KICKBOXING

utorak, 26.06.2007.

Viš ti kak je to lepo

Nisam se ni dobro zagrijao na mojoj blogerskoj stolici nakon izbivanja s vaših monitora, napisao "Pričam ti priču", a ono lijepo i ugodno iznenađenje: web portal MONITOR, na naslovnici, između nekolicine ostalih, izdvaja i ovaj moj post.

Blažene konekcije!






- 01:47 - Komentari (9) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 25.06.2007.

Pričam ti priču

ilitiga

Imade li nas u novinama?



I dok ja rješavam dugove, uploadam sličice i pišem izvještaje iz starih dana, život, Bogu hvala, ide dalje, događaji se događaju, netjacanja se odvijaju, a moji dugovi ponovno rastu. Dakle, od sada paralelno - redovno izvještavanje o događanjima, ali i rješavanje još onih nekoliko dugova.

A kada sam već kod izvještavanja - evo nekoliko riječi i o toj problematici. U posljednje vrijeme mi se javio prijatelj i kaže da je općenito nezadovoljan s medijskom prezentacijom kickboxinga i rada Hrvatskog kickboxing saveza. I ja jesam nezadovoljan, jer da nije tog mog nezadovoljstva, ne bi bilo ni ovoga bloga. Ali, tvrdi prijatelj, malo nas je u medijima, malo nas je na televiziji, malo nas je u novinama - malo, premalo. Malo se zna o našim prvacima. Niti jedan urednik, kaže, neće objaviti u svojim novinama niz nekakvih nepoznatih imena kao što je izvještaj s natjecanja. Jedina je šansa je, kaže, da personaliziramo izvještavanje, odnosno da priču o kickboxingu, rezultatima, uspjesima i dosezima prikažemo kroz priču sportaša, prvaka, onih najuspješnijih.

Dugo sam o tome razmišljao, i ne slažem se. Naime, mišljenja sam da priče o kickboxingu, rezultatima, postignućima, pa i o samim sportašima trebaju biti ovisne o trenutku. Ne može jedan izvještaj s državnog prvenstva biti prikazan kroz priču nekog sudionika, nekog prvaka, ali i ne može biti sve suhoparno nabrajanje rezultata i osvojenih medalja.

Izvještavanje o kickboxingu svakako treba biti jako široko i ono jednostavno ne može biti obaveza jedne osobe, pojedinca. Izvještavanje treba ići najprije službeno - izvještaji preko tajništva (ono u pravilu funkcionira). Zatim gotovo na isti, onako službeni način, ali i s puno drugih informacija treba biti koncipirana službena web stranica Hrvatskog kickboxing saveza (čujem da je pri kraju izrada).

Sljedeće je aktivnost službenih osoba saveza prema medijima - dakle, stalni kontakti s novinarima, slanje i izvještaja, ali i obrađenih priča, komentara, prikaza i opisa i za to bi u savezu trebao postojati glasnogovornik koji bi imao arhivu slika i raznih podataka o najboljim sportašima i sve to strpljivo pripremati i slati - i u Sportske, ali i u Teen ili u Gloriju.

Nadalje, nitko ne može zamijeniti informiranje koje pojedini trener može ili čini prema sredini u kojoj djeluje klub. Ipak, nije jednako informaciju o uspjehu nekog kluba ili sportaša plasirati u "Kriškim novostima" u općini Križ ili isto takvo što napraviti u Splitu ili Zagrebu. Ali, ipak, svi ti treneri imaju nekakve veze s novinarima i dobro je da ih koriste kako bi dobre vijesti došle do što šireg kruga čitatelja, slušatelja ili gledatelja. A prvaci iz manjih sredina stvarno zaslužuju biti lokalni junaci.

Ipak, tu valja biti jako oprezan, jer, treneri su katkad i malo ili "malo" subjektivni pa je njihov ljubimac postigao "nezapamćen uspjeh", ili je "izgubio od najboljeg od najboljih", a nastupao je u "najtežoj skupini" ili je imao "iznimno nepovoljan ždrijeb", ili su ga jednostavno "suci pokrali", a ako ništa od toga, "dao je meč života" ali je "presudio domaći teren".

