Komentari

modestiblejz.blog.hr

Dodaj komentar (19)

Marketing


  • MODESTI BLEJZ

    Predrag Lucić: Busevi idu, a Kolinda maše
    "Predsjednica je, kao što znamo, posve nedužna po pitanju tog zagađenja. Jer ona je, u kolaboraciji s deklariranim neonacistima i filoustašama, samo postavljala ove visoke standarde javne higijene. I sada se od njih, sve i kada bi doista htjela, ne može oprati. Pa eto je, neka živi u uvjerenju da su joj ruke čiste, dok iz svojih Predsjedničkih kolodvora maše odlazećim autobusima…"

    avatar

    13.05.2016. (10:10)    -   -   -   -  

  • Anita

    Potpisujem sve o Kolindi, ali što očekivati. Sjednica sabora na kojoj je rečeno "kako nije problem što je Kramarko učinio, već da je veći problem činjenica da je to iscurilo u javnost, zasjenilo je i diobu predsjednice. Vrh vrhova.
    Imam osjećaj da je i Europska unija počela propadati od kad smo mi Hrvati ušli u nju.

    avatar

    13.05.2016. (12:06)    -   -   -   -  

  • annaboni

    Netko je već negdje napisao : predsjednica rePublike, bez Publike! Kao da je sama sebi dovoljna!

    avatar

    13.05.2016. (13:46)    -   -   -   -  

  • lion queen

    nisam gledala, ali po reakcijama znam da je sigurno bila dobra, čim su se neprijatelji hrvatske toliko uzjogunili... za dobrim konjem prašina se diže.

    avatar

    13.05.2016. (13:49)    -   -   -   -  

  • DOBAR, LOŠ, ŠTRACA

    ˛@lion queen
    a za kobilom !?!?

    avatar

    13.05.2016. (14:25)    -   -   -   -  

  • DOBAR, LOŠ, ŠTRACA

    Bio sam nedavno na nekoj večeri s gostima iz Amerike, vrhunski intelektulaci, kao, i neki naši akademici...
    I hvali se naš jedan akademik kako konačno imamo pristojnu, obrazovanu i divnu osobu za predsjednicu...
    Rekao sam samo da ja ne mislim tako, nisam želio biti nepristojan.
    Ignorirali su me cijelo večer, no nije mi teško palo. Posvetio sam se gofu iz pećnice i malvaziji. Oni su ipak bolje društvo od naših akademika i američkih intelektualaca-republikanaca-konzervativaca.
    Naj bih volio da im Trump postane predsjednik.
    Ala, cirkusa!!!

    avatar

    13.05.2016. (14:31)    -   -   -   -  

  • hajjnezir

    Rek'o On:
    "Gadiš mi se i ti i tvoj grad", i prošao je mimo grada.
    "Ljubite neprijatelje svoje!"
    Mnogi ovu izreku ne razumiju?!
    Šteta.
    Mir, mir, širi mir!
    Svaku sreću, mir i dobro Ti!, hn. :)

    avatar

    13.05.2016. (15:45)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    @Anita, mala zemlja za mnogobrojne vrhunce.
    @annaboni, no da, sama je sebi publika, ali će uvijek imati i lionqu (osim kad je odsutna zbog lova na neprijatelje Hrvatske).
    @lion queen, da ne ulazimo u faunu, prašina se dizala i za Atilom. no sve dok je predsjednica po tvojoj mjeri, ne trebaju joj dodatne nit` povijesne preporuke.
    @DLŠ, bacih im rukavicu izazova u lice, pa da ih vidimo! Trump je opaka konkurencija, ali Kolinda se od početka trumpastično iskazuje.
    @hajjnezir, prođi u miru bložjem.

    avatar

    13.05.2016. (22:02)    -   -   -   -  

  • turimti

    ona je prolazna...nepogoda...

    avatar

    14.05.2016. (11:48)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    [I]Političarka koja je pomoću "zloduha" osvojila vlast, ne može se odreći tog "zloduha" kojem duguje vječnu zahvalnost."[/I
    Uz ovakav zaključak nije potreban nikakav komentar. Možda samo da spomenem Fausta.

    avatar

    14.05.2016. (12:08)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    naletih danas na jezgrovitu dijagnozu: Kolinda - huškačica rulje u funkciji predsjednice

    avatar

    14.05.2016. (20:15)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Ovaj link komentiram svojim 'mudroslovom':
    Glup čovjek nije opasan, ali postaje ako toga nije svjestan.

    avatar

    14.05.2016. (21:03)    -   -   -   -  

  • minus40kg

    Pretpostavljam da je predsjednica uistinu očajna, jer svašta je mogla očekivati,
    ali toliku dozu zadojenosti i zloće u vlastitom narodu ni Isus Krist ne bi mogao samo tako provariti ;)
    P.S. Fućka mi se za lijeve i desne, ali kada netko pokušava miriti idiotske ekstremiste nađe se na meti i jednini drugih.

