak..
Mali savjet : kad radiš temeljac onda ti mora biti jako vruć dok ga dolijevaš. Sinoć vidjela na kanalu 24 sata kitchen
02.01.2018. (12:14) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
gogoo
Često si radim povrtna variva, ali ne pržim (pirjanje je u vlastitim sokovima), ne koristim kocke ni smrznuti krumpir. Lijepo servirano.
02.01.2018. (12:36) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
.Carapa Floyd.
Fino! Dobar tek!
02.01.2018. (12:50) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
FreshCaYg
Ja izbjegavam brašno u varivima pa ih zgušnjavam s lukom na način da ga dugo dinstam dok ne požuti, ovisno o vrsti i dulje od 20 minuta, i onda par kapi octa i hladnu vodu, luk se skroz rastopi i zgusne varivo,
02.01.2018. (13:06) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dnevnikJR
Ovo bih mogla pojest samo izmiksano u kašicu...Jednostavno mi ne ide to kuhano povrće nikako:-(
02.01.2018. (17:27) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
luki 2
Ovo je super, prefino - ne bih samo brašno, sve ostalo - čista petica! Bravo! Nakon ovih blagdana, izgleda da bi nam svima dobro došla sedmodnevna dijeta :)))) Pusa, vole Te L+B+G
02.01.2018. (23:32) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...