Fressssssh

petak, 08.04.2022.

misečnica

Danas ćemo slaviti mjesečnicu.

Prošlo je Misec dana a da Annaboni nikoga nije potirala s bloga.

Nekad je to bilo puno drugačije, na blogu je bilo normalnih ljudi, koji su imali život, i kojima je blog bio samo usputna razbibriga.

Takvi su bili lake mete, pa bi ih Annaboni dok si reka Nole je najveći, sprašila s bloga.

Sad na blogu više takvih nema ili su jako rijetki, ostali su samo očajnici s kojima se inače niko ne razgovara, poneki egomanijak, zle žene s velikim zubima, nekoliko debila, par glupača, i to je više manje to.

Nemaš ti tu više koga ni potirat.

Inače za neupućene, a uvijek more naletit neko ko ne zna a volija bi znat, blog je virtualni prostor u kojem možeš pisat šta oćeš.

Postoji doduše i uredništvo koje ne postoji i administrator koji traži drugi posao, koji ako pišeš ono šta se nesmi, ili se diraš u miljenicu od administratora, onda on pobriše blog ili zabrani komentiranje, svima ili onome koji se drznuo, pisati kako se ne sviđa nekoj od miljenica.

Dakle sloboda govora na najjače.

Ipak dragi neupućeni blogeri, koji bi volili znat, stalno ćete biti svjedoci da će neko od debila protestirati zašto tamo neko na svom blogu piše šta on oče, pa će se onda pojavit cijela skupina glupača koje će to oduševljeno podržat napisima, najbolja si draga, super si to napisala, ja sam ovdje da bi širila ljubav, mrzim crnce i rasiste, i tako dalje.

Dragi neupućeni blogeru obzirom da smo zaključili da je blog osobni prostor u kojem svak more pisat šta oče nikad se nemoj obazirati na glupače i debile koji bi eto malo vodili uređivačku politiku, a toliko su gadni da nikad neće biti administratorove miljenice.

Piši šta oćeš, budi svjestan da o tome šta ti pišeš svak ima pravo pisat šta oće, ako nešto krivo uradiš tu je Annaboni da te potira, iako urbana legenda kaže da ona u stvari nikad nikoga nije potirala, nego da je bila prevelik izazov za neke antifašiste.

dakle da još jednom ponovimo, blog je vaš osobni prostor, na kojem možete pisat šta oćete, o svemu napisanomm bilo ko može pisat šta oće isto ka i vi, ako vam se nešto ne sviđa to je isključivo vaš problem, ustavni sud je odlučio da svako ima pravo reći da je Stipe Mesić idiot, i da to nije uvreda, za sve ostalo tu je uredništvo koje ne postoji i administrator i četrdeset miljenica

- 08:37 - Komentari (23) - Isprintaj - #