E, takve eskapade zasljepljenih trenera nikome ne koriste, jer u sredini gdje djeluje takav klub ipak ima i drugih sportskih klubova, pa i klubova drugih borilačkih sportova, i sve se zna, ako baš ne i sve, ali znaju se principi, pa takva želja za samoisticanjem i samohvalom ("hvalite me usta moja kad neće druga") samo izaziva podsmjeh, nepriznavanje, pa čak dovodi i do toga da se neki stvarno dobar rezultat više ne vrednuje kako bi trebao ili se na sve odmahuje rukom.

A da ne pričam o nekim samozvanim managerima koji su, kako kaže jedan redovni posjetitelj borilačkih "spektakla" - "doveli više svjetskih prvaka nego gledatelja", koji su tom hiper produkcijom cijelog niza tih i takvih "svjetskih prvaka" ove ili one federacije, ovog ili onog stila i ne znam čega sve ne, obezvrijedili pravu i istinitu informaciju o kickboxingu. Istovremeno su ti isti ti, (ja ne znam kako - he, he) dobili dosta, previše medijskog prostora, pa ljudi kada to čitaju i odu na "spektakl", pa vide što vide - jednostavno više nikome ne vjeruju. A i kartu su platili.

I sve se to događa kickboxingu.

Stoga sam mišljenja da treba intenzivnije našu javnost izvještavati službenim kanalima - a to je stalni kontakt vodstva saveza s novinarima putem dostavljanja vjerodostojnih podataka, press konferencija ili čak pisanjem gotovih (objektivnih!) članaka te svakako požuriti sa web stranicom www.crokickboxing.hr na koju se svi mogu obratiti.

S druge strane imamo primjer kojim se današnji CNN vodi. Poznata Christiane Amanpur je sav rat u Bosni i Hercegovini prikazivala kroz priče malih ljudi, žalosnih žena, uplakane djece. I to ima svoju snagu, ali, treba li tako i sa sportom. Treba li samo i jedino individualizirati priču pa tako od sve hrvatske atletike imamo samo Branku Vlašić, a od svog hrvatskog skijanja imamo Janicu. A gdje su ostali?

I na kraju, kako često izrezujem i scaniram članke iz raznih novina (Sportske, Večernji, Jutarnji, Slobodna, Novi list, 24 sata) ili dobijem od mojih prijatelja pa to objavljujem na stranicama ovoga moga bloga, stvarno sam mišljenja da je tih članaka dovoljno, dosta, pogotovo u usporedbi s drugim sličnim sportovima. A da ne pričam o raznim više ili manje poznatim web portalima. Možda griješim, ali ne zaostajemo puno za karateom, o teakwon-dou, hrvanju i boksu ima zasigurno manje izvještavanja iako se radi o olimpijskim sportovima, a da druge i ne spominjem. Ne znam jesam li u pravu.

Spomenuo sam da sam i ja ipak nezadovoljan informiranjem o kickboxingu, pa sam pokrenuo ovaj blog i pokušavam (po mome sudu) objektivno informirati o događanjima s kickboxingom u Hrvata. Ne samo da pokušavam informirati, već sam i otvorio (neš ti formulacije: JA otvorio) mogućnost da i vi komentirate događaje, a kako vidim neki (Hvala Nick) i dopunjuju moje informacije. Treba li nastaviti ovako ili mislite da bi trebalo nešto mijenjati?

Dakle, da ne lamentiram, u lijevoj koloni sam postavio tri anketna pitanja:

- Informiranje o hrvatskom kickboxingu danas je:
a) dostatno
b) ima ga, ali moglo bi i više
c) nedostatno
d) što je to kickboxing
e) ne otvaraj paštetu

- Informiranje javnosti o kickboxingu od strane Hrvatskog kickboxing saveza treblo bi biti:
a) strogo službeno
b) i službeno i priče
c) kroz priču o pojedincima

- Izvještavanje o kickboxingu na ovome blogu trebalo bi biti:
a) kao i do sada
b) učestalije
c) maštovitije
d) više službenih izvještaja
e) više priča o natjecanjima
f) više priča o sportašima
g) oladi malo
h) ugasi blog

Osim sudjelovanja u anketi - klikom na jedan od ponuđenih odgovora, pozivam sve vas da svojim komentarima pomognete i meni da budem čitaniji (mada sam jako ponosan na oko 100 tisuća čitatelja u oko godinu dana), a kako vjerujem da će ovo počitati i službene osobe saveza - pa i njima svojim komentarima pomozite u usmjeravanju svojih informativnih aktivnosti.

Dakle, navali narode, box komentara je otvoren!




- 23:09 - Komentari (8) - Isprintaj - #

nedjelja, 17.06.2007.

