Komentari

freshcayg.blog.hr

Dodaj komentar (41)

Marketing


  • FreshCaYg

    bla bla bla

    avatar

    20.03.2017. (22:05)    -   -   -   -  

  • .

    Vrijeme će i dalje biti proljetno (možemo li mi površni pratiti ovaj tekst, i shvatiti što nam to autor želi porućiti?)
    Mene svake svake godine ulovi proljetni umor. Gadno nešto :I

    avatar

    20.03.2017. (22:16)    -   -   -   -  

  • Kunigunda

    Baćuške dolaze u cijelu regiju, kaže Šprajc

    O izletu i novcima NE razgovara se u vikendici izvan Zagreba ali zato je učenica trebala imati ZRNO pameti....Dakle, znala je da ide dalje od neke fontane

    avatar

    20.03.2017. (22:17)    -   -   -   -  

  • tignarius

    čovječe, Ratzinger je odstupio jer je o islamu rekao istinu
    a mi naše spašavamo i naoružavamo
    misliš da nekog brine sudbina Hrvata u Haagu!

    pa meni za edu majku veliju /moji urbani/ kaj to nisu vaši?
    on ti je iz BiH... kaj ne!?

    avatar

    20.03.2017. (22:47)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Eto na to proljeće nemoš uticat nikako dođe kad oće :)))

    Znači Anne mala je kriva, baš lipo razmišljanje jednog prosvjetara, srećom bivšeg, zamisli da nije običan profesor nego vjeroučitelj pa da moreš sad u pravednom bisu plamtit ovde po blogu, eto nadam se da će ti blogofeministice reć šta mislu o tvojoj izjavi :))

    Tigi da urbani maknu guzičetine vidili bi da u Bosni ima više turski zastava nego u stambolu na bosporu

    avatar

    20.03.2017. (22:53)    -   -   -   -  

  • Razmišljanja jedne žene

    uz ovakve vijesti stvarno je sreća jer će vrijeme biti lijepo-proljetno.

    avatar

    20.03.2017. (23:02)    -   -   -   -  

  • Kunigunda

    Nema smisla plemizirati oko nečega, što je svima jasno : nikome se VIKENDICA ne nalazi na Britanskom trgu, ispred fontane, jel da....pa da se "dogovore" oko novca treba doći do te vikendice, kleti, štogod bilo izvan Zagreba je......Budući da imam kćer i prosvjetar sam i radim s delikatnom populacijom, jasna mi je slika situacije.....Naravno, da profesor i k tome razrednik ove učenice je KRIV: smislio je scenario i vjerojatno je VOZIO do svoje vikendice..........ali bogami, i ona je sa 17 godina morala znati u što se upušta!
    Ovo je Freš opća devalvacija morala u svakom segmentu društva : ni prosvjeta nije izuzeta, a politički establišment je eklatantni primjer kriminalnih radnji svake vrste.

    avatar

    20.03.2017. (23:14)    -   -   -   -  

  • Kunigunda

    "Mladić koji je s vatrogasnom štipaljkom upao najprije na tartan stazu, a potom i na nogometni teren pred kraj utakmice između Hajduka i Rijeke na splitskom Poljudu 22-godišnji je Dominik Mamić iz Cerića kod Vinkovaca. Živi u tom selu iako ima prijavljenu adresu stanovanja u Starim Jankovcima. C/P

    Zna se ime mladića, javnost zna i nema kaznene prijave.........A zašto nema, to nitko ne zna

    avatar

    20.03.2017. (23:32)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Kaznene prijave nema jer nije napravio kazneno djelo, mogu ga samo prekršajno teretit, i to se odmah znalo samo se informacija nije uklapala u spektakularnost događaja pa je niko nije isticao.

    A ovo drugo ja ne bi miješao politički establishment, ovo je zlodjelo pojedinca na koje ja iako nemam žensku djecu imam nultu toleranciju, bez obzira o kome se radi. Mala se sigurno nije zaljubila u starog prdonju od 62 godine, a on je iskoristio u svakom slučaju autoritet profesora, i u ovakvom slučaju me uopće ne zanima šta je ona mislila, je li glupa ni bilo što drugo. Zanima me samo počinitelj sve da ga je mala i navukla ja bi rado popriča s njim, pa bi moga pivat u bečkim dječacima, ja znan da se to sve skupa kosi s liberalnim stavovima, ali eto jebiga ja sam po tom pitanju ekstreman.

    avatar

    20.03.2017. (23:50)    -   -   -   -  

  • Kunigunda

    Točno!
    A zar ove "dnevnice" nisu djelo pojedinca ili pojedinaca ako ih je više radilo istu kriminogenu i kažnjivu radnju ?

