Fressssssh

nedjelja, 20.02.2022.

Našoj ljubavi je kraj

Pomnom analizom sredstava informiranja i društvenih mreža teško je ne uočiti naklonost prema ruskom režimu, od strane vascelog Srpskog sveta, Jugoslovena, fašista, antivaksera, anarhista i idiota.

Za sada je izostala samo naklonost homoseksualne zajednice, ali već će i oni nać neku slobodu u ruskim nastojanjima.

Svaka grupacija ponaosob ima svoje razloge zašto podržava režim koji političke protivnike jednostavno strpa u neki logor na trideset godina, ili ih ozrače nekim radioaktivnim materijalom, ili ih jednostavno otruju, i koji misli da može oduzimat teritorij suverenim državama kad mu se digne pišo.

Srbi jer misle ako se realizira velika Rusija, moći će se realizirati i velika Srbija, Jugosloveni jer maštaju o povratku na staro, u totalitarizam u kojem će se vjernima režimu dijeliti stanovi, fašisti jer znaju oni prepoznati sebi slične, antivakseri jer je svaki neprijatelj Billa Gatesa i njihov neprijatelj, anarhisti jer su nenormalni neradničku, i idioti jer su idioti.

Sad će se opet javljati i glupani koji će tvrditi da gore navedeni ološ ima pravo na drugačije mišljenje, jer ako su antivakserski idioti imali pravo na drugačije mišljenje koje je sahranilo tisuće, kako onda i ološ ne bi imao pravo na mišljenje da zatvaranje, zračenje, i trovanje političkih protivnika nije tako strašno, i da otimanje teritorija silom,progon i ubojstva i nisu neko veliko zlo.

Dakle ne preostaje nam ništa drugo nego da zaključimo kako krvnici, ološ i idioti, nikad ne bi uspjeli da nije glupana koji im daju pravo na drugačije mišljenje.

Jeste vi primjetili kako sljedbenici Đoleta i Noleta prema blogerici Annaboni izražavaju silnu netrpeljivost, ko bi mogao očekivati tako nešto od pobornika bratstva i jedinstva, nečuveno zar ne?

- 10:22 - Komentari (21) - Isprintaj - #