Fressssssh

srijeda, 18.05.2022.

sve je to Bahro politika

Eto sve smo probali ne bi li blogere naveli da uče od boljih od sebe, ali ništa, ćorak, radije će ostat stoka neobrazovana nego priznat da je neko bolji od njih.

Ljubitelji Olje, Bebe, i Noleta, ne mogu odolit a da ne pokažu koliki su smradovi, neobično ih nervira što su Ukrajinci pobijedili na glupom Eurosongu, ne mogu baš otvoreno podržavat ruski fašizam, pa eto onda kmeče oko Eurosonga.

Jel da da su smeće.

U komšiluku je većina građana, o kako to gordo zvuči, protiv pristupanja EU, ko zna zašto, možda zbog nedavne zločinačke fašističke prošlosti, podupiru ruske fašiste, iako tek letimičan pogled na srpske portale, govori više od tisuću riječi, onaj ko se informira putem srpskih medija ne može bit normalan da ga jebeš.

Komandir Zoka kaže da bi tribalo ukinit ustavni sud jer nije ustavni nego politički, apsurd ne bi bio toliko velik da pola ustavnih sudaca nije tamo instalirao, baš taj idiot.

Komandir Zoka bi jednako kao i ljubitelji Đokovića, Balaševića, i Ražnatovića, obuka ruski dres i predvodio navijanje.

Fantastično je koliki broj budala ima, koje ne prepoznaju te obrasce ponašanja pa prvoborcima ko nas bre zavadi bratstva i jedinstva, uvijek iznova daje kredit, stvarno moraš bit idiot za tako nešto.

Kažu da je užasno biti uvijek u pravu.

nije izuzetno je lako, može to svako od nas

samo ne treba bit kreten

- 09:04 - Komentari (6) - Isprintaj - #