    avatar

    15.05.2016. (19:59)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    @semper, da!
    @dražeN, po tebi je dakle predsjednica nedužna žrtva kao Isus Krist? a po kojem ključu zloćom zadojenu KGK, koja se slika uz ustašoide i relativizira ustašluk, izuzimaš od idiotskog ekstremizma? ako nisi uspio pokopčati iz svih njenih toksičnih istupa do sada, predsjedničino "pomiriteljsko mirotvorstvo" je lažnjak. miješanjem krušaka i jabuka, prozivanjem manjina, podvaljivanjem ustašije na mala vrata, upravo je ona ta koja zagovara ekstremizam. pa kad je se hvata u toj laži i treba da je se hvata. a kad joj se njen ekstremizam vraća kao bumerang ne treba ga niti odobravati, ali niti se kao pura dreku čuditi da joj se vraća. ali lakše je ubiti glasnika ili ušutkati dijete koje viče da je car gol, jel`da? a još je lakše isključiti mozak i glumatati neutralnu i distanciranu (a zapravo ekstremno centrističku) poziciju sve trpajući u isti koš, jer se nedaoblog ne bi štel odrediti i time nekome zameriti.

    avatar

    15.05.2016. (22:19)    -   -   -   -  

  • minus40kg

    Sklop zaključivanja koji apliciraš na mene izgleda mi nelogičan, iako se uklapa u cijelu priču.
    Svi znamo koje su njene stvarne ovlasti, a time i mogućnosti. I njeni je na to stalno podsjećaju.
    Kako god, u toj ženi ne vidim mržnju i ludilo koje vidim u onima koji je tako bjesomučno napadaju ;)

    P.S. Toliko nepoštivanje i nje i dobre polovice birača koji iza nje stoje je za mene nešto sasvim novo. Analogijom na Crkvu i ustaše, što bi ja trebao svakog ljevičara izjednačavati s Titom, Staljinom, Mao Ce Tungom, Crvenim Kmerima i Pol Potom? Sve je imalo svoje vrijeme, a ovo danas je preopterećeno prošlošću. Nisam neutralan. Gnušam se i jednih i drugih ekstremista. Ne znaš koji su otrovniji i luđi. Apsolutno mi je zlo od ovog neopisivog zagađenja medijskog prostora. Ne vjerujem da je to slučajno. Da je po meni, obje partije bi bile zakonom zabranjene, jer zdušno šire mržnju i netoleranciju. Toliko putra na glavi jednih i drugih ne treba opraštati. To nije neutralnost, to je bespomoćno gađenje na gro današnje političke scene. Jasno, to je i frustriranost i sasvim konkretna nemoć da se išta promjeni. Razumijem kada gadarije dolaze od onih koji od svega imaju debelu korist, ali me jako zbunjuje i rastužuje kada vidim koliko smo plodno tlo za istinsko zlo. Pa uz malo usmjeravanja mi bi se međusobno pobili samo tako. Znam da sam uletio kao slon u staklarnu, ali nije bilo ništa na osobnoj ravni, uostalom nemam pojma o tebi kao osobi, možda si najdivniji stvor na zemlji, ali stvarno mi je više zlo od sveg tog ustaško partizanskog sranja i neumornog poticanja na to da to ludilo nikada ne prestane. Sve što sam rekao je samo izraz nemoći i jada, a krivce za to vidim u onima za koje vjerujem da nasjedaju na ta stalna podmetanja elite koja je svjesna da samo na taj način može prikrivati vlastitu nesposobnost da učini nešto bolje za sve nas, za razliku od sebe. Uvijek požalim kada se taknem u ovakve teme, ali kao što rekoh, to je samo moj vrisak nemoći i može se sasvim lako zanemariti, a može se i iskoristiti za nove napade onih koji "vide" da je car gol, a mi ostali smo kao slijepci, pa nam treba crtati kako bi i mi bolje vidjeli. Meni se čini da su svi goli, samo svatko ima svoje naočale kojima sve "vidi" kako već hoće. Nije problem nešto izvući iz konteksta, pa po tome tandlati kao da nije izrečeno i ostalo. Ma zapravo neću dalje, sebe zamaram, a vjerujem da tebi samo dajem materijala za potvrdu onoga što već ionako misliš. Sorry ako sam te bilo čime uvrijedio, ali to je gotovo nemoguće izbjeći kod ovakvih tema. Nakon svih ovih mojih evidentnih gluposti, idem si popiti jedan Donat i spat, da bar nešto pametno danas napravim.

