KICKBOXING

nedjelja, 17.06.2007.

Princ i Zoraj uspješni

U subotu, 16. lipnja 2007. u Beču je održan "Wienna fight night" sa sljedećim borbama:a ja bih ovdje izdvojio naše - Maria Princa i Emila Zoraja koji su oba nastupili u kategoriji do 76 kg.

I Mario Princ i Emil Zoraj su bili odlični, dominantni i pobijedili su svoje protivnike na bodove. Više podataka pa ni slika o svemu nemam.

Međutim, čuo sam priču iz pozadine, a to je da je ovu kickboxing galu producirao jedan od managera "Super League", a kao njegov ponovni povratak na kickboxing scenu. Navodno se je snašao za sponzore, ponovno uspostavlja kontakte s televizijskim kućama, a kažu, sprema se vratiti i dugove borcima.

Živi bili pa vidjeli. Svakako mi je želja da uspije, bilo je odličnih borbi, vrhunskih boraca i u svakom slučaju prava promocija kvalitetnog kickboxinga. I još kada bi se povezao s WAKO-om, jedinom priznatom kickboxing federacijom, eh, di bi nam bio kraj.

Ali, šuška se, šuška. Isti taj manager u dobrim je kontaktima s Kickboxing savezom Austrije koji je član WAKO-a, pa se u razgovorima spominje i organiziranje večernjih gala kickboxing priredbi s WAKO Pro borbama. Eh, di bi nam onda bio kraj.


- 23:59 - Komentari (0) - Isprintaj - #