....što je najbolje od svega....nakon ove daske, nismo imale osjećaj da smo se prejele....daske ne padaju teško na stomak.... bilo nam je čak drago pojest desert....al on neka ostane tajna!
21.08.2016. (12:08)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
@Annabony.... nažalost sve plaćam .... a hoćeš li tekst o tome kako sam s punjenim paprikama išla na Brač (i zaboravila napravit desert?) ...ili moje njoke od dana prije ovog dana? Doduše...koliko god da je koštala ova daska....malo je koštala... to je čista pažnja i ljubav... i zato sam stavila tag
21.08.2016. (12:26)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
I kuhara i konobara...zaslužili su svi ako su zaslužili. Imam problem što ne eksperimentiram s novim jelima, duboka su to uvjerenja da ću ostati gladna. Zavidim na ovom šarenilu i obećavam si da ću micati ta glupa uvjerenja.
21.08.2016. (13:13)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
@O-da .... ovdje peću pizze u krušnoj peći...obožavam ih....al mi još nisu došle na red...
Konobar iz prve priče dobio je napojnicu točno onoliko koliko ja potrošim u restoranima u godinu dana i završio je na naslovnicama. Konobar koji je po sata tumačio sastave ovog jela dobio je 30,00 kn napojnice... kad nemam više... valjda on više zaslužuje naslovnicu?
21.08.2016. (13:38)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Neću opet pisati kad mi je rođendan i davati diskretne hinteve (8.10. ) šta bi željela za poklon, ali daj ti meni reci...šta su to crne točkice na daski? Jel masline? Već par dana razbijam glavu s tim crnim točkicama...već ih i vidim :)
22.08.2016. (13:08)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
stara teta
i ja bih takvu dasku! a može i kuhara!!!
21.08.2016. (09:41) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mecabg
Što ovo dobro izgleda...
Gvirnula sam za ideju zbog ručka, ali ovo je za cijeli tjedan:))
21.08.2016. (10:24) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
samo za vranju
Prava gozba i čista umjetnost.
21.08.2016. (11:02) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Elyca
....što je najbolje od svega....nakon ove daske, nismo imale osjećaj da smo se prejele....daske ne padaju teško na stomak.... bilo nam je čak drago pojest desert....al on neka ostane tajna!
21.08.2016. (12:08) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Mela
Eeeeeeee da smo znale za Đir ranije i mi bi glođale daske.
21.08.2016. (12:12) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kunigunda
pari da se muktašiš i ne kuvaš doma ?
21.08.2016. (12:15) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Elyca
@Annabony.... nažalost sve plaćam .... a hoćeš li tekst o tome kako sam s punjenim paprikama išla na Brač (i zaboravila napravit desert?) ...ili moje njoke od dana prije ovog dana?
Doduše...koliko god da je koštala ova daska....malo je koštala... to je čista pažnja i ljubav... i zato sam stavila tag
21.08.2016. (12:26) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
O-da životu!
I kuhara i konobara...zaslužili su svi ako su zaslužili.
Imam problem što ne eksperimentiram s novim jelima, duboka su to uvjerenja da ću ostati gladna. Zavidim na ovom šarenilu i obećavam si da ću micati ta glupa uvjerenja.
21.08.2016. (13:13) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Elyca
@O-da .... ovdje peću pizze u krušnoj peći...obožavam ih....al mi još nisu došle na red...
Konobar iz prve priče dobio je napojnicu točno onoliko koliko ja potrošim u restoranima u godinu dana i završio je na naslovnicama. Konobar koji je po sata tumačio sastave ovog jela dobio je 30,00 kn napojnice... kad nemam više... valjda on više zaslužuje naslovnicu?
21.08.2016. (13:38) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kaparoculica
bravo ti...bravo kuvar i konobar...
super mi je ovaj post...u kompletu, sa slikama :))))
21.08.2016. (14:21) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Elyca
hvala @merlinka
22.08.2016. (09:40) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
trill
Neću opet pisati kad mi je rođendan i davati diskretne hinteve (8.10. ) šta bi željela za poklon, ali daj ti meni reci...šta su to crne točkice na daski? Jel masline? Već par dana razbijam glavu s tim crnim točkicama...već ih i vidim :)
22.08.2016. (13:08) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Elyca
znamo ...znamo Trill... isti dan kad i maloj vještici
P.S. crne točkice su reduciran aceto balsamico
P.S.2. komentar br 13 .-)
22.08.2016. (13:33) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
suncokretica
Po meni bi svi ugstitelji propali :))) I ja volim svoje stalne mušterije i zato ih sa vremena na vrijeme iznenadim :)
23.08.2016. (08:33) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...