Komentari

nachtfresser.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • Euro

    gadni su ti trenutci..

    avatar

    13.06.2017. (10:54)    -   -   -   -  

  • Kunigunda

    I moj je imao samo 11 godina, ali tri gadne ljudske boleštine.........Pomagali, liječili, mazili .....svašta nešto, a zaboravili da se on silno muči.
    Uspavao se na mom krilu, tiho, kao da je kući, a gazda...........vani sa suzama........U svakom slučaju vrlo bolno

    avatar

    13.06.2017. (11:24)    -   -   -   -  

  • Dinaja

    do suza... nadam se Jin će opet krenuti u šetnju... :)

    avatar

    13.06.2017. (11:40)    -   -   -   -  

  • Sjedokosi

    Uvijek mislim da pomažem psu i sve bih dao da mu bude bolje, ali rijetki su veterinari koji ti kažu istinu. Ako je pas teško bolestan, muči se a kraj je i tako neminovan, treba ga (nažalost) uspavai. Lakše je za psa (prije svega) a i gazdin džep.
    Jina, prije svega što manje namači i šape ubavezno zaštiti. postoje i cipelice za šetnju :).

    avatar

    13.06.2017. (13:04)    -   -   -   -  

  • Lastavica

    Vidim da se dešavaju pseće muke koje i vlasnik proživljava...

    avatar

    13.06.2017. (13:19)    -   -   -   -  

  • stara teta

    teške su takve odluke. ne mogu zamisliti da našeg mike više nema, ne želim razmišljati o toj neminovnosti, ne još. dvanaest godina veselja i ljubavi, odanosti, vjernosti i zajedništva. još je veseo, poletan i živahan. no sve teže podnosi žegu, srčeko je sve slabije, ponekad zahropti. no još se sjajno drži.
    takvo biće je član obitelji, suputnik u životu, suradnik, prijatelj, brižno toplo biće koje zna kako se osjećamo. i teško je tješiti nekoga tko proživljava zadnje dane svojeg ljubimca. :(

    avatar

    13.06.2017. (13:56)    -   -   -   -  

  • modrinaneba

    Joj strašno...ako nema dobrog veterinara vozi ga kod nas na glavno Kliniko u Mestni log i traži Dr.Drobniča on je i direktor...tu vozim ja mopsku a uspavanje ....tko nije to sprobao neka šuti...prvo mopsku sam ja vozila i bila s njom od početka do kraja...još su rane žive...to ne zaboraviš nikada!!!

    avatar

    13.06.2017. (14:24)    -   -   -   -  

  • Mekon

    Velim ti ja.. ta vručina je opasna.. i cuckima treba osvježenja..
    Si probal svojemu peseku ponuditi kakšni gutljaj pive.. ha.. Moj sused Garo.. črni pes je to.. poloče celu zdjelicu pive i tak se obliziva kak da je spil nektar z Olimpa.. No.. bu Tvoj pesek dobro.. ima loše faze.. ha .. kak i človek... Pozdrafček stari moj...

    avatar

    13.06.2017. (18:55)    -   -   -   -  

  • dražeN ;)

    Ne znam, fakat mi nije jasno, imaš najbolji blog na blog.hr-u, ono u smislu toga što blog je, ili što bi trebao biti, ali "bug" te poždere baš ono brzo, pa na naslovnici ostaju jutarnji postovi dok tvoj netragom nestane. Priznajem, ne samo da nije pravedno, nego je i bedasto, jer ti mi nekako ostaješ kao posljednji blog Mohikanac. Znam da nije nešto, ali ja te volim i uvijek se potrudim pročitati to što napišeš. To što se često ne slažemo, beznačajno je u usporedbi s time koliko te iskreno cijenim. Znam da i to nije neka "roba" ovih dana, a i sam si se na to osvrnuo, i više ili manje odbacio, ali eto, meni si blog baš ti ;)
    P.S. Nije da nema i drugih koje volim pročitati, ali tu količinu iskrenosti i jedne unutarnje pozitive skrivene iza bunta i vrlo osnovane kritike društva, nije baš tako lako naći, a vjerujem na moju sreću, ja to uistinu cijenim, ma koliko to tebi išlo na jetra :)))

    avatar

    13.06.2017. (19:14)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Čitam i sve nešto mislim: i u odlasku psi su privilegirani. Za njih je civilizirano da ih se uspava kad im nema pomoći da ne pate.Čovjek se pak mora paziti i umirati dugo, često u mukama, ako i ne samo fizičkim onda psihičkim čekajući da mu se On smiluje i riješi ga muka.

    avatar

    13.06.2017. (20:04)    -   -   -   -  

  • Pozitivka

    Ljubimci su ljubimci, lako se za njih vežeš, ne mogu te razočarati kao ljudi, ni najmanje. I ja sam imala kunića 11 godina i tu je moralo završiti :(

    avatar

    13.06.2017. (20:10)    -   -   -   -  

  • zahira

    ja neću čitati ni post ni komentare koji govore o uspavljivanju pasa, jer ja to ne mogu :(

    avatar

    13.06.2017. (23:05)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...