A trebalo bi bijelo,a crnjak za uz junetinu, govedinu, ma kaj kurac, vino je vino i nema ga lošega. Eno, moji klinci uz tunjevinu za gablec, piju čokoladno mlijeko.
13.01.2017. (21:39)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Baš mi je drago pročitati tvoj post. Bez uvijanja, uljepšavanja i dodvoravanja, zanimljivo i duhovito. Kod tebe posebno volim što ne robuješ pravilima, iako ti je većina bar otprilike poznata. Panonsko bijelo, pa panonsko bijelo, na temperaturi hodnika, dok se ne zgrije, ako i koliko stigne. Kad imaš i hoćeš dati za butelju vrhunskog, onda vrhunsko, može i u srebrnom škafu s ledom i krpom, i to na 8,5 - 9,5 Nives Celziusica. Ovu zadnju sliku meni jako simpatičnog morskog stvora, a kojeg nisam probao, našao sam u tvom postu iz 2011-te kao prvu. Super je da uživaš u ribi. Jesi li probao one zafrkancije s kečigom, štukom i afričkim somom? Imaju ih u Konzumu u Radničkoj. Sve je iz uzgoja, i svakako je zanimljivo. Nisam ni znao da se i to može uzgojiti, kao i hama, zubatac i tko zna što još. Radio sam brudet i od soma, a mogao sam ga nazvati i fiš, kome je bitno neka se veseli. Hoću reći, dobar burek je dobar burek, ma tko da veli burek, ili već nešto pita. Srdačan pozdrav i svako dobro ;) P.S. Za tuđu dijetu se svima ionako fućka, pa kome treba, ionako je provodi sebi i zbog sebe, i niti mu treba podrška, niti razumijevanje, jer svatko zna da je i problem i rješenje u njemu samome. Žderati se može i kruh i mast, a jednako se tako u istome i može baš pravo gurmanski uživati. To što se priča, i izvodi za javnost, ionako je manje ili više predstava. I da, još sitnica, znaš li zašto je smrznuti Ledov bakalar postao crni bakalar? Pretpostavljam iz istog razloga iz kojeg je škarpina postala crveni bodečnjak, tj. ono što je i oduvijek bila. Sorry što dužinski davim, ali eto, malo te je, pa ne stignem rasporediti.
14.01.2017. (11:44)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kalorijski restoran ... minus40kg ... dražeN ;) Baš mi drago, kaj si se baš ti javil. Hvala na zanimanju. Preko tebe sam dosta toga otkril, a i još bum, a konzuma u Radničkoj sam do zadnjeg dana delal, sa, u ekipi. Pozdrav!
15.01.2017. (12:10)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
geomir
Sve za 5, samo da je to na škoju na gradelama,
a riba sad iz mora!! :-)))
13.01.2017. (12:16) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
MODESTI BLEJZ
a tako znači, zato tebe nema, hvatao ribe po marketu, ha? ;0)
13.01.2017. (12:20) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Euro
pa tebe sto godina nije bilo
13.01.2017. (12:57) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Neverin
eto tebe nama nazad
13.01.2017. (13:39) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kunigunda
Znaš li koliko dijelova mora imati brudet najmanje da bi bio dobar ?
13.01.2017. (14:30) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
alexxl
kulike?
13.01.2017. (14:50) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Fotografi svih zemalja, naoružajte se
Dobrodošao natrag... nego, koje vino ide uz koje ribe?
13.01.2017. (15:32) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kunigunda
10 najmanje, evo nabrojit ću kako ja radim :
3 vrste ribe : obavezno
4 .maslinovo ulje
5. kapula ( 2 )
6. češnjaka
7.peršin
8.sol
9.papar
10. bijelo vino
11.malo vinskog octa
12.voda
13.malo konserve pri kraju kuhanja
13.01.2017. (17:15) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
alexxl
Pa jel ima toliko vrsta riba u Jadranu?
13.01.2017. (21:36) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
alexxl
A trebalo bi bijelo,a crnjak za uz junetinu, govedinu, ma kaj kurac, vino je vino i nema ga lošega. Eno, moji klinci uz tunjevinu za gablec, piju čokoladno mlijeko.
13.01.2017. (21:39) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
Baš mi je drago pročitati tvoj post. Bez uvijanja, uljepšavanja i dodvoravanja, zanimljivo i duhovito. Kod tebe posebno volim što ne robuješ pravilima, iako ti je većina bar otprilike poznata. Panonsko bijelo, pa panonsko bijelo, na temperaturi hodnika, dok se ne zgrije, ako i koliko stigne. Kad imaš i hoćeš dati za butelju vrhunskog, onda vrhunsko, može i u srebrnom škafu s ledom i krpom, i to na 8,5 - 9,5 Nives Celziusica. Ovu zadnju sliku meni jako simpatičnog morskog stvora, a kojeg nisam probao, našao sam u tvom postu iz 2011-te kao prvu. Super je da uživaš u ribi. Jesi li probao one zafrkancije s kečigom, štukom i afričkim somom? Imaju ih u Konzumu u Radničkoj. Sve je iz uzgoja, i svakako je zanimljivo. Nisam ni znao da se i to može uzgojiti, kao i hama, zubatac i tko zna što još. Radio sam brudet i od soma, a mogao sam ga nazvati i fiš, kome je bitno neka se veseli. Hoću reći, dobar burek je dobar burek, ma tko da veli burek, ili već nešto pita. Srdačan pozdrav i svako dobro ;)
P.S. Za tuđu dijetu se svima ionako fućka, pa kome treba, ionako je provodi sebi i zbog sebe, i niti mu treba podrška, niti razumijevanje, jer svatko zna da je i problem i rješenje u njemu samome. Žderati se može i kruh i mast, a jednako se tako u istome i može baš pravo gurmanski uživati. To što se priča, i izvodi za javnost, ionako je manje ili više predstava. I da, još sitnica, znaš li zašto je smrznuti Ledov bakalar postao crni bakalar? Pretpostavljam iz istog razloga iz kojeg je škarpina postala crveni bodečnjak, tj. ono što je i oduvijek bila. Sorry što dužinski davim, ali eto, malo te je, pa ne stignem rasporediti.
14.01.2017. (11:44) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Pazi što misliš
jaoo,
najvise mi se svidaju oni tvoji gifovi i slicice sa strane
15.01.2017. (10:38) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
alexxl
Kalorijski restoran ... minus40kg ... dražeN ;)
Baš mi drago, kaj si se baš ti javil.
Hvala na zanimanju.
Preko tebe sam dosta toga otkril, a i još bum, a konzuma u Radničkoj sam do zadnjeg dana delal, sa, u ekipi.
Pozdrav!
15.01.2017. (12:10) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
turimti
Pročitano s radošću...
15.01.2017. (16:37) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sava Štrbac
Ma toj skupo.
Ni Sava Štrbac nemare platit.
15.01.2017. (18:16) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...