Fressssssh

subota, 18.12.2021.

Ima li Bahre u avijonu


Kao što ste se sami konzna koliko puta osvjedočili, ovo je serija zapisa o Bahri.

Dakle nije o ko srni ranjenoj progonjenoj preko snijega duboka, niti o djevojci slučajno sličnog imena, kao u pjesmi, tvoje ime moje bezime.

Dobro znamo već da je pojava kad personal u svemu o čemu se piše nađe sebe psikičke prirode.

Zato da ne bi bilo zabune ponavljamo, ovo su zapisi o Bahri, sve ostale koje pronađete, pