Komentari

sekasmith2.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • stara teta

    omg! no, dobro. ipak si ju uspjela dobit na mob. pa si i odrazgovarala. pa si joj rekla kaj ju ide. i dete ti je zahvalno. doduše, imama mala praf, ona je punoljetna i treba sama rješavat takve situacije. inače buš jemput zbiljam pukla ko kokica, a onda morti i pukne neka glava po šavovima. a onda nastaju temelji za kojekekve krvne i beskrvne osvete. a ionak su sve to igre bez granica. to znam iz prve ruke. meni bilo smešno kad su mi klinci tajili da njihov tatica ima novu curu. rekel im je da ne smiju meni niš reč jer bi ja onda sigurno nekaj grdo napravila. baš onak kak sam napravila kad je u braku našel ljubavnicu. naime, zatražila sam rastavu :p
    i onda sam im morala objašnjavati da mi njihov otac ipak mora reč kam ideju jer sam ja njihov skrbnik i zakoniti zastupnik, pa ak idu u stranjsku zemlju ja to naprosto moram znat s kim, kod koga i protif koga jer su maljoljetni. jer, on z menom razgovara samo preko advokata. i nakon toliko godina od rastave. to kaj sam njegovog dotičnog advokata sp***la ko mladog majmuna na sudskoj raspravi njegov je problem. nek ga i dalje šalje ak hoče. i plaća, ofkors.
    a onda sem im rekla: dečki moji dragi, nemam ja niš protif njegve nove cure. ak je vama dobra i meni je dobra. glavno da ste vi dobro kad ste s ocem kod nje. nisam rekla i to da nebu dugo trajalo. sirota nije mogla izdržat da njegovu djecu i čuva, i hrani, i vodi kod sebe na more, i provodi vikende i sve ostalo kaj bi zapravo otac trebal odradit u onih par puta godišnje kaj ih viđa. da, da, igre bez granica.
    a ko ti kriv kaj se tak spovedaš tu, povlečeš me za jezik. osečam se kak vu nekom ekskluzivnom klubu. di se osečam tak domače i sve mi je dobro poznato, ha, ha

    avatar

    26.05.2017. (14:54)    -   -   -   -  

  • Klik

    Dobra ti je ova: "(...) Čujem kak ovoj rade vijuge (...)"...
    A bogme, Seko, i tebi - ako je transkript takav kakvo je bilo stanje stvari..., imaš fakat stila!

    A sad diši...!

    avatar

    26.05.2017. (15:44)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    Ti si prava faca i svaka ti čast :))
    Duhovito i ludo (u najljepšem otkačenom smislu) kao i uvijek :))))

    (I da, udahni malo:))) )

    avatar

    26.05.2017. (16:43)    -   -   -   -  

  • Demetra

    Kod nekih nema ljubavnica ni problema okolo klinaca jer odrasli odavno, a iako bi trebalo imati normalne ljudske razgovore nakon rastave braka koji je prestao funkcionirati, toga nema pa nema ni ostalih popratnih problema.

    avatar

    26.05.2017. (16:55)    -   -   -   -  

  • sekasmith

    Hvala svima, ali samo Klik i Doprnjica Lilianke su shvatili da se ne radi o ljubavnici nego sasvim drugoj priči, a kaj se tiče mene tiče, da nas je gospođa i rastavil (DAKLE NE RADI SE O LJUBAVNICI) a nije, ja bih joj bila samo zahvalna.

    Demetra, pokušaj razgovora me onomad koštao 18.500 kn na uštrb djeteta, od bivšeg ne želim ništa osim da bude bar 100 km od mene/nas. Prije godinu dana nije znao ni gdje mu je kći, pardon, tolko karaktera još imam. A za djecu, ovaj čas glavu na panj. I još se ne smatram nekom naročitom mamom.

    Klik i Coprnjica, moram priznati, fakat sam sve prozračila i bila na kavi od 4,5 sata i da, kontrolirati disanje, hvala!

    avatar

    26.05.2017. (18:53)    -   -   -   -  

  • Just me

    Carice!!!!!!
    Da imaju sto let,mama je mama i u vatru za djecu. Samo što si to odradila na sebi svojstven način. Svaka čast ženska!!!!!

    avatar

    26.05.2017. (19:23)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Odlična si! Genijalno mi je kako si bila uporna, i na kraju joj rekla sve što si naumila...Polako, samo polako - sve će doći na svoje mjesto...Pusa, L+B+G

    avatar

    26.05.2017. (22:41)    -   -   -   -  

  • Sjedokosi

    sad si me setila slične sitacije samo tu se radi o drugom tati :) hahaha

    avatar

    26.05.2017. (23:58)    -   -   -   -  

  • stara teta

    ha, ha, bez brige, itekako se može razlikovati u tekstu tko je što. jasno je da je u pitanju supruga koja je samo preuzela štafetu i sad je jako ponosna gazdarica dotične. samo valjda misli gazdovati i drugima. žalosno je samo da se to dela prek djece.

    avatar

    27.05.2017. (08:24)    -   -   -   -  

  • sekasmith

    TETAAAAAAAAAA! izvrsno, bilo bi mi žal da se nismo razmele i još jednom hvala svima na razumevanju, nije mi baš bilo lako glumit gljivu (za vrhunske koji su čitali Alana Forda) a srce lupa, sve to nije normalno stanje. A ak napišem, pazi, pisana riječ je pisana riječ i uvijek može izazvati lavinu...

    SJEDOKOSI, jel to nije štos kaj život pišem, ja sam se nasmijala, naglas (pa mi onda neugodno!!!! neugodno kuiš od papige koja je i tak sretna da se nekaj u sobi i čuje osim tipkovnice).

    Zapravo mi je drago kad vidim da su i drugi ljudi pismeni jel nespretno reći - životno pismeni - ak ne u svojim obiteljima, znači nekoga su slušali (a to je danas tak rijetko, dok ja obavim kavu s nekim moš mi pofabrat stan, zbrusit i zlakirat parket i montirat novi namještaj batesova! Zdresirala sam se slušati TEK kad me život prepolovil, čitaj - još ima Ljudi...)...

    uh no dobro.

    avatar

    27.05.2017. (13:19)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...