Komentari

durica.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • FreshCaYg

    Bok Durice:))

    avatar

    12.07.2017. (09:04)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Durice, Fran je genijalac!!!!! :)))))) Odličan! Pusa, L+B+G

    avatar

    12.07.2017. (18:21)    -   -   -   -  

  • Gurmanka

    Tepanje ih samo zbunjuje, pozdravi malog čovjeka, pusa!

    avatar

    13.07.2017. (08:13)    -   -   -   -  

  • stara teta

    bravo, mali, logičar je, pametnica (ne sumnjam u genetski doprinos mamice, da, da).klinci točno osjete kad nekaj ne štima i odlično je kad ih se ne može smesti, takvi i sutra imaju čist pogled na stvari i ne daju se zmuljat. jedino mi ova pričica sa šišanjem navrla suzice na oči. sjetila se svojeg mlajšeg, imal je plave loknice (na mamicu mu), zgledal je kak ajngelek, i nisam ga dala šišat isto tak negdi do treće. no kak je imal česte upale uha otorinac je rekel da mora ipak na operaciju one treće faringealne mindule-mandule. pa su me nagovorili da nek deteco ošišam, bu mu gdo u bolnici s tim lasima. teška je odluka pala. ali nisam s njim mogla do fizera, poslala sam oca da s njijm obavi tu strahotu. a kad se mali vratil onak čelavi, ponosni, i rekel: sad sam pravi dečko! zbiljam je zgledal jako zgodnički. samo kaj sam se ja rasplakala kad su mi dali v ruke njegov odrezani repek s petsto zlatnih loknica. još uvijek to čuvam, isto ko njegovu narukvicu iz rodilišta :( šmrc. sad taj mali ajngelek ima 105 kila, skorom dva metra, dlakav je i nosi tene broj 48.
    medeni je taj tvoj mali, zapiši sve te slatke zgode, možda ne naraste prebrzo.

    avatar

    13.07.2017. (13:45)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Dobro kaže Fran, ni meni nisu bila jasna nelogična pitanja kad sam bio mali, zato mi se odmah svidio Spock u Zvjezdanim.

    avatar

    13.07.2017. (14:08)    -   -   -   -  

  • durica

    bok, Fresh! kak si? :)

    luki, ima nešto zanimljivo, meni posebno u njemu, a znam da je tak svakoj mami :)

    fala, Gurmanka, pozdrav i tebi :). tepanje je nešto kaj jako loše utjeće, al ljudi to rade nesvjesno i u pozitivnoj namjeri, ne želim kritizirati, samo ukazati na to koliko je važno s djecom razgovarati kao s osobama, pogotovo jer je sve više djece s različitim jezično - govornim problemima, dok se na logopeda čeka godinu dana, a prednost imaju starija djeca umjesto da se prevenira u najranijoj dobi

    teta ( nije salveta ), i ja sam plakala u sebi dok sam gledala te uvojke kak padaju po podu po naletom mašinice ( koje se on bojal, pa je svaki put stiskal glavu kad bi frizerka prišla bliže i čvrsto me stiskal za ruku, al držal se bolje neg ja koja sam to jedva gledala, on se junački gledal u šigl ), sad ga bar više niko ne pita jel curica il dečko, ja si kosu nisam sačuvala, pa mi sad žao, trebala sam, iako imam jedan uvojak od prvog šišanja kad ga je tata unakazil i napravil kao kul frizuru Billy Idol vs frontmen Sex Pistolsa, tada sam ronina krokodilske suze, a svi su tješili kak je to zdravo za kosu i da bu brzo naraslo, a je, naraslo je, pa bu ovo, i on bu narasel pa bu si sam biral frizure. danas sam ja bila na šišanju, pa je on mene držal za ruku, to mi je bilo fora: " mama, da te primim za ruku ko ti mene? ", sladak je, pa uživam, jer, vjerojatno u pubertetu nebu bil tak jako :)))))

    gogoo, sjećam se, kad sam ja bila klinka, mi nismo smjeli odovarati odraslima, samo pristojno klimat glavom, ono, " da ", " ne hvala " i to, pa mi je fora kad on izražava svoje misli i stavove, a ima ih, već tak mali, puno filozofira, voli se raspravljati, objašnjavati: " Ali, mama, znaš....ovo, ono ", a ja se lomim sama sa sobom gdje su te granice između one i ove krajnosti :)

    avatar

    14.07.2017. (18:26)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...