Fressssssh

petak, 29.04.2022.

Kad sam mlađan bloger bio ja

Ako ste pomislili da je ovo još jedan post o novim blogerima, ili blogu himself, s ciljem da se dođe na naslovnicu, grdno ste se prevarili.
Poznato je naime da vaš omiljeni autor naslove meće kao provokaciju, samo da iznervira one koji sebe najviše vole i administratoricu koja traži drugi posao.

Jučer sam bio kupit šamotnu ciglu.

U preduzeće nam je dopizdilo da svaki put kad nam se jede janjetina moramo čekat da je neko ispeče pa smo složili pečenjaru za peć odojke, janjce, nekoliko pilića odjedared i tako redom, džinovske pečurke i tikve za vegane.

U dućanu na izdavanju robe radu Nepalci, ili bar neki koji izgledaju ka Nepalci, samo san čeka da iz skladišta iskoči Brad Pitt, jel se tako piše.

Kažu da su dobri radnici, uostalom ni Hillary se ne bi do danas popejo na Maunt Everest, jel se tako piše, da nije bilo Tenzinga Norgaya, iako nemam pojma jel on bijo nepalac, a ne da mi se guglat.

Fascinantno je to da niko od naših neće da radi u skladištu gradevinskog materijala, ili da se na tržnici u Utrinama, zatvorila burekdžinica jer nema ko peć burek.

Tribalo bi hitno za neke Nepalce organizirat tečaj pečenja bureka, jer nema smisla da zbog svoje lijenosti ostanemo bez bureka.

Inače sve zlo na ovom svijetu proizlazi iz lijenosti.

Evo vidimo da su i ovdje kod nas na blogu, najveće zlo linčine koje bi eto da neko drugi radi a oni da jame, dakle svi oni kojima je super socijalizam u kojem će svi davat novce a samo oni dobit stan, i ovi šta laprdaju o tome da svi tribaju od države dobit novce, i oni koji ne radu, ti su zlo.

Svaki onaj koji bi tuđu zemlju, tuđe novce i tuđeg muža je bože te sačuvaj.

uglavnom pita nikada neće biti burek, ko što Samir nije bio Damir

- 10:40 - Komentari (13) - Isprintaj - #