Princ i Zoraj uspješni

U subotu, 16. lipnja 2007. u Beču je održan "Wienna fight night" sa sljedećim borbama:



a ja bih ovdje izdvojio naše - Maria Princa i Emila Zoraja koji su oba nastupili u kategoriji do 76 kg.

I Mario Princ i Emil Zoraj su bili odlični, dominantni i pobijedili su svoje protivnike na bodove. Više podataka pa ni slika o svemu nemam.

Međutim, čuo sam priču iz pozadine, a to je da je ovu kickboxing galu producirao jedan od managera "Super League", a kao njegov ponovni povratak na kickboxing scenu. Navodno se je snašao za sponzore, ponovno uspostavlja kontakte s televizijskim kućama, a kažu, sprema se vratiti i dugove borcima.

Živi bili pa vidjeli. Svakako mi je želja da uspije, bilo je odličnih borbi, vrhunskih boraca i u svakom slučaju prava promocija kvalitetnog kickboxinga. I još kada bi se povezao s WAKO-om, jedinom priznatom kickboxing federacijom, eh, di bi nam bio kraj.

Ali, šuška se, šuška. Isti taj manager u dobrim je kontaktima s Kickboxing savezom Austrije koji je član WAKO-a, pa se u razgovorima spominje i organiziranje večernjih gala kickboxing priredbi s WAKO Pro borbama. Eh, di bi nam onda bio kraj.


- 23:59 - Komentari (0) - Isprintaj - #

subota, 16.06.2007.

Ponovno na prekrasnim Plitvicama

U subotu, 16. lipnja 2007. je na Plitvicama u sportskoj dvorani Mukinje, pod pokroviteljstvom Općine Plitvička Jezera i Nacionalnog parka "Plitvice" održan Otvoreni kickboxing kup "Plitvice" u disciplinama semi contact za kadete, juniore i seniore te light contact za seniore.

Pozivu na natjecanje odazvalo se ukupno 116 natjecatelja iz 19 klubova članova Hrvatskog kickboxing saveza i jednog gostujućeg kluba iz Slovenije.

Izvršni organizator natjecanja je bio Kickboxing klub "Sokol" iz Slunja kojeg vodi Zdravko Begović. Natjecanje su otvorili načelnik Općine Plitvička Jezera Mile Čančar i pomoćnik ravnatelja Nacionalnog parka g. Krešo Čulinović.

Na natjecanju su proglašeni sljedeći najbolji natjecatelji:
Semi contact:
- najbolji mlađi kadet: Petrit Rahmani - KBK "Novska" - Novska
- najbolja mlađa kadetkinja: Anđela Paleka - KBK "Lotus" - Split
- najbolji stariji kadet: Mario Šanko - KBK "Viktorija" - Rijeka
- najbolja starija kadetkinja: Rina Čičin Karlov - KBK "HBD" - Vodice
- najbilji junior: Ivan Senkić - KBK "Viktorija" - Rijeka
- najbolji senior: Primož Bračič - PDK "Zagorje" - Zagorje ob Savi, Slovenija

Light contact:
najbolji senior: Tomislav Markić - KBK "Trogir" - Trogir

Ukupno najbolji klub: KBK "Sokol" - Slunj - trener: Zdravko Begović

OSTVARENI REZULTATI

Mlađi kadeti, semi contact -25 kg
1. Mateo Matoš, LIGHTNING Lipovljani
2. Tomislav Ćosić, NOVSKA Novska

Mlađi kadeti, semi contact -28 kg
1. Denis Plivelić, OTOK Otok
2. Timon Spiegel, KRAPINA Krapina
3. Matija Vitković, LIGHTNING Lipovljani
3. Mario Trbljanić, OTOK Otok

Mlađi kadeti, semi contact -32 kg
1. Petrit Rahmani, NOVSKA Novska
2. Danko Vukušić, VIKTORIJA Rijeka
3. Roko Šare, VELEBIT Benkovac
3. Marinko Mikić, SOKOL Slunj

Mlađi kadeti, semi contact -37 kg
1. Petrit Rahmani, NOVSKA Novska
2. ucijan Blažević, IVANIĆ GRAD Ivanić Grad
3. Josip Salopek, IVANIĆ GRAD Ivanić Grad
3. Luka Lozo, LOTUS Split

