Zlatni Rat (VIDEO)

14.08.2021.

Predstavljam novi video, Zlatni Rat na Braču.Zlatni rat vjerojatno je najpoznatija jadranska plaža, smještena kod mjesta Bol na Braču. Blještavi jezik koji izviruje s bračke obale posebno je atraktivan viđen iz zraka. Okružen je prvi plitkim, tirkiznim morem koje se pomalo pretvara u duboku modrinu Jadrana. Zanimljivo je da se oblik Zlatnog rata pomalo mijenja, ovisno o strujama i valovima pa vrh plaže može biti čak i pomalo zakrivljen. Plaža je šljunčana, valutice su oblikovali valovi i morske mijene.

Plaža je u sredini obrasla gustom borovom šumicom pa ima i hlada. U jeku sezone ovdje vlada gužva, no uz Zlatni Rat imamo i manje plaže, također s šljunkom.

Oznake: bra, Bol, Ljetovanje.., Jadransko more

NOVI VIDEO: Supetar na Braču

15.11.2009.

Prije nekoliko godina zadesila me prilika da snimam jedan promotivni video o gradu Supetru na Braču.

Nisam baš ljubitelj urbanih plaža i ljetovanja, no u ovom gradiću sam proveo nekoliko dana. Brač je jedan od najvećih naših otoka, a Supetar je njegovo sjedište, ujedno i trajektna luka. No, osim prometne i administrativne uloge, Supetar je i značajna turistička destinacija s velikim brojem sadržaja. Čak i u vrevi turista, može se „izgubiti“ u njegovim kamenim uličicama i upijati otočki život, kao i bogatu prošlost. Supetar je, kao i Brač prava Dalmacija, zemlja mora, kamena, pisme, vina...Oznake: bra, Supetar

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.