Nisam baš previše previše vična receptima, pa te molim Gurmanka kad budeš imala vremena, objasniš mi ovo s grahom? i što to znači "na slijepo"? Lijepo molim :)
02.12.2016. (18:11)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Pečenje s grahom se radi kada morate ispeći podlogu od prhkog tijesta, a ona se ne smije jako dignuti jer onda neće stati nadjev u nju. Prvo razvaljate tijesto, ispikate ga vilicom i pokrijete s papirom za pečenje. Preko papira stavite šaku do dvije graha i stavite peći 20-tak minuta. Zatim maknite grah i papir te još 10-tak minuta pecite dok tijesto ne dobije boju! Neke pite se sada napune kremom i gotove su, a neke se još zajedno s kremom peku kao ova jer sadrži u nadjevu jaja! Lijep pozdrav svima :)
02.12.2016. (20:54)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Hmmm.. je da fačuki imaju fest rad tu Nutelu..meni to prafzapraf zgledi kak maščoba za kuglagere podmazivat.. ja bum..prosim lepo.. pitu od jabuk.... Fala...
03.12.2016. (13:53)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Potrudit ću se u blagdanima uživati bez uloženog truda sa zabrašnjenom keceljom. Iskustvo me uči, neće blagdani ostati bez kolača, a tvoje recepte koji mi već nisu znani spremam za neka produktivnija vremena:))
04.12.2016. (17:34)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Ugodan vikend vam želim :)
02.12.2016. (16:12) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
modrinaneba
mmmm obožavam Nutelu....ODLIČNOOOO i Tebi prekrasan vikend!
02.12.2016. (16:20) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Uživaj draga modrina :)
02.12.2016. (16:29) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dinaja
neka i tebi bude ugodan... :)
02.12.2016. (16:30) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
50 nijansi plave
mljac mljac mljac kao i uvijek kada svratim na tvoj blog dragaaa
02.12.2016. (16:38) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Gdje me danas nađe... baš razmišljam što ću praviti...
02.12.2016. (16:58) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Brzo i jednostavno...
02.12.2016. (17:07) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Pozitivka
Stvarno je predivna...nutela,.. mljac, mljac...
02.12.2016. (17:20) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Veky7985
Super izgleda i iako nisam velika ljubiteljica slatkog sad bi ju cijelu smazala baš jer mi nedostaje šećera u krvi...
02.12.2016. (17:42) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
trill
Nisam baš previše previše vična receptima, pa te molim Gurmanka kad budeš imala vremena, objasniš mi ovo s grahom? i što to znači "na slijepo"? Lijepo molim :)
02.12.2016. (18:11) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mecabg
To ne mogu praviti. Nutela nestane čim je unesem u stan...;))
02.12.2016. (20:12) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Pečenje s grahom se radi kada morate ispeći podlogu od prhkog tijesta, a ona se ne smije jako dignuti jer onda neće stati nadjev u nju.
Prvo razvaljate tijesto, ispikate ga vilicom i pokrijete s papirom za pečenje. Preko papira stavite šaku do dvije graha i stavite peći 20-tak minuta. Zatim maknite grah i papir te još 10-tak minuta pecite dok tijesto ne dobije boju!
Neke pite se sada napune kremom i gotove su, a neke se još zajedno s kremom peku kao ova jer sadrži u nadjevu jaja!
Lijep pozdrav svima :)
02.12.2016. (20:54) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
Ja bi ovo odmah jeo rukama,
čisto da od početka mogu prste lizati ;)
02.12.2016. (22:44) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Dražene, slažem se s tobom :)
03.12.2016. (12:43) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Mekon
Hmmm.. je da fačuki imaju fest rad tu Nutelu..meni to prafzapraf zgledi kak maščoba za kuglagere podmazivat.. ja bum..prosim lepo.. pitu od jabuk.... Fala...
03.12.2016. (13:53) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Mek, baš razmišlam o torti od jabuka i maka, morti bu viška vremena bum je napravila :)
03.12.2016. (14:01) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
.
Dosta dugo nisam voljela jesti prhka tijesta, pa tako ni pite, a sad bih radije pojela komad ove tvoje nego nekakav kolač s puno kreme.
03.12.2016. (14:16) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
V, jučer sam ispekla pitu od kestena, što reći osim da je predobra:)
03.12.2016. (14:23) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Demetra
Što da ti kažem, ove godine sigurno neću baš ništa peči, ali moja je kćerka pravi maher pa će ona. Pozdrav
04.12.2016. (09:32) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Bitno je uživati u blagdanima, a kolača će se uvijek naći :)
04.12.2016. (11:54) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
nema garancije
Potrudit ću se u blagdanima uživati bez uloženog truda sa
zabrašnjenom keceljom. Iskustvo me uči, neće blagdani
ostati bez kolača, a tvoje recepte koji mi već nisu znani
spremam za neka produktivnija vremena:))
04.12.2016. (17:34) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
trill
Super! Hvala ti na objašljenju pečenja s grahom. Sad sam pametnija i stručnija :)
06.12.2016. (12:16) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...