    avatar

    16.05.2016. (00:23)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    @dražeN, primijeti da nitko nije osporavao zagađenje medijskog prostora i postojanje ekstremizma s obiju strana, niti legitimno pravo svakog građanina na opravdanu frustriranost time. ali jest podcrtan problem tvoga vida, točnije, njegova selektivnost u odnosu na predsjedničin ekstremizam (kojeg se toliko gnušaš kod "obje partije", ali ne i kad ga iskazuje KGK u, dakako, finijoj i neprostačkijoj varijanti, ali ništa manje vulgarno zloćudnoj; što već osim očiju zahtijeva i uho koje je u stanju čuti što se između redaka i namještenih smiješaka govori).
    to da ne vidiš i nisi u stanju registrirati njenu toksičnost i korijensko desničarenje je već ustanovljeno i potvrđeno (jer da je ona za tebe stoičkija od samog Isusa Krista, i naprosto ti je valjda nepojmljivo da bi u takvoj Majci Božjoj Mirotvornoj moglo biti ikakve zloće?), kao i to da samu kritiku njenih esktremnih ispada bez iznimke, zadrške i nijansiranja ocjenjuješ ekstremizmom (a što je ona tvoja stara izvitoperena pozicija koju je svojedobno u Kulturi Komunikacije iscrtao i diogen). u vozačkom bi se žargonu reklo da ti je pogled u predsjedničinom (neupitno desnom) pravcu - mrtvi kut. no da, biti će da te u vožnji zasljepljuje blistavost njenog širokog osmijeha.
    njena službena funkcija nosi težinu za javno izgovorenu riječ bez obzira na njene stvarne ovlasti i mogućnosti (da ne spominjem kako joj omogućava ekskluzivu na slobodno laprdanje pred masama). to što KGK ne može učiniti puno djelom (a može sasvim dovoljno), ne znači da ne može učiniti puno štete riječju (a to čini sve u 16).
    kad govoriš o navodnoj biračkoj dobroj polovici koja stoji iza nje koristiš promašeni argument većine i uz to pogrešan. jer polovica birača izašlih na predsjedničke izbore nije isto što i polovica ili većina građana. ni približno. a to da bi se uopće moralo poštivati birače kojekakvih političkih besprizornjaka je nebuloza na kvadrat, pa ma o kakvom broju birača bila riječ. iza diktatora i budala sviju vela znala je biti i većina birača, a ti bi poštivao njihovu potporu diktaturi i gluposti? no da, ti bi ipak tako činio i poštivao diktaturu i glupost, jer se ne bi štel nikome zameriti a pogotovo većini dok to činiš. pa si evo i pričom o osobnoj razini kao lik koji se bez povoda dolazi ispričavati u policiju da nije opljačkao banku. dražeN, nisam te ni prozivala za napad na osobnoj razini da bi mi se išao opravdavati da me nisi prozivao na osobnoj razini.

    avatar

    16.05.2016. (01:57)    -   -   -   -  

  • minus40kg

    Hajde dobro, eto, ti "vidiš", a ja uistinu imam problema s vidom, priznajem ;)
    P.S.
    Sada sam tek malo pogledao postove ispod (šteta što nisam prije).
    Iskreno, drago mi je da ćeš ti nastaviti po svom,
    a ja ću se više primiti kuharice :)))
    I naravno,
    poželjeti nam mir u svijetu.

    avatar

    16.05.2016. (08:33)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    @dražeN, ti si ovaj post iščitao iz naslova, doslovno? kao laude predjedničinoj navodnoj miroljubivosti (budući da ti je tek mali pogled na prijašnje postove otvorio oči o značenju ovog)? odnosno, uopće ga nisi čitao dalje od naslova, a upustio si se u komentiranje? lol. ja samo s razumijevanjem čitam, dražeN. u tome je caka, treba čitati i razmišljati. koristiti mozak, a ne napamet lupetati (u stilu KGK). a sad pođi i kuhaj u miru bložjem. to bi ti bila najpametnija do sada.

    avatar

    16.05.2016. (09:48)    -   -   -   -  

  • borgman

    Žena koja je bez pitanja promijenila svoje zanimanje od diplomatkinje do tajnice druge međunarodne institucije, a da to njeni šefovi ne znaju...jer je tamo bolja plaća i ugled...jednostavno nije ništa drugo do ili slijepa karijeristica, ili još slijepija oportunistica. I poslije toga, ta joj ista stranka (od koje vrste su joj bili i šefovi), čuva leđa na izborima za "fikus" predsjednika. A naposlijetku, dodijeljivanje samoj sebi nekakvih ovlasti kojih ni Franjo nije imao. rekorderka je. Sličan kov ima nekoliko vjećnika u Splitu. Oni isto tako laprdaju o tome kako su svi jednako krivi, ali da su "njihovi" već kažnjeni.
    S druge strane je naš najveći problem. Mi konstantno imamo na djelu "negativnu selekciju" i izbore, ne one "za" (pa smo srcem uz kandidata koji nas je osvojio), nego "protiv" (jer je ovaj drugi podržavan od strane koju mrzimo, ne volimo ili ne želimo (ksenofobični kakvi jesmo kao narod, to znači...nije nam rodijak))....a ove dvije osobine su genijalno dobra podloga za najkvalitetniji krivi izbor koji postoji. E po tome smo prvaci!

    avatar

    16.05.2016. (11:05)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...