Komentari

kickboxing333.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


 • aglocomakingmoney

  Zanima li vas sigurna zarada preko interneta, obavezno posjetite ovaj blog. Potrošit ćete samo malo slobodnog vremena. Pogledajte, razmislite i pridružite se!

  AGLOCO

  avatar

  26.06.2007. (15:00)    -   -   -   -  

 • Lot333

  Ej ti Agloko, kralju novca, brale naivni, znaš li ti koliko samo se mi, uključujući i sebe u mi, načitali takvih poruka, a neki čak i probali pa se nadali. Svega je tu bilo - "sjeti se, razmisli", počev od lanca svetoga Ante (ako ne pošalješ na toliko adresa, eto ti nesreće), pa do ostalih lanaca sreće (ako ne uplatiš prvome, neš ni ti zadnji dobiti), a onda krenuše i ona "ne brišite, znamo ko šalje" (a meni neugodno), pa do ove tvoje nesebične ponude - ziher lova, samo je treba pokupiti. Aj ti srećo piši o nesretnoj ljubavi, mračnim noćima, bolesnoj duši i spuštenim vjeđama koje titraju, prodaj pjesme i tako zaradi. A mene (nas) pusti da ostanemo siromašni u svojoj nevjerici.

  avatar

  27.06.2007. (01:44)    -   -   -   -  

 • osobni wellnesss trener

  www.zdravaprehrana.com

  avatar

  28.06.2007. (00:17)    -   -   -   -  

 • I am Yours

  lol.

  mene sigurno neche izdvojit ;D

  avatar

  28.06.2007. (17:05)    -   -   -   -  

 • aglocomakingmoney

  nigdje nisam napisala niti da će ti se nešto strašno dogodit ako ovo pokušaš, niti da ćeš postati milijarder. ne bih ovo radila da me ne plaćaju za to, a zbog ovakvih neugodnih komentara i primitivnih ljudi koji komentiraju prije nego pročitaju sve, više mi nije ni do tih novaca.

  avatar

  28.06.2007. (18:58)    -   -   -   -  

 • nik

  Rezultate i izvještaj sa lowicka u Osijeku možete pogledati OVDJE

  avatar

  01.07.2007. (16:20)    -   -   -   -  

 • uh, jebote što nas ima...

  uh, jebote što nas ima...
  Lijepo, baš lijepo. Ovaj izvještaj iz Osijeka je slika onoga o čemu ja ( ponekad ) pišem. Kup Hrvatske a na njemu ni više ni manje nego 36 boraca ( uh, jebote što nas ima ... ).

  Znam, reći ćete... nezgodan tremin, Osijek je mnogo daleko za nas Dalmatince itd, itd... , ali brate onda ga treba premjestiti u drugi termin, jer ovo je žalosno. Koliko mi ono imamo regisitriranih klubova ?????

  Bitno je da smo mi odradili još jedan Kup.... , a kvaliteta, a kvantiteta, a promocija..... moš mislit.

  Da ne govorim o kategorijama u kojima stoje imena boraca koji Osijek nisu ni vidjeli.. e moj Savezu svaka ti dala...

  avatar

  01.07.2007. (21:00)    -   -   -   -  

 • Kaktus

  Koogli - za tako nešto što tvrdiš treba dati i dokaze. Baš me zanima tko je to na listi a nije bio u Osijeku. U tom slučaju se radi o lažiranju rezutata, što je ozbiljan prekršaj jer se s takvim postupcima srozava ugled saveza.. Takve stvari se ne iznose ako se ne mogu dokazati. Reci jedno ime natjecatelja koji nije bio u Osijeku a na listi je ?

  avatar

  02.07.2007. (10:34)    -   -   -   -  

 • Koogla

  koogla ne tvrdi ništa...kaktus nešto si pomiješao..

  avatar

  09.07.2007. (14:08)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...