Mlađi kadeti, semi contact -42 kg
1. Ivan Šljivić, VIKTORIJA Rijeka
2. Kristian Benedetti, DRAGA Rijeka
3. Dino Benedetti, DRAGA Rijeka
3. Luka Kavelj, KOBRA Imotski

Mlađi kadeti, semi contact -47 kg
1. Ivan Šafran, IVANIĆ GRAD Ivanić Grad
2. Filip Flanjak, SOKOL Slunj
3. Ilir Suhonjić, LIGHTNING Lipovljani

Mlađi kadeti, semi contact +47 kg
1. Matej Pajić, VIKTORIJA Rijeka
2. Robert Brebrić, LIGHTNING Lipovljani
3. Saša Drageljević, VIKTORIJA Rijeka
3. Mario Majić, LOTUS Split

Mlađe kadetkinje, semi contact -28 kg
1. Kata Šare, VELEBIT Benkovac
2. Nikolina Zeman, DRAGA Rijeka
3. Tea Divanović, DRAGA Rijeka
3. Valentina Jagušić, KRAPINA Krapina

Mlađe kadetkinje, semi contact -32 kg
1. Valentina Vorgić, OTOK Otok
2. Dora Bem, LIGHTNING Lipovljani

Mlađe kadetkinje, semi contact -37 kg
1. Dora Golac, DRAGA Rijeka
2. Ljiljana Pendić, VIKTORIJA Rijeka

Mlađe kadetkinje, semi contact -42 kg
1. Anđela Paleka, LOTUS Split
2. Petra Ribić, DRAGA Rijeka
3. Veronika Kušina, DRAGA Rijeka
3. Violeta Babić, OTOK Otok

Mlađe kadetkinje, semi contact +47 kg
1. Rina Čičin Karlov, HBD Vodice

Stariji kadeti, semi contact -42 kg
1. Tomislav Miljan, IVANIĆ GRAD Ivanić Grad
2. Karlo Vojaković, BTI Zabok

Stariji kadeti, semi contact -47 kg
1. Mario Šanko, VIKTORIJA Rijeka
2. Alvin Ališić, VIKTORIJA Rijeka
3. Antonio Andrijanić, DRAGA Rijeka
3. Filip Krezo, IVANIĆ GRAD Ivanić Grad

Stariji kadeti, semi contact -52 kg
1. Vjeko Lozo, LOTUS Split
2. Dejan Savić, VIKTORIJA Rijeka

Stariji kadeti, semi contact -57 kg
1. Bruno Serdarević, VELEBIT Benkovac
2. Marko Beljan, TROGIR Trogir
3. Mijo Ugrina, TROGIR Trogir
3. Dragomir Šošić, VINKOVCI Vinkovci

Stariji kadeti, semi contact -63 kg
1. Domagoj Flanjak, SOKOL Slunj
2. Ivan Baričević, VISOČICA Gospić
3. Ivan Ugrina, TROGIR Trogir

Stariji kadeti, semi contact -69 kg
1. Toni Matovina, DRAGA Rijeka
2. Ivan Grgić, KOBRA Imotski

Starije kadetkinje, semi contact -42 kg
1. Ida Relotić, OTOK Otok
2. Lucija Horvat, BTI Zabok
3. Marija Vitković, LIGHTNING Lipovljani

Starije kadetkinje, semi contact -46 kg
1. Rina Čičin Karlov, HBD Vodice
2. Silvija Tuzlak, VINKOVCI Vinkovci
3. Tihana Jirasek, PAKRAC Pakrac
3. Katarina Jelenčić, BTI Zabok

Starije kadetkinje, semi contact -50 kg
1. Tihana Jirasek, PAKRAC Pakrac
2. Ena Ribić, DRAGA Rijeka
3. Mia Blagaić, LOTUS Split
3. Ines Slavujević, PAKRAC Pakrac

Starije kadetkinje, semi contact -55 kg
1. Antonija Radocaj, SOKOL Slunj
2. Ivana Krtalić, KOBRA Imotski

Starije kadetkinje, semi contact -60 kg
1. Ivona Baričević, DRAGA Rijeka
2. Marija Arbanas, KRAPINA Krapina
3. Ana Deak, BTI Zabok
3. Ivona Soldo, LOTUS Split

Juniori, semi contact -69 kg
1. Ivan Senkić, VIKTORIJA Rijeka
2. Marko Beljan, TROGIR Trogir
3. Ivan Štabler, VINKOVCI Vinkovci
3. Dario Kapitanović, VELEBIT Benkovac

