Jež školarac

petak, 12.12.2014.

ČUDNI SAN

Bile jednom tri prijateljice koje su živjele u Zaprešiću. Zajedno su bile cijele dane. Jedna djevojčica se zvala Anja, druga se zvala Petra, a treća Leona. Zajedno su išle u 2.a razred. Anja, Petra i Leona su bile nerazdvojne prijateljice koje se nisu nikada posvađale. Svako jutro su išle zajedno u školu, imale pola ormara iste odjeće, svaka od njih je imala jednog ženskog zlatnog retrivera itd. One su imale puno istih stvari.
Jednoga jutra išle su zajedno u školu i razgovarale o budućnosti. Odjednom se pred njima našao pravi avion koji je pao na drvo. Cure su se jako iznenadile. Leona je došla kraj aviona da provjeri ima li nekoga unutra. Odjednom je izašao pilot koji je bio sam u avionu i pitao Anju, Petru i Leonu da li su se ozljedile. Rekao im je da odu. Kada su došle u školu, sve su ispričale prijateljicama. Treći školski sat u njihovom malom školskom dvorištu slupala su se četiri kamiona. Kada su pisale domaću zadaću u dnevnom boravku, pao je zid u susjednoj školi. Bilo je još raznih nesreća. Dan poslije bilo je velikih poplava, a nakon toga suša. Niti najveći znanstvenici nisu mogli otkriti zašto je tako već mjesec dana. ,, Napokon dan bez poplava,suše i nesreća“, rekla je Petra, ali kada je odzvonilo prvo školsko zvono, dogodio se zemljotres.
Odjednom se čuo glas: ,,Tina,Tina,Tina! Moraš u školu! “ "O, pa da, zaboravila sam da je to samo san",pomislila je Tina.

Tina Kozarić

- 09:27 - Komentari (4) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.