Fressssssh

subota, 12.02.2022.

Ajhevadrim

Jeste primjetili kako se domaći antivakserski idioti pomalo utišavaju, sad ih se na sveopćim prosvjedima subotom skupi tridesetak, čak i enternet ratnici su osim onih najglupljih su valjda postali i sami sebi dosadni.

Nego zna li se išta di je nestala, fina kulturna, i elokventna " blogerica " dvi tri riči, da nije nedaj bože u pitanju neka nesritna istospolna ljubav?

U stvari tribalo bi tim prosvjednicima osigurat prostor za prosvjedovanje, i ne samo njima nego svima koji oće prosvjedovati oko bilo čega, i to recimo na Gvozdu podno spomenika Vojina Bakića.

Tamo bi tribali prosvjedovati antivakseri, održavati se gej parade, hod za život, prosvjedi učitelja, i svih ostalih neradnika, i to na način da svaki uplati sto eura kotizacije i prosvjeduje do mile volje.

Tako uprihođena lova bi se mogla koristiti za obnovu Banovine.

Bilo bi dobro da se i sve manifestacije na kojima prisustvuju predstavnici državnih i lokalnih vlasti održavaju na istom mistu.

Recimo kad bi sve te idiote koji bi nešto prosvjedovali ili obilježavali makli s naših ulica, normalni građani bi imali svoj mir.

Mogli bi i dobit zakon da sve stranke moraju bit registrirane u Vrginmostu, i tamo imat stranačke prostorije, ako svi auti mogu bit registrirani u Daruvaru šta ne bi stranke mogle bit u Vrginmostu.

Tamo bi tribalo primistit i vladu, sabor i sva ministarstva, i hateve, i sve državne monopoliste, da im tamo budu uprave i HAZU, naročito HAZU, i sve udruge bi morale bit tamo registrirane i imat sjedišta tamo.

Sigurno ćete se i vi sitit koga bi tamo tribalo priselit pa slobodno dajte svoj doprinos, i još im Tribano zaštititi, ako se budu zajebavali da ćemo im poslat Marisol da im prigleda porezne kartice.

- 20:16 - Komentari (11) - Isprintaj - #