Komentari

usputne-biljeske.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


 • dugoprugash

  ajmo šta se ćeka?!

  avatar

  20.12.2017. (16:06)    -   -   -   -  

 • FreshCaYg

  Blogeri su ti ko žene, dakle nenormalni, što god si gori prema njima to te više vole, tako da moraš izvježbat okrutnost, jedan bloger bi sam sebi prste ulovio s vratima, i onda se doša iskalit na blogerima, sve zbog popularnosti :)))

  avatar

  20.12.2017. (16:48)    -   -   -   -  

 • Sarahbe

  Dobar je plan- pola posla:-)))) još bi ti pisala, al komp mi se pokvario..pa pisem s moba. A i bus mi je jbg doso, klinac mi je auto slupooo;-))))

  avatar

  20.12.2017. (17:28)    -   -   -   -  

 • j.

  Ma da, pričaj ti to svojoj baki. Ti imaš srce i pluća dugoprugaša, a bome i adekvatan dar za fotografiranje i pisanje. Mjesta u nigdini koja si nam prikazao i na kojima si prelazio vode i gudure, nije ovdje još nitko tako duboko i istinski približio običnoj raji željnoj površne zabave i atrakcije. S jednakim žarom prikazivao si i neke zanimljive i neobične knjige. Čitalo te i ponekad komentiralo nas par koji ti iskreno zavide na volji, upornosti i dosljednosti. I koji, govorim o sebi, neće nikada imati toliko tih vrlina odjednom i u tolikom intenzitetu da bi mogli ponavljati takve pothvate.

  avatar

  20.12.2017. (21:04)    -   -   -   -  

 • Euro

  skupo ce to biti hehe

  avatar

  21.12.2017. (07:43)    -   -   -   -  

 • brod u boci

  Iz pouzdanih izvora sam čuo da lovaši svaki dan započinju s čitanjem blogova i čim naiđu na nekog iole perspektivnog, u roku odmah mu ponude sponzorski ugovor, auto na korištenje, pozivnice za sve metroplitanske evente i božićne domjenke. Tako da te potpuno podržavam u tvojoj nakani, karijera iz snova je pred tobom, čvrsto je zgrabi i ne pušćaj ;-)

  avatar

  21.12.2017. (10:27)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...