Fressssssh

petak, 13.05.2022.

performance za Radmilu M

Eto i to smo obavili, progresivne snage koje se zalažu da se nerođena djeca, u 88 posto slučajeva nastala kao plod neodgovorne zabave, pri kojoj u 87 posto slučajeva nije u 21 stoljeću, korišten nikakav vid kontracepcije, i tom istom 21 stoljeću usmrćuju mehanički prije nego li se rode, su izvele svoje performanse.

Sad još samo da obavimo i performanse reakcionarnih snaga koje bi u potpunosti zabranile usmrćivanje nerođene djece u 21 stoljeću, bez obzira spadaju li u 88 posto neodgovorne zabave, ili 2,4 posto slučajeva malformacije ploda, 6,4 posto slučajeva ugroženosti života majke, i 0,6 posto slučajeva silovanja.

Jučerašnji performans je bio onako zeru nasilan, zapjenjene žene koje mrze muškarce i druge žene, su htjele radit neke spiskove, obilježavati ljude, i iskazivale neskrivenu mržnju prema svima koji drugačije misle.

Nadajmo se da će ovaj performans koji nas očekuje biti manje nasilan, barem je proteklih godina bio, ovi reakcionarni likovi koji u njemu sudjeluju, nisu toliko nasilni, oni su više onako licemjerni, jer kad je stani pani i oni pribjegavaju mehaničkom usmrćivanju nerođene djece, u dvadeset prvom stoljeću.

Novitet je ove godine bio taj što se iskoristila jedna stvarna ljudska drama iz onih 2,4 posto slučajeva malformacije ploda, da bi se opravdalo onih 88 posto slučajeva nastalih iz neobavezne zabave, pri kojoj u 87 posto slučajeva nije korištena kontracepcija, što je bilo vrlo zgodno, jer da se nesretni događaj zbio recimo u kolovozu, a ne sada kad se globalni trendovi mijenjaju, i kad se zna da će bit reakcionarni performans, bilo bi nikome ništa, izio vuk magare.

Dakle za očekivati je da u performansu iduće godine bude sudjelovala neka od 6,4 posto majki čiji je život ugrožen, ili 0,6 posto silovanih trudnica.

Jedino mislim da nikada neće biti istaknut neki primjer iz skupine od 88 posto slučajeva nastalih iz neodgovorne zabave, pri kojima u 87 posto slučajeva nije korištena nikakva kontracepcija, a isto bi u 21 stoljeću mehanički usmrćivali nerođenu djecu.

ja bi eto da se možda već iduće godine održi samo jedan preformans, na kojem bi onih 88 posto iz skupine neodgovorne zabave od kojih 87 posto ne koriste nikakvu kontracepciju rekli odjebite s mehaničkim usmrćivanjem u 21 stoljeću, a onima iz skupine od 2,4 posto malformacija, 6,4 posto ugroženih majki i 0,6 posto silovanih, osigurao svu u 21 stoljeću dostupnu skrb, liječenje, stručnu pomoć i razumijevanje, pa koliko koštalo da koštalo, uključujući i mehaničko usmrćivanje ukoliko nema neke humanije mogućnosti

nemam dileme da bi me jedna skupina performera nazvala zaostaalom katolibančinom, a druga skupina performera ubojicom

a meni je eto svejedno, baš svejedno

- 09:16 - Komentari (11) - Isprintaj - #