Jež školarac

utorak, 30.04.2013.

ŠTO JE RADIO FILIP

Filip i ja smo se igrali . Filip ja smo bili kod dide i bake.Tamo smo pekli roštilj. Filip je upoznao moje mačke. Filip je išao u zoološki vrt. Filip i ja smo gledali crtić. Filip je upoznao mojeg brata lovru. Filip ja smo bojali i crtali.

Lora

Od 30. travnja 2013.

- 11:46 - Komentari (3) - Isprintaj - #

Patuljak se vraća kući

S punom košarom gljiva patuljak je krenuo kući. Na putu je susreo puno životinja. Bio je jako sretan. Pitao ih je da li žele malo gljiva. One su rekle da. Patuljak je bio sretan zato što je razveselio svoje prijatelje s malo gljiva.


Lora Matoš

- 11:40 - Komentari (3) - Isprintaj - #

patuljak se vraća kući

S punom košarom gljiva patuljak je krenuo kući.Kad je patuljak išao kući sreo je lava pa ga je zajahao. Kad su prijatelji patuljci vidjeli da on jaše lava
uplašili su se. Patuljak im je rekao Ne bojte se, lav je dobar. Ispekli su gljive.
Dobro su se najeli . Kad je pala noć legli su u krevet.


Gabrijel Ćorić

- 09:35 - Komentari (4) - Isprintaj - #

Patuljak se vraća kući

S punom košarom patuljak je krenuo kući.Naišao je na nekog patuljka. Patuljak nije mogao naći svoju kuću. Naš patuljak je počeo tražiti kuću. Tražili su, tražili su i tražili i našli su. Patuljak mu se zahvalio. Naš patuljak se vratio kući. Patuljak je donio punu košaru gljiva svojoj ženi. Ona je skuhala večeru.


Luka Barić

- 08:48 - Komentari (4) - Isprintaj - #

patuljak se vraća kući

S punom košarom gljiva patuljak se vraćao kući. Na tom putu susreo je labude u jezeru.Oni su mu rekli da je priroda tako lijepa. Ugledao je leptirića na maslačku. Leptirić ga je pozdravio.Stigao je kući i zaspao u lijepom krevetu.

Nika Franković

- 08:33 - Komentari (5) - Isprintaj - #

Patuljak se vraća kući

S punom košarom gljiva patuljak je krenuo kući. Patuljak se odmarao u svojoj kući. Zaćuo je buku u šumi. Pošao je vidjeti tko je toliko bučan. Vidio je da se djeca igraju.Djeca su se uplašila i sakrila iza drveta.Patuljak im je rekao da se ne boje i pozvao ih je na slatkiše.


Helena Jelčić

- 08:11 - Komentari (5) - Isprintaj - #

petak, 26.04.2013.

Radio Ježići

- 13:15 - Komentari (2) - Isprintaj - #

srijeda, 24.04.2013.

Žaba Žaklina

Žaba je išla u šetnju. Išla je kroz šumu. Zaćula je neki zvuk. Jako se uplašila. To je bila roda. Oni su su se sprijateljili. Bili su prijatelji do kraja života.

Ivan Bezjak

- 17:54 - Komentari (9) - Isprintaj - #

Žaba Žaklina

Žaba Žaklina je bila na listu.Ona je slučajno poskočila.Ugledala je rodu. Roda je htjela pojesti žabu Žaklinu. A ona je pobjagla i vratila se kući u baru.

Nino Gajić


- 16:59 - Komentari (8) - Isprintaj - #

utorak, 23.04.2013.

Radio Ježići

Mi smo snimali radio emisiju Kraj tjedna.Sastajemo se petkom, a nekad i ponedjeljkom.Svatko od nas priča o jednom danu u tjednu.Na početku i na kraju se čuje kako sviramo instrumentrima.To su čavlići,štapići, zvečke ,bubanj i zviždaljka. Učitelj nas snima na mikrofonu.Bude nam zanimljivo.


.

- 12:28 - Komentari (6) - Isprintaj - #

utorak, 16.04.2013.

kako čuvam prirodu.

Ja ne bacam smeće po travi. Ja ne kidam cvijeće. Gdje je zabranjeno hodati po travi ja ne hodam.

Lora Matoš



Ja čistim smeće. Brinem se o prirodi. Ne bacam smeće.

Tina Kozarić


Ja čuvam prirodu tako da ne bacam smeće u okoliš. Ja čuvam prirodu tako da ne hodam po travi. Ja čuvam prirodu tako da ne kidam sa drveća grane. Ja čuvam prirodu tako da ne berem visibabu, jaglac i podlesak.

Hana Krpan


Prirodu čuvam tako što smeće ne bacam na zelene površine u potoke i parkove već u koš koji je namjenjen za otpad.

Nika Tilinger




Prirodu čuvam tako da ne berem vjesnike proljeća. Ne ostavljam smeće za sobom. Prirodu trebam čuvati i ne zagađivati. Mama i ja sadili smo cvijeće, da nam vrt bude lijep i šaren.


Nino Gajić



Ja jako volim prirodu. Uz pomoć svoje bake brinem da u mom kamenjaru uvijek bude cvijeća. Djedu pomažem o zelenilu oko kuće,o vrtu i voćnjaku.

Nika Franković


Ja čuvam prirodu tako da smeće bacam u koš.

Marko Lukić



Ne bacam smeče. Ne ubijam životinje.

Helena Jelćić




Ja čuvam prirodu tako da ne bacam papiriće od bombona i druge stvari na zemlju.

Lina Kordaso










- 11:20 - Komentari (1) - Isprintaj - #

utorak, 09.04.2013.

Filip i ja

Moj prijatelj Jura, Filip i ja igrali smo košarku.Filipa sam vodio na gimnastiku. U nedjelju smo Filip i ja išli kod dide i bake gdje je Filip upoznao mog mačka Kikija.

Marko Lukić

- 13:25 - Komentari (3) - Isprintaj - #

U petak smo imali likovni i slikali smo dugu i šarenu kišu i oblake. trebali smo pokazati osnovne i izvedene boje. Radovi su nam bili lijepi i uspješni.

Ovo su pisali Nino i David. Oni su objavili fotografije radova.


- 12:35 - Komentari (0) - Isprintaj - #

petak, 05.04.2013.

Radio Ježići

- 12:16 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Za školski dnevnik

utorak,2.4.2013.
Danas sam naučila pisati slovo ć.Naučila sam i o vijesnicima proljeća,A pod matematikom smo razgledavali,Sve mi je lijepo zanimalo li na hrvatskom mi je bilo super zato što smo naučili pisati slovo ć.Čitano mi služi da mogu čitati.Pisanje mi služi za pisati slova.Vjesnici proljeća mi služe da znam kada dolazi proljeće.Brojevi od jedan do petnaest služe mi da zbrajam i oduzimam .Ja bih željela naučiti još više danas u školi mi je bilo hladno i lijepo.

Hana krpan

- 11:33 - Komentari (1) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.