    Zar sve moguće kaznene prijave poznatih nam dužnosnika nikako da se privedu kraju : oni jesu slobodni ali obilježeni u maloj državi s niskom stopom sretnih ljudi.....I zar sve to ne ostavlja traga " u ovoj zemlji može se sve, samo se treba snaći" što je najmanje točno u civiliziranom svijetu?

    Ovaj profesor je dovoljno star, pred mirovinom da ( ukoliko je zdrave pameti ) morao bi imati na umu etički kodeks u proscvjeti i ona njemu NIJE prva učenica u karijeri, a on njoj JEST prvi prof koji joj je pokazao naklonost, simpatiju i sl. na što učenice " padaju". Da je učenica kvalitetna, ona bi RODITELJIMA rekla da je pozvana u vikendicu (!!!) ali sasvim sigurno, taj podatak je zatajila...jer, oni je ne bi pustili ili bi barem bili malo zatečeni....Znači, odgojna komponenta kod obtelji je tanka ili nikakva, a znatiželja učenice za susret s prof na "neutralnom terenu" ogromna.......
    Da ne duljim, sramotan će biti njegov otpust ako je smisleno i ciljano iskoristio znatiželju ( NE povjerenje ) ove učenice

    avatar

    21.03.2017. (00:06)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Annaboni kad smo već kod političkog establishmenta, vjerojatno znaš da je liberalni predsjednički kandidat u Francuskoj čovjek čija žena je bila tridesetdevetogodišnja profesorica u katoličkoj školi, kad se spetljala s njim, kojem je tada bilo petnaest godina, inače je dotična u tom trenutku bila majka troje djece, i sad je gospođa na putu da postane Francuska prva dama, mislim da je poruka liberalizma jasna.

    E usput sićaš li se kad je naša predsjednica rekla da Angela merkl griješi, pa kad ste ti i ostali antifašisti pljuvali po njoj, vidiš sad svi govoru da je Angela falila, a predsjednici niko da se ispriča.

    avatar

    21.03.2017. (00:27)    -   -   -   -  

  • prozirni šnajperista

    Svaka seksualna zloupotreba osobito maloljetnih je uzasna, ali citati misljenje jedne zene koja kaze da je seksualno zloupotrebljavana sama kriva je u najmanju ruku sokantno. Jesu li ti mozda poznate okolnosti kako i zasto je mala u tu vikendicu zavrsila, otkuda ti znas da je to bilo svojevoljno. Cak da i je bilo svojevoljno sta je nemoguce, opravdavas staroga 62 godisnjeg magarca pedofila za zlocin koji je ucinija. Zasigurno da mu nije prva kao sto kazes ali je isto zasigurno prva koja je dosla u javnost.

    avatar

    21.03.2017. (00:49)    -   -   -   -  

  • Mekon

    Kaj filozofirate , mladi se jebu već od osmoljetke, koja je razlika da li šesnaest godišnjakinju jebe šesnaest godišnjak ili netko stariji. Zar vjerujete da svaka klinka čeka osamnaesti rođendan da se pofuka. ?!

    avatar

    21.03.2017. (06:47)    -   -   -   -  

  • Kunigunda

    Poznato mi je FREŠ.........rekoh ti ,nemoral je konstanta i ne bira "mjesto boravka" od uže obitelji, do bilo kojeg segmenta.

    Znam da A.Merkel svoje greške vidi u javnom mnijenju i naša predsjednca je imala pravo, a kad je riječ o isprikama zaboravi: koliko gafova i propusta Naša ima, trebala bi se ispričavati na konferenciji za novinstvo, od riječi i fraza do crne labudice

    Šnajperistasta[/B]..........ne, nisu mi poznate okolnosti, razlog ( novac za ekskurziju ) jest, ali, da si pomljivo pročitao moj odgovor shvatio bi objektivnost u odgovoru, a ne a priori osudu . Posao me je naučio, da uvijek izvučem KRIVE korake kod obje strane. Mala NIJE ukradena ispred svog portuna, nego je BEZ znanja roditelja krenula u "znatiželjnu avanturu". Žao mi je, ako ne razumiješ

    avatar

    21.03.2017. (07:42)    -   -   -   -  

  • kako_ti_kupus

    ja anči ne mogu doć sebi šta ti govoriš. ti se izdaješ za ljevičara katoličke orijentacije. a okrivljuješ dijete od 16 godina da je samo krivo što je napastovano. pa takve stavove danas ne zagovaraju ni ortodoksni predstavnici religije u ruralnom području. dite po tebi može bit sritno šta ga nisu kamenovali, što bi se i dogodilo prije sto godina. šta bi ti sa ovin likon, digla mu spomenik jer mu se još u 62. diže?

