Drago mi je da budim lijepa sjećanja :) Moj nabujak je bio visok, ali dok sam krenula sa fotkanjem lagano je pao što nije ni najmanje utjecalo na njegov okus koji je zaista fantastičan!
03.05.2016. (17:51)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Zvonka, ponekad i dva (kao danas), a ponekad preskočim par dana. Pošto ne objavljujem svaki dan spremim post u arhivu, pa ga objavim naknadno :) Euro, došlo je do mutacije hahah
04.05.2016. (13:10)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Da li je moguće da je baš sve tako izvrsno i neponovljivo, ili se radi o strasti kroz koju se pomalo gube neki objektivni kriteriji ;) P.S. Nema u ovom komentaru zle namjere, samo se pitam, ako je baš sve 10/10 da li se radi o istini ili o ... ... valjda još trebam ozbiljno učiti.
04.05.2016. (21:58)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dražene, sve što je sa čokoladom je savršeno :) Kolače koje isprobam i nisam zadovoljna nikada ne objavljujem, ali ukusi su različiti i ostavljam mogućnost da nekome neće biti "neponovljivo" isto ono što mene oduševljava!
05.05.2016. (07:12)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Smatram da nije fer objavljivati neuspjeli biskvit, pecivo koje je suho i sl. Kolači koje objavljujem moraju biti u osnovi ukusni, a sad ako netko ne voli čokoladu, maline, limun... mora sam birati koji recept njemu odgovara. Svatko ga na kraju može prilagođavati sebi i svom ukusu :)
11.05.2016. (08:09)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
...slatka utjeha :)
03.05.2016. (17:40) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Sjećaš li se filma "Sabrina" i kako Audrey Hepburn pravi souffle?
Sad si me podsjetila.
03.05.2016. (17:43) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dinaja
poezija deserta... :)
03.05.2016. (17:48) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Drago mi je da budim lijepa sjećanja :)
Moj nabujak je bio visok, ali dok sam krenula sa fotkanjem lagano je pao što nije ni najmanje utjecalo na njegov okus koji je zaista fantastičan!
03.05.2016. (17:51) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Dinaja, znam da neki ljudi ne vole čokoladu, ali meni je ona najveća slabost :)
03.05.2016. (17:52) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
shadow-of-soul
o, ovo bi bilo za mog Davora :)
03.05.2016. (18:13) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
shadow, iznenadi ga :)
03.05.2016. (18:36) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
malo ti malo ja
Za koliko je ovo čeljadi, moji gosti vole slatko?
03.05.2016. (19:03) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
U zvijezdama piše
sada mi baš treba čokolada a nemam ni komadić
03.05.2016. (19:04) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Ovo je količina sastojaka za 4 posudice za nabujke normalne veličine!
samo nebo zna, znam kako ti je, bez čokolade me lovi nervoza!
03.05.2016. (19:24) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
annaboni
To ne radim,sorry !
Nemam posudice i nisam nikad probala
03.05.2016. (19:50) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Vidjela sam da neki rade u običnim šalicama za kavu, ali nisam probala!
Što se okusa tiče, souffle je fantastičan!
03.05.2016. (20:27) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
modrinaneba
mmmm sada bi ga pojela...omamno mi izgleda!!!
03.05.2016. (22:23) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
modrina, samo čokolada može otjerati kišu :)
04.05.2016. (07:28) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Zvonka
ti zbilja, skoro svaki dan, radiš desert ?
04.05.2016. (09:09) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Euro
kud bas 3 jajca hehe
04.05.2016. (09:29) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Zvonka, ponekad i dva (kao danas), a ponekad preskočim par dana. Pošto ne objavljujem svaki dan spremim post u arhivu, pa ga objavim naknadno :)
Euro, došlo je do mutacije hahah
04.05.2016. (13:10) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
Da li je moguće da je baš sve tako izvrsno i neponovljivo,
ili se radi o strasti kroz koju se pomalo gube neki objektivni kriteriji ;)
P.S. Nema u ovom komentaru zle namjere, samo se pitam,
ako je baš sve 10/10 da li se radi o istini ili o ...
... valjda još trebam ozbiljno učiti.
04.05.2016. (21:58) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Dražene, sve što je sa čokoladom je savršeno :)
Kolače koje isprobam i nisam zadovoljna nikada ne objavljujem, ali ukusi su različiti i ostavljam mogućnost da nekome neće biti "neponovljivo" isto ono što mene oduševljava!
05.05.2016. (07:12) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Moja pregača
Zašto ne objavite i te s kojima Vi niste zadovoljni,možda će baš ti nekome biti fantastični :)
11.05.2016. (01:37) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Smatram da nije fer objavljivati neuspjeli biskvit, pecivo koje je suho i sl.
Kolači koje objavljujem moraju biti u osnovi ukusni, a sad ako netko ne voli čokoladu, maline, limun... mora sam birati koji recept njemu odgovara. Svatko ga na kraju može prilagođavati sebi i svom ukusu :)
11.05.2016. (08:09) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...