Komentari

durica.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


 • FreshCaYg

  Vedrana Rudan je svoju nazovi karijeru izgradila na incidentu, provokaciji i specijalnim etektima, nikad kod nje nije bilo previše sadržaja, već neko vrijeme ona kao i ostali razvikani autori koji pišu za bosanske portale nemaju publike kod nas, jednostavno nemaju prođu, pa onda pišu za Pupovčeve novosti koje se financiraju iz proračuna, jer bi na tržištu trajali dva dana.
  Srećom pa eto Rusanica, Dežulović & co zanimaju samo rijetku starčad, a takovi više nikome nisu važni ni marketinški ni bilo kako drugačije, i dobro da je tako.

  avatar

  14.07.2017. (20:27)    -   -   -   -  

 • lion queen

  ma ona je zarađivala lovu za životnu egzistenciju na prostotama koje je priprosti puk iz njenog kraja htio čitati. to je taj nivo kulture grada koji ima pretenzije zvati se europskom prijestolnicom kulture. to je taj nivo kulture na razini čepova u stražnjici i golih ku..... za kraj iz kojeg potječe, ništa neobično...

  avatar

  14.07.2017. (20:42)    -   -   -   -  

 • durica

  Fresh,
  čitam baš kak su neke ženskice u borovu dobile otkaz ugovora o radu zbog neko lajka na fb, hahaha, poznato?,
  neg, ono, čak su i to, pa i psovanje uspjeli dovesti do apsurda.

  lion,
  ma, ok, vulgarizam je legitiman u službi umjetnosti, čak su ga i ovi u saboru doveli do tog nivoa :), al, ono, pa daj onda budi doslijedan sam sebi, pa psuj, bratemili, kolko te volja, je, al, nemre se baš svakog psovat, jel, bez poslijedica. nekak mi je spominjanje nečije mame koja je, ako je živa ( taj podatak nisam provjeravala ) puna starija žena u godinama od autorice tog teksta, pa bar iz te neke kućne kurtoazije ne spominješ je s tolkom sprdnjom, kaj ja znam, to je samo moj dojam, pokušavam se staviti u kožu te bake Marice arhitektice, ništa više.

  avatar

  14.07.2017. (22:16)    -   -   -   -  

 • luki 2

  Tvoj komentar kod mene: hvala Durice, znam da će biti super! :)))) Uživajte, a zatim nastavite uživati kod bake na moru...Pusa, L+B+G

  avatar

  15.07.2017. (01:34)    -   -   -   -  

 • NF

  neću napisati što mislim o pisanju vedrane rudan, da me se slučajno zabunom ne bi svrstalo uz ninu raspudića, a oboje slušam ili čitam "preletivši kad naletim" na fejsu ili televiziji, ovaj put sam ipak pročitao neobično pristojan linkani tekst, očito se ta pristojnost morala nekako kompenzirati i tu se slažem s tvojom temeljnom primjedbom. inače i u vrijeme kad sam obilazio književna događanja u rijeci (rijeka je nekad imala i "kičmu" s čijim organizatorima sam drugovao), preskao sam događanja s rudan, no eto, suđeno mi je bilo na neugodan način upoznati je na sajmu u puli, drsko mi se obratila kao i redarici, jer sam unutra s psićem, cura je jadna, valjda ponukana autoritetom književnice, odjurila provjeriti kod nadređenih, mada "misli da je psima unutra dopušteno", naravno s te strane nije bilo nikakvih problema, direktorica sajma od početka vodi pametnu politiku, a i ja se tamo osjećam opušteno, pa nisam toj rudan odgovorio načinom, kojim obično odgovaram bezobraznim i prepotentnim osobama. p.s. iako su kod mene iznimni, cijenim duge komentare, čak sam se nakon tvoje uvodne rečenice malo uplašio da je možda došlo do nerazumijevanja namjere posta, ali nije ;)

  avatar

  15.07.2017. (13:33)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...