Jež školarac

utorak, 24.09.2013.

Kad bih imala čarobni štapić

Kad bih imala čarobni štapić ja bih poklonila svom bratu igračku koja sama svašta radi . Ja bih svom tati poklonila stroj koji sam radi . Ja bih svojoj mami poklonila stroj koji sam kuhala .



Lora Matoš


Kad bih imala čarobni štapić ja bih mami stvorila čarobni štapić,zato što je dobra kao vila. Taj bi štapič bio poseban zato što ima zvjezdu i iz zvijezde idu crte.Tati bih stvorila pčele koje su brze, zato što voli pčele.Posebne su, zato što mijenjaju boju i brže su.Mjenjajun boju zato što su brže i lijepše

Hana Krpan

- 14:22 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 23.09.2013.

Prijatelj tjedna

Tea je lijepa i draga . Ona pomaže drugima . Tea i ja idemo u isti razred . Ona je dobra učenica.Tea i ja smo išle same u Getro.Tea i ja ponekad idemo iz škole, a putem do kuće se šalimo i pričamo.Pričamo o obitelji .Ona lijepo crta. Tea se lijepo crta ona se lijepo oblaći. Uškolu ide pješke.



Hana Krpan

- 14:18 - Komentari (0) - Isprintaj - #

četvrtak, 12.09.2013.

Pozdrav

Dobro došli na naš blog! došli na naš blog!

Sad smo započeli drugi razred.U drugom razredu ćemo još više stvari objavljivati i pisati još više sastava. Iz matematike ćemo učiti brojeve do 100 i tablicu množenja. Iz glazbenog ćemo učiti nove pjesmice.Bit će nam drago da će te posječivat blog!te posječivat blog!


Nika Tilinger

- 12:47 - Komentari (4) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.