Jež školarac

petak, 06.05.2016.

Majčin dan


Svim majkama svijeta želim Sretan majčin dan! Neka sve majke ovoga svijeta budu sretne i zdrave,zato jer su majke potrebne svim bićima,one su posebne i darovale su život svojoj djeci.Sva djeca svijeta koja imaju majke,a čak i ona koja nemaju neka ih potakne majčin dan da budu dobri prema majkama.

MARIJA HORVAT

- 13:05 - Komentari (1) - Isprintaj - #

Moja mama



Moja majka zove se Marina.Ima 34 godine.Ja sam u njen život ušla prije točno 10 godina. Ona je za mene naljepša na svijetu.Ima plavu kosu kao sunce.Njene oči smeđe su poput čokolade.Kad mi se nasmije uljepša mi dan. Lice joj je meko kao vuna.Ona je jako dobra i draga.Uvijek je tu uz mene.Uvijek mi je spremna pomoći.
Najdraži trenutci s njom su mi kad smo zajedno.Kad se smijemo ,zezamo,družimo...
Najljepše mi kad me tješi ,onda znam da je uvijek neko tu uz mene.Njoj mogu sve reći.Mogu joj se povjeriti.Mogu joj reći sve tajne i bolove.Naš odnos se ne može opisati.To je nešto posebno.Naša najdraža boja je crvena jer ro je boja ljubavi.Ona je posebna.Ja ju jako volim.

NIKA TILINGER

- 12:52 - Komentari (0) - Isprintaj - #

utorak, 03.05.2016.

Festival dječjeg poduzetništva

Moj 4.b razred i ja smo sudjelovali u projektu Veliki koraci malih poduzetnika.Bili smo na Veleučilistu i vježbali za Festival dječjeg poduzetništva.U subotu, 30.4 u pješačkoj zoni smo prodavali svoje proizvode. Mi smo prodavali svoje ukrasne vrećice. 2.a i 2.c razredi sa naše škole su prodavali limunadu i teglice-lampione.Mi smo prodali sve vrećice i zaradili 820 kuna.Bilo nam je jako zabavno. Neki učenici su pokazivali kako smo proizvodili vrećice. Neki učenici iz mojeg razreda su kupili proizvode drugih razreda. Jako smo se zabavili prodavajući vrećice.Meni je bilo super na festivalu dječjeg poduzetništva.

Helena Jelčić


Subota, 30.4.2016. bio je poseban dan za naš razred. Sudjelovali smo na Festivalu dječjeg poduzetništva. To je dio projekta Veliki koraci malih poduzetnika. Tog smo dana prodavali svoje proizvode. Mi smo napravili poklon vrećice. U projektu su sudjelovale i druge škole i vrtići iz Požege. Iz naše škole bili su tu još 2.a razred koji je pravio limunadu i 2.c razred koji su pravili teglice -lampione .Na našem štandu vrećice su prodavali malo djevojčice, a malo dječaci . Vrećice smo prodavali po 10 kuna. Prodali smo sve vrećice, to jest točno 82 vrećice i zaradili 820 kuna.Bilo mi je super. Lijepo sam se provela. Ponovila bih to još puno puta.

Marija Horvat






- 16:47 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.