    avatar

    21.03.2017. (08:40)    -   -   -   -  

  • Kunigunda

    SVIMA:MA:[/B] ne odovaram na neutemeljene i zlonamjerne komentare, a tebi @kupusiću reći ću još jedanput i to zadnji :

    apsolutno si me krivo shvatio : naravno, da kao majka djevojke i kao žena OSUĐUJEM bilo kakvu prisilu na seksualne insinuacije ( ovdje nije bilo seksa, nego trljanja ) što ni u kom slučaju ne umanjuje njegov postupak, GODINE I POLOŽAJ u društvu ( razrednik i profesor dotčne djevojke )

    Ali, s jedne i druge strane ZAKAZAO je moral : on je znao što HOĆE, ona je bez znanja roditelja ODVEZENA tamo gdje je znala da ide, jer on HOĆE.
    Ne znam čemu polemika uopće :
    On je apsolutno KRIV jer je STAR i profesor je učenici
    Ona je kriva je je ZNALA gdje ide a da se NIJE upitala treba li zbog izleta (!!!) ići s njim u vikendicu, bez ZNANJA roditelja.

    Ovo je moje zadnje komentiranje i nemam više ni razloga, ni potrebe tumačiti jesam li mislila pravilno ili ne.
    Jesam!

    avatar

    21.03.2017. (09:13)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    a sinoć je bilo burno na Britancu u Zagrebu

    avatar

    21.03.2017. (09:47)    -   -   -   -  

  • prozirni šnajperista

    Eto jesi vidija....
    Ako mucis ne znaci da nisi nista reka.

    avatar

    21.03.2017. (10:57)    -   -   -   -  

  • Euro

    mrzi nazi Njemacku a vozi se u nazi mercedesu hehe

    avatar

    21.03.2017. (10:59)    -   -   -   -  

  • Gurmanka

    Samo svratih da pozdravim Frešiću,a kod tebe kao i uvijek, oštre polemike :)
    Ima ovdje svega osim slika proljetnica :):)

    avatar

    21.03.2017. (11:06)    -   -   -   -  

  • kako_ti_kupus

    a tvoja su razmišljanja utemeljena anči, jel' ?!!! ne daj bože da ti nekom sudiš

    avatar

    21.03.2017. (11:16)    -   -   -   -  

  • Nisa

    Znači djevojče od 16 godina MORA znati, a on je jadan kriv eto što je profesor i što bidan ne može zadržat šlic zatvorenim
    Ovo mi je u rangu onoga obukla je minicu, pa eto šta je drugo mogla i očekivat kad napaljuje jadne muškiće okolo
    Mekonov komentar se trudim izignorirat totalno jer me strah, majkemi strah me ovakvog načina razmišljanja i društva

    avatar

    21.03.2017. (11:26)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Ka prvo ja ne mislin da Anči misli ono šta je blebnila, mislin svakome se od nas dogodi da misli jedno a na karti ispane drugo, barem meni se dogodi, E sad to šta jon karakter ne dopušta da kaže da je falila to je druga stvar.
    Na koncu tu su stari feministi šnajperista i kupus da metu stvari tamo di in je misto, kad se već feministice nebi zamirale :)))

    avatar

    21.03.2017. (11:38)    -   -   -   -  

  • prozirni šnajperista

    Uistinu promaklo mi jadno razmisljanje Mekona, ne razlikuje pozudu bolesnog uma pedofila i budjenje hormona kod istogodisnjaka.

    avatar

    21.03.2017. (11:39)    -   -   -   -  

  • Kunigunda

    NISA : djevojčica ilitiga cura od 17 godina NE smije zatajiti roditeljima ( ako si pročitala moje odgovore ) da je POZVANA u vikendicu, VOŽENA autom do tamo da bi razgovarala sa svojim razrednikom o izletu!!!!

    Zašto ti Freš misliš da bih se ja trebala ISPRIČATI zbog toga, jer kao prof inzistiram na odgoju, kućnom dakako, na stvaranju povjerenja izmedju adolescenta i roditelja ....pa NIJE DJEVOJKA " srpska čokolada" podmetnuta slučajno u ovaj pakung!

    Zašto mislite, da meni kao majci djevojke je svejedno, ako muškarac hoda ulicom s polutvorenim šlicom ? Taman posla !

    avatar

    21.03.2017. (13:55)    -   -   -   -  

učitavam...