Iskreni trol

18.02.2016., četvrtak


Maščobe i meso!
Dobar dan.

Da se predstavim.

Ja sam ljubitelj životinja, aktivista za prava životinja, životinje svih vrsta ljubim, mazim, pazim, skupljam; ja sam emotivac koji ni jednom živom biću ne želi zlo niti nanosi zlo!! Mojih pet najboljih prijatelja i članova obitelji su dvije vrste životinja. Svuda oko mene su životinje; ja živim s njima.

Ja sam mesožder!

Ja sam užasni, gadni, zločesti - LICIMJER!

Ja jedem meso i uživam u tome.

Druženje i ljubovanje s florom i faunom je za mene bilo neminovno; od rođenja sam uvedena u svijet gdje se vole životinje , gdje se ljubi priroda, gdje se štuje sve živo.

A bome, jelo se i meso.
Pa sam , ko klinka, mazila male zečeke od prvog im dana, onda sam te iste zečeke jela. Svinje obožavam od kad i sebe ljubim, igrala sam se s njima po kocima, na livadama - a u tanjuru su mi redovito.
Mali telčeki, kravice, ovce, koze, pa čak i ždrebad u ono vrijeme kada su nas plašili kravljim ludilom, tam negdje polovicom '90tih.

Velim vam, ja sam licimjer, gad gadni.

Od kako znam za sebe; ja spašavam, vidam rane , udomljujem, zbrinjavam - sve kaj nađem na putu.

A pol toga onda pojedem - iz nekog drugog kontigenta doduše. Nikada nisam mogla, ni dan danas ne mogu - gledati, slušati klanje, ubojstvo; to ne, zlo mi od toga. A onda opet, čim se ne miče, mrtvo je ali toplo još - ja morem s rukama u utrobu. Ni to normalno, kaj ne?! Jezuškristušek!!! Uh!

I ribice sam imala, akvarije divne. I ribe jedem.

Mučim se godinama već, razgovaram sama sa sobom; da to tako ne može.
Glava veli: " nemoj, prestani, ne jedi više sebi najdraže" a nepce, okusni pupljci i želuček se prokleto smiju; "muahahahahha......daj nam , samo nam daj"!!!

Gurman sam veliki, od malih nožica bila, jelac stratveni, jelac koji uživa u zalogajima, koji uživa u spravljanju hrane; i kuhar sam vrlo dobar kad se već falim. A licimjer, licimjer najgori.

I traje ta borba, traje već godinama. Pomažem, spašavam, udomljujem, branim, štitim i obožavam sva živa bića.

Ostavljene pse sa ceste skupim, mačke bedinam, kokoši spašavam, miševe, štakore, voluharice primam pod svoj krov dok traju velike kiše, ježeve hranim, rode branim, vidre promatram, dabrove pozdravljam.

Ludim lagano!!

Krave i konje obožavam; jahač sam i konjar.

Konje ne jedem više, ne od onih '90tih.

Lovce prezirem, veselim se kad se napucaju onak pijani u noge, guzice i kam god se već napucaju; prijavljujem zlotvore koji muče život, galamim na bedake koji se ne znaju ponašati spram života, prezirem narode kaj žive živote jedu, žive kuhaju........

Svinju si planiram za ljubimca imati, do tada mazim susjedine koje su svake godine privremeno kod nje. Donosim im klopu, pričam s njima, dam im imena......i onda pobjegnem tu subotu ,kada one moraju "otići", krajem studenog i/ili početkom prosinca.


Špekec, čvarci, kobasice suhe, kobasice za kuhanje, prezvušteki, safalade, suhi jezici, hladetine, pečeno, kuhano, dinstano............


m.e.s.e.k.o


obožavam od kad znam za sebe

i sebe mrzim jer nikako da prestanem jesti te svoje prijatelje, a želim prestati, želim poradi stavova koje nosim u grudima.

Dan za danom, jedem ja i pitam se, nekad više, nekad manje; da koji je meni purac; da nis baš bistra u glavi kad tak samu sebe zajebavam?!

I onda zvadim krv !

A masnoće ...... prešle onu " zdravu" doktorsku granicu!!!


eeeeeee milo......


I tak, sad sve lešovina, sve laganini, zelenje najviše klopam ( sam bogek da i zelenje obožavam ); i svuda piše : " ako možete, priklonite se vegeterijanskom načinu ishrane "


Pa tak, maščobe su bacile još jedan uteg na stranu vage koja važe PROTIV!!!


Užasno je kada si licimjer, to mi je među top tri ljudskih najgroznijih karakternih osobina; takve njušim na prvu, čim slovo zucnu.

A evo i mene, s tim jelom - licimjer!

Jesu svi ljudi tak ludi ili je samo mene zadesilo?!


Oznake: mesožder, masnoće, licimjerno, spašavanje životinja


- 08:40 - Komentari (8) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.