Ovo bi više spadalo u kruh bez glutena, a ne baš ugljikohidara I lješnjak i badem imaju određenu količinu UH, a i jogurt odnosno vrhnje, no dobro da ne cjepidlačim sad bezveze :) :) Volim ovakve stvari, meni to više dođe kao zaseban obrok, jedan lijepi doručak :) I sama bih izbacila cimet, ne paše mi on baš pretjerano ako nije slatka verzija nečega, a kim i sezam volim po pecivima i kruhovima
08.04.2017. (19:30)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
pokušala sam peći te kruhove, ali nisam bila zadovoljna sa rezultatom....vele da vježba čini majstora, pokušati ću još....nisam stavljala svježi sir.....cimet volim u nekoj slatkoj varijanti, a kim ne volim ni u kojoj...
08.04.2017. (19:40)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ajmeeeeee mila moja!!! Kako si me usrećilaaaaaaaaaaaaaa. Napokon. Budi sigurna da ću ga raditi po tvom receptu i zaista jedva čekam da ga okusim. Daj mi molim te samo reci, mora biti zrnasti sir ili može i neki drugi. Lan, sezam pa i kim mi jako pašu. Naravno, i bademi. Baš me zanima kakvog je okusa ako se stavi i cimet jer ga isto volim ali nekako mi paše za slatka jela. Gdje si sve nabavila? Ja sam tražila veća pakiranja lana ali nisam našla. Hvala ti draga, baš si me puno usrećila. Vjerujem da će mnogima pomoći. Pusek.
08.04.2017. (20:12)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kada se "kruh" od ovakvih sastojaka malo posuši može i potrajati ;) P.S. Imam frendicu koja ima neku profi sušilicu i probao sam slične uratke, upravo u toj suhoj varijanti, koja je također vrlo zanimljiva. Ona uz orašasto i sjemenje stavi i đumbir, u smislu svog okusnog potpisa.
Sorry na usputno prispodobnoj digresiji, vjerujem da je ovakav baš kakav navodiš izvrstan, a da je nutritivno prva liga, u to nema baš nikakve sumnje.
08.04.2017. (23:03)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
i meni liči na kolač ...znači dobar je...ja ga pečem u avtomatu ali sestavine dajem sama...uvjek ga pravim sa semenkama ali kruh je taman i više nego odličan...Laku noč:))
08.04.2017. (23:08)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
iva
Pa da izgleda fino i ne sumnjam u ukusnost, da svakako ali ovo nije kruh, vishe kao zdravi kolac.... Sve ove sjemeneke sameljem i jedem sa jogurtom, stavim i cimet i svasta nesto i imam odlican dorucak.
09.04.2017. (05:03)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Zašto ne isprobati nešto novo?
08.04.2017. (19:13) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Nisa
Ovo bi više spadalo u kruh bez glutena, a ne baš ugljikohidara
I lješnjak i badem imaju određenu količinu UH, a i jogurt odnosno vrhnje, no dobro da ne cjepidlačim sad bezveze :) :)
Volim ovakve stvari, meni to više dođe kao zaseban obrok, jedan lijepi doručak :)
I sama bih izbacila cimet, ne paše mi on baš pretjerano ako nije slatka verzija nečega, a kim i sezam volim po pecivima i kruhovima
08.04.2017. (19:30) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Nisa, iskoristila sam njezin recept jer me baš zanimalo kakvog je kruh okusa, moram priznati da je čisto pristojan :)
08.04.2017. (19:37) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Čuvarica pinkleca
pokušala sam peći te kruhove, ali nisam bila zadovoljna sa rezultatom....vele da vježba čini majstora, pokušati ću još....nisam stavljala svježi sir.....cimet volim u nekoj slatkoj varijanti, a kim ne volim ni u kojoj...
08.04.2017. (19:40) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Meni je isto svježi sir novost, ali jako dobro se uklapa, a kim je specifičan začin koji volimo ili ne, pozdrav Pinklec :)
08.04.2017. (19:42) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sukiyaki
Ajmeeeeee mila moja!!! Kako si me usrećilaaaaaaaaaaaaaa. Napokon. Budi sigurna da ću ga raditi po tvom receptu i zaista jedva čekam da ga okusim. Daj mi molim te samo reci, mora biti zrnasti sir ili može i neki drugi. Lan, sezam pa i kim mi jako pašu. Naravno, i bademi. Baš me zanima kakvog je okusa ako se stavi i cimet jer ga isto volim ali nekako mi paše za slatka jela. Gdje si sve nabavila? Ja sam tražila veća pakiranja lana ali nisam našla. Hvala ti draga, baš si me puno usrećila. Vjerujem da će mnogima pomoći. Pusek.
08.04.2017. (20:12) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Mila Sukiyaki, možeš koristiti obični svježi sir, a mljeveni lan sam kupila u Konzumu, probaj i javi dojmove :)
08.04.2017. (20:21) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mecabg
To je kruh??
Meni je više kolač:))
Imam prost ukus, volim pšenični, onako vruć,slan, krckav...
08.04.2017. (20:37) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Grozno si u pravu meco, ali ovaj je poželjela naša Sukiyaki :)
08.04.2017. (20:41) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
luki 2
Treba probati različito...Treba uživati u novim okusima...Meni zvuči jako fiiinooo....A za kino - uvijek je pravo vrijeme, nekako...Pusa, L+B+G
08.04.2017. (21:13) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
DOMENICO
velikodušno ovi kruv ostavljan bogerici @Sukiyaki...
a ja ću ovi doli čokoladni :))))
08.04.2017. (21:34) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Pozdrav luki :)
Domenico, zaista si velikodušan :)
08.04.2017. (21:44) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
More ljubavi
Draga je rekla da mora probati. Ovako izgleda primamljivo.
08.04.2017. (22:48) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
Kada se "kruh" od ovakvih sastojaka malo posuši može i potrajati ;)
P.S.
Imam frendicu koja ima neku profi sušilicu i probao sam slične uratke,
upravo u toj suhoj varijanti, koja je također vrlo zanimljiva.
Ona uz orašasto i sjemenje stavi i đumbir,
u smislu svog okusnog potpisa.
Sorry na usputno prispodobnoj digresiji,
vjerujem da je ovakav baš kakav navodiš izvrstan,
a da je nutritivno prva liga, u to nema baš nikakve sumnje.
08.04.2017. (23:03) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
modrinaneba
i meni liči na kolač ...znači dobar je...ja ga pečem u avtomatu ali sestavine dajem sama...uvjek ga pravim sa semenkama ali kruh je taman i više nego odličan...Laku noč:))
08.04.2017. (23:08) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
iva
Pa da izgleda fino i ne sumnjam u ukusnost, da svakako ali ovo nije kruh, vishe kao zdravi kolac....
Sve ove sjemeneke sameljem i jedem sa jogurtom, stavim i cimet i svasta nesto i imam odlican dorucak.
09.04.2017. (05:03) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Nije baš kruh, ali zovimo ga tako :)
09.04.2017. (06:40) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
U svakom slučaju ukusan zalogaj koji možete kombinirati s vašim omiljenim začinima, lijep pozdrav :)
09.04.2017. (08:47) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Mekon
Sukijaki... Njufukasaki.. je..je.. tak se negdar reklo..
ak mene pitaš.. dober je i onaj od Klare..
09.04.2017. (08:54) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
shadow-of-soul
bravo, Gurmi, fantastično!
09.04.2017. (10:40) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Bocaccio
Ti već o kruhu, a vrhunac posta još nije počeo. :-)
On počinje tek na Veliki Četvrtak? ;)
09.04.2017. (13:54) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Dobrog našeg kruheka neka nam navek bu, a ostalog kako kada, moji prijateli :)
09.04.2017. (14:49) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
modrinaneba
Pozdrav u prolazu i Hvala!!!
09.04.2017. (17:08) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
luki 2
I danas je bilo super i odmarajuće....I ja volim okus bosiljka, a ružmarin - u manjim količinama, intenzivan je....Pusa, L+B+G
09.04.2017. (23:44) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Lijep pozdrav moje dame :)
10.04.2017. (08:30) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...