Juniori, semi contact -74 kg
1. Filip Dmitrašinović, VIKTORIJA Rijeka
2. Krunoslav Jagarić, BTI Zabok

Juniorke, semi contact -50 kg
1. Petra Švaljek, KRAPINA Krapina
2. Martina Mitrović, BTI Zabok

Seniori, semi contact -84 kg
1. Primož Bračić, PDK ZAGORJE Slovenija
2. Juraj Novak, SOKOL Slunj
3. Goran Matešić, SOKOL Slunj
4. Filip Baković, VIKTORIJA Rijeka

Seniorke, semi contact -50 kg
1. Andreja Ćosić, NOVSKA Novska

Seniorke, semi contact +70 kg
2. Antea Dedić, LOTUS Split
3. Ines Matić, VIKTORIJA Rijeka

Seniorke, light contact -60 kg
1. Valentina Balažinec, SOKOL Slunj
2. Ana Cvrtila, SOKOL Slunj
3. Nataša Vaci, VINKOVCI Vinkovci

Seniori, light contact -69 kg
1. Marijan Antolić, KOBRA Bjelovar
2. Ante Vidović, LOTUS Split
3. Vedran Škreblin, KRAPINA Krapina

Seniori, light contact -74 kg
1. Tomislav Markić, TROGIR Trogir
2. Goran Matešić, SOKOL Slunj
3. Marko Orehovački, KOBRA Bjelovar

Seniori, light contact -79 kg
1. Tomislav Markić, TROGIR Trogir
2. Nikola Valentić, VISOČICA Gospić
3. Boris Pavičić, VELEBIT Benkovac
4. Miroslav Ivanković, KRAPINA Krapina

Seniori, light contact +94 kg
1. Vjekoslav Vrtarić, KOBRA Bjelovar
2. Nikola Mraović, VISOČICA Gospić


Lijepo zar ne?

A evo i foto prikaza:


Borbe najmlađih.


Zanimljivo, borba u semi contactu, a u kutu trener Ivica Tekić, poznatiji kao šampion u "tvrdim" disciplinama.


Atraktivne borbe seniora - Juraj Novak iz KBK "Sokol"-Slunj (lijevo) i Filip Baković - KBK "Viktorija" - Rijeka


Tomislav Markić iz Trogira pobjeđuje Gorana Matešića iz Slunja

Nekoliko slika iz najatraktivnije borbe kupa na Plitvicama - lijevo je Primož Bračić iz Zagorja ob Savi u Sloveniji, a desno jeJuraj Novak koji nastupa za KBK "Sokol" iz Slunja:












Proglašeni najboljima:



Plitvice su prelijepe, ali ni Rastoke u Slunju nimalo ne zaostaju. Evo nekoliko foto impresija nastalih odmah nakon završetka kupa na Plitvicama, ali i sljedećeg dana. Stvarno je bilo teško odmah napustiti tu ljepotu u vratiti se u vruću gradsku svakodnevicu.















Domaća ljubimica - bjelouška:







Lijepo, najljepše, zar ne?



- 23:59 - Komentari (0) - Isprintaj - #

nedjelja, 10.06.2007.

I opet - bravo Ana!

ili

Nikad nije kasno



Nedavno je na otoku Krku, koji pored grada Krka ima još 6 općina, održan izbor najboljeg sportaša i sportske ekipe otoka Krka za 2006. godinu. Rekli bi napokon.

I opet je Ana Znaor svojim rezultatima daleko nadmašila ostale konkurentice. Bravo!

Ako se ne vidi, prenosim dio teksta iz članka:

... Ana Znaor po osmi je put proglašena sportašicom otoka Krka, ove godine u kategoriji seniorki. Članica KBŠU Malinska dvostruka je svjetska prvakinja i 30 puta osvajačica Državnog prvenstva u nekoliko kategorija kick boxinga. Zbog postignutih rezultata na domaćoj i svjetskoj sceni, Ani Znaor dodijeljeno je i priznanje Sportašice desetljeća otoka Krka. ...




A što reći nego: bravo, čestitam.


- 23:59 - Komentari (1) - Isprintaj - #

petak, 08.06.2007.

Tužna vijest

U srijedu, 6. lipnja 2007. u prometnoj nesreći poginuo GORAN KOSIĆ iz Vrha na otoku Krku. Na njega dok je vozio skuter naletio kombi koji je uletio u križanje.

Goran je bio član KBŠU Omišalj. Nekoliko je godina trenirao kickboxing. Nastupio je na HP-LC-J u Kutini 3.3.2002. i osvojio brončanu medalju do 84 kg. Sljedeće je godine, 15.3.2003. ponovio isti uspjeh u Kraljevici na HP-LC-J u kategoriji do 89 kg. Nakon toga se posvetio body buildingu u kojem je postao državni juniorski prvak.

Neka dragi Bog podari spokoj njegovoj duši.
P.Znaor














Tužno, pretužno. Moja iskrena sućut obitelji.
RIP


- 23:59 - Komentari (2) - Isprintaj - #

petak, 01.06.2007.

Evo me



Da, da, znam da mislite da ne znam da je prošlo dosta, previše vremena od kada mene nije bilo na mojim stranicama moga bloga. Nije me bilo toliko dugo da me je u međuvremenu posjetilo čak 5 tisuća posjetitelja. Zahvaljujem se svima koji su mi na ovaj ili onaj način davali podršku, poticaj ili pozitivnu kritiku i cijelo vrijeme uporno očekivali da nastavim pisati. Bili su uporniji i od mene samoga.

Priča je duga i složena, ali ... imao sam ozbiljnog posla, stvarno sam bio zauzet i cijelo vrijeme gotovo da se i nisam micao od tastature i ekrana. Mukotrpan i zahtjevan posao. Tako da mi kasno navečer kada je i bilo možda nešto slobodnog vremena ni na kraj pameti nije palo da još idem u pisanje postova. Ne što nisam želio, jednostavno nisam mogao.

Srećom, podatke sam skupljao, sve što sam dobio sam spremao i tu su, spremni su za objavljivanje. Post po post, slika po slika.

Sada predstoji sve to što sam skupio obraditi, slike pripremiti i objaviti na svjetlost dana. Kako sam davno sam sebi dao zadatak pratiti i dokumentirati zbivanja o kickboxingu u Hrvatskoj i sve to lijepo skupiti i sebi i vama prezentirati, sada sam odlučio unazad objaviti postove o događajima kako su se događali. Što povijest zna kada sam ja nešto pisao, ali povijest će pamtiti kada se je što dogodilo.

Blažena blog tehnologija koja omogućava malo varanja ove povijesti, pa nakon godina i godina nitko neće znati da sam zabušavao više od mjesec dana.

Dakle, krenuti ću redom - i objavljivati sljedeće postove u dane kako su se događali. Ovaj post će biti zadnji, odnosno neće biti posta poslije ovoga dok god ne objavim sve ono što sam pripremio. A pripremio sam:

25.04. Bilo je best u Bestu + slike
28.04. Marin Roso na europskom tronu
29.04. I Damir Tovarović na europskom tronu
30.04. Odjeci Marinove pobjede
01.05. Opet Klović u Sportskima
02.05. Kickboksači, trk po lovu u vladu
03.05. Viškovo foto after party by Gerd
04.05. Medijski proboj Gorana
05.05. K1 u Poreču + slike
06.05. Svetom Duji u čast
08.05. Pit Bull i ženski boks
10.05. Pedeseti BUDO
12.05. Ponovno u Splitu
12.05. Šesti obračun je pred nama
13.05. Juniorski low kick
13.05. Kalmeta i Benzon na europskom tronu
14.05. Je li trebalo Kalmeti, je li trebalo savezu?
15.05. Hrvati uspješni na Svjetskom kupu
17.05. Maja i Fani se opuštaju uz kickboxing
18.05. Shogun u Zadru
19.05. Nakon dugo vremena ponovno u Sisku
20.05. Opet prevareni
21.05. Križ dobio 3 državna prvaka
22.05. Bravo Bojanu Mirkoviću
23.05. Pattaya Muay Thai Camp
26.05. Kickboxing u sustavu školskog natjecanja

A osim toga ostaje mi nadopuniti slike u već objavljenim postovima:
14.04. Top Terme 2007.
20.04. 2. Kickboxing memorijal "David Šain"
22.04. Sretan rođendan HBD
26.04. Bilo je best u Bestu

Kako god koji post objavim, naslov u ovom pregledu postati će link na taj post, radi lakšeg otvaranja i pronalaženja novoga.

Eto, za sada toliko. Do skorog čitanja, najvjerojatnije u utorak.



- 01:14 - Komentari (25) - Isprintaj - #