Komentari

sekasmith2.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


 • luki 2

  Živjele rajčica i brokula! Obožavam i jedno i drugo! Pusa, L+B+G

  avatar

  09.07.2017. (14:43)    -   -   -   -  

 • Demetra

  Ma nije važno kaj je, glavno da je nekaj zeleno. Moji unuci baš ništa, jedan čak ni krumpir neće, samo meso, pa meso i opet meso, a najradije sendvič sa šunkom, može i bez sira. A ono o papigi, uha ja ne bih. Imala sam ludu ribu koja je furt bježala iz akvarija, a kad sam stavila mrežicu udarala je u mrežicu i svu glavu raskrvarila. Na kraju sam ju hitila u prijateljičin bazen sa ribicama. pojma nemam je li pobjegla ili su je druge pohasale ak im je išla na živac.

  avatar

  09.07.2017. (15:11)    -   -   -   -  

 • Lisbeth

  zeleni karfiol, pa ima logike, odličan je post, uvijek za nasmijat se :)

  avatar

  09.07.2017. (18:16)    -   -   -   -  

 • golden H

  jedino Bush nije volio brokule :)

  http://www.presidency.ucsb.edu/ws/print.php?pid=18284

  avatar

  09.07.2017. (20:01)    -   -   -   -  

 • stara teta

  ma sve to napuhava, i karfiol i brokula i prokula...

  avatar

  10.07.2017. (14:16)    -   -   -   -  

 • sekasmith

  stara teta, da si ti radila dvokratkno u hotelu, 10 mjeseci u godini, doma imala masu stoke, muža koji te teral delati ko vola, radila sam usporedno s bauštelcima, ogroman vrt (kopala, pljevila, održavala bla bla) domaćinstvo, malo dijete, ne bi tebe napuhal ni nekuhani bažul. A molim te kaj ti jedeš da te ne napuhkava, pohanu teletinu?

  avatar

  10.07.2017. (18:43)    -   -   -   -  

 • stara teta

  kak da ne, ja ti imam osobnog kuhara za doručak u par slijedova, a onda si malo zamežim kavijara, onda ide gablec, hlapić na pjenici od vlastitog znoja, pa obed, onak ko ona trlica gvineta poltron, ona se sigurno pltroniše nekomu da ju redovno klistira, ja nisam još došla do tog stupnja profinjenosti. onda dojdu na red komadići pršutića od medvjeda i tanke šnitice lososića, to sve zaliveno nekom berbom, kajaznam, u nekim posebnim bačvama, a pohana teletina i sir sa plavim štraftama u jednoj rundi, pa tartufi i goljenica himalajskog govečeta u drugoj, a za deserat neko brazilsko voće nalik na ježa u ušćerenim orhidejama iz ognjene zemlje. zato sam tak vitka i elegantna, beeeeelj! a ti zlobna klafnjačo zeleni od jala. beeeelj.

  avatar

  10.07.2017. (19:56)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...