dobili smo od prijateljice friško napravljen bazgin sok... odličan je... a miris lipa se širi pod našim prozorom... mi smo sinoć isto uz munje i gramljavinu navijali za Rijeku... uživaj u bazginom soku i suncu draga Mendula... :)
01.06.2017. (11:12)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Na bazginom soku smo odrastali, konzumiramo ga i radimo i dalje. No,tek prije nekolicinu godina, od svekra sam čula " mala, kaj ti ne sušiš bazgu za čaj "
Hmmmm...neeee...al budem počela.
aj od bazge je nekaj predobro, a također i prelijekovito. Preventivn dijeluje na cijeli respiratorni sustav. Ako imate još gdje nabrati, onu koja je kasnije malo cvala ; s obzirom da su sada već skoro sve ocvale. Predlažem da si posuštie dio za čaj. Dodati dosta limuna i uživati u savršenom okusu.
Mi ju mješamo i sa mentom; nešto prefino.
02.06.2017. (09:23)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kod nas već prva litra sirupa popijena, napravili smo je negdje sredinom svibnja. idealna za ove ljetne dane, ne ide nam toliko s guštom preko zime, ali mislim da ćemo je zato potrošiti sada, a onda uživati u nečemu drugome kasnije :)
04.06.2017. (15:11)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Volim taj sok, dobro je što ga pravite u domaćoj verziji.
01.06.2017. (10:19) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dinaja
dobili smo od prijateljice friško napravljen bazgin sok... odličan je...
a miris lipa se širi pod našim prozorom... mi smo sinoć isto uz
munje i gramljavinu navijali za Rijeku... uživaj u bazginom soku i suncu draga Mendula... :)
01.06.2017. (11:12) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
gogoo
Lijepo sa mirisom bazge, a Rijeka je najbolja.
01.06.2017. (12:57) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
luki 2
Bazga predivno miriše, ali je i jako ukusna i zdrava. Bravo, Mendulice! Pusa, L+B+G
01.06.2017. (22:41) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Iskreni trol
Na bazginom soku smo odrastali, konzumiramo ga i radimo i dalje. No,tek prije nekolicinu godina, od svekra sam čula " mala, kaj ti ne sušiš bazgu za čaj "
Hmmmm...neeee...al budem počela.
aj od bazge je nekaj predobro, a također i prelijekovito. Preventivn dijeluje na cijeli respiratorni sustav. Ako imate još gdje nabrati, onu koja je kasnije malo cvala ; s obzirom da su sada već skoro sve ocvale. Predlažem da si posuštie dio za čaj. Dodati dosta limuna i uživati u savršenom okusu.
Mi ju mješamo i sa mentom; nešto prefino.
02.06.2017. (09:23) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
O-da životu!
taman da ću pohvaliti post kad pred kraj čestitka mojim sugrađanima, Forza Fiume! :)
02.06.2017. (10:16) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kamena
davno sam znala raditi sok od zove (bazge), mada nisam bila u prilici brati je... divno je to, a pridružujem se i čestitkama Rijeci :)
04.06.2017. (09:58) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Bookeraj
kod nas već prva litra sirupa popijena, napravili smo je negdje sredinom svibnja. idealna za ove ljetne dane, ne ide nam toliko s guštom preko zime, ali mislim da ćemo je zato potrošiti sada, a onda uživati u nečemu drugome kasnije :)
04.06.2017. (15:11) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...