Komentari

usputne-biljeske.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • dugoprugash

    ajmo šta se ćeka?!

    avatar

    20.12.2017. (16:06)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Blogeri su ti ko žene, dakle nenormalni, što god si gori prema njima to te više vole, tako da moraš izvježbat okrutnost, jedan bloger bi sam sebi prste ulovio s vratima, i onda se doša iskalit na blogerima, sve zbog popularnosti :)))

    avatar

    20.12.2017. (16:48)    -   -   -   -  

  • Sarah

    Dobar je plan- pola posla:-)))) još bi ti pisala, al komp mi se pokvario..pa pisem s moba. A i bus mi je jbg doso, klinac mi je auto slupooo;-))))

    avatar

    20.12.2017. (17:28)    -   -   -   -  

  • j.

    Ma da, pričaj ti to svojoj baki. Ti imaš srce i pluća dugoprugaša, a bome i adekvatan dar za fotografiranje i pisanje. Mjesta u nigdini koja si nam prikazao i na kojima si prelazio vode i gudure, nije ovdje još nitko tako duboko i istinski približio običnoj raji željnoj površne zabave i atrakcije. S jednakim žarom prikazivao si i neke zanimljive i neobične knjige. Čitalo te i ponekad komentiralo nas par koji ti iskreno zavide na volji, upornosti i dosljednosti. I koji, govorim o sebi, neće nikada imati toliko tih vrlina odjednom i u tolikom intenzitetu da bi mogli ponavljati takve pothvate.

    avatar

    20.12.2017. (21:04)    -   -   -   -  

  • Euro

    skupo ce to biti hehe

    avatar

    21.12.2017. (07:43)    -   -   -   -  

  • brod u boci

    Iz pouzdanih izvora sam čuo da lovaši svaki dan započinju s čitanjem blogova i čim naiđu na nekog iole perspektivnog, u roku odmah mu ponude sponzorski ugovor, auto na korištenje, pozivnice za sve metroplitanske evente i božićne domjenke. Tako da te potpuno podržavam u tvojoj nakani, karijera iz snova je pred tobom, čvrsto je zgrabi i ne pušćaj ;-)

    avatar

    21.12.2017. (10:27)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...