kod pravog domaćeg sira baš i nema topljivosti, pogotovo ako se onako kalla na sjajne komade. masnoća i homogeniziranost su glavni, tu hlađenje neće puno pomoći. ovi kupovni su neminovno mrvičasti, ocijeđeni od svake masnoće i uvijek ostaju u grudicama.
12.04.2017. (12:41)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dražene, nisam sigurna može li se mozzarella ičim zamijeniti, njena topivost i svilenkasta struktura su za mene posebne :) Tjesteninu i sve njene varijacije nikada ne odbijam, vrlo poželjan tanjur, pridružujem se ručku, lijep pozdrav :)
12.04.2017. (12:53)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
@ ...: Hajde dobro, mozzarella, pa mozzarella, i vama, i meni, može i na kockice, i neotopljena, kako vas već volja, ali meni ipak ne baš samo tako ;) P.S: Kakvi ste izbirljivi vama bi i Paški sir s tartufima prošao :)))
12.04.2017. (15:12)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Sasvim je prihvatljivo.
12.04.2017. (12:10) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dinaja.
da kao život... tako jednostavan i lijep...
volim sve varijacije sa svježim kravljim sirom...
osjećam ih kao poeziju okusa... divno je što si tu... :)
12.04.2017. (12:13) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
modrinaneba
Hvala za odličan ručak...mamljivo je i napravim ga odma!!!
12.04.2017. (12:13) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Euro
domace je domace
12.04.2017. (12:31) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
stara teta
kod pravog domaćeg sira baš i nema topljivosti, pogotovo ako se onako kalla na sjajne komade. masnoća i homogeniziranost su glavni, tu hlađenje neće puno pomoći. ovi kupovni su neminovno mrvičasti, ocijeđeni od svake masnoće i uvijek ostaju u grudicama.
12.04.2017. (12:41) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Dražene, nisam sigurna može li se mozzarella ičim zamijeniti, njena topivost i svilenkasta struktura su za mene posebne :)
Tjesteninu i sve njene varijacije nikada ne odbijam, vrlo poželjan tanjur, pridružujem se ručku, lijep pozdrav :)
12.04.2017. (12:53) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kunigunda
Glasam za mozzarelu upravo radi topivosti....obrok je baš ok
12.04.2017. (13:11) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sjedokosi
samo mozzarela
12.04.2017. (13:51) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Drevni vanzemaljac
Mene su Talijani učili da se mozzarella stavlja u pastu na kraju narezana na kockice, i da se nikako ne smi rastopit :))
12.04.2017. (15:03) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
@ ...: Hajde dobro, mozzarella, pa mozzarella,
i vama, i meni, može i na kockice, i neotopljena,
kako vas već volja, ali meni ipak ne baš samo tako ;)
P.S:
Kakvi ste izbirljivi vama bi i Paški sir s tartufima prošao :)))
12.04.2017. (15:12) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...