20 minuta mi se čini puno, puno previše, ali dobro, tebi je za vjerovati da znaš što radiš. Moja i najbogatija pizza neće biti duže od 10 minuta u pećnici. Istina, ne radim ni debelo tijesto, a niti sa sastojcima pretjerujem, dapače, duboko vjerujem da uistinu nema potrebe. Čak mi je i tijesto samo od brašna soli i kvasca, naravno, uz vodu, ali eto, zato ja i jesam vječiti kuhar početnik, mada, ni na to se ne bunim. Molim te da ovo ne shvatiš kao kritiku, jer uistinu nije, tek digresija, tj. paralela na ono što ponekada sam radim. Jednom sam pekao navodno staru, staru napolitansku pizzu, od luka i slanih srdela. Ne mogu se sjetiti zašto to nisam više puta ponovio, jer bila je odlična, a nije mogla biti siromašnija. Naravno, aludiram na ideju da je i manje ponekada više, kao što si to u svojim snovima svaki muškarac priželjkuje, a prava žena, kojoj nije teško malo i lagati, potvrđuje ;)
13.09.2016. (22:02)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
mmmmmmm :)
13.09.2016. (09:21) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sjedokosi
evo već mijesim! Super ideja! Hvala!
13.09.2016. (09:27) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
shadow-of-soul
volim pizzu (vege) :)
13.09.2016. (09:30) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Krasno. Možda bi mi pomogle da vratim (nenamjerno)
izgubljenih 5kg?
13.09.2016. (10:01) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Euro
volim sve vrste pici...
13.09.2016. (10:32) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dinaja
tvoje Pizza lađice pozivaju na uživanje u njima... :)
13.09.2016. (10:39) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Sve kombinacije su dozvoljene, prepuštam vas vašoj kreativnosti i navikama!
Euro, Euro... :)
13.09.2016. (10:42) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kunigunda
ovo mi se svidja !!!!
13.09.2016. (11:22) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mecabg
20minuta pečeš??
Zar nije to malo dugo?? Sigurno ideš na niže temperature pećnice...
13.09.2016. (11:56) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Mislim da je temperatura bila 180*C, ali sve ovisi o jačini vaše pećnice. Moja je dosta jaka, a i zarolani rub tijesta je malo deblji :)
13.09.2016. (12:04) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
.
Mmmm...fino, jedino što ja, kad ima ovako više tijesta, 'pojačam' s još malo kalorija, pa napravi nekakvu vrstu (polu)lisnatog tijesta :D
13.09.2016. (15:22) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
modrinaneba
odlično makar slabo jedem pice:)))
13.09.2016. (15:37) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Mekon
Gruntam si nekaj.. o picama sam ja skorom vse rekel.. samo bum ponovil.. nema loše pice .... Pozdrafček ....
13.09.2016. (19:20) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Kaj si se vrnul, pozdrafček Mekon :)
13.09.2016. (20:00) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
teuta
Vidiš, ovo je pametno i čini se tako ukusno. Opet ja hehehe. Ali kad je to istina. I ovo ću ti ukrasti.
13.09.2016. (21:07) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
20 minuta mi se čini puno, puno previše, ali dobro, tebi je za vjerovati da znaš što radiš. Moja i najbogatija pizza neće biti duže od 10 minuta u pećnici. Istina, ne radim ni debelo tijesto, a niti sa sastojcima pretjerujem, dapače, duboko vjerujem da uistinu nema potrebe. Čak mi je i tijesto samo od brašna soli i kvasca, naravno, uz vodu, ali eto, zato ja i jesam vječiti kuhar početnik, mada, ni na to se ne bunim. Molim te da ovo ne shvatiš kao kritiku, jer uistinu nije, tek digresija, tj. paralela na ono što ponekada sam radim. Jednom sam pekao navodno staru, staru napolitansku pizzu, od luka i slanih srdela. Ne mogu se sjetiti zašto to nisam više puta ponovio, jer bila je odlična, a nije mogla biti siromašnija. Naravno, aludiram na ideju da je i manje ponekada više, kao što si to u svojim snovima svaki muškarac priželjkuje, a prava žena, kojoj nije teško malo i lagati, potvrđuje ;)
13.09.2016. (22:02) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Dosadašnje iskustvo me naučilo da se samo složim s tobom, naravno uz veliki osmijeh:)
Pozdrav!
14.09.2016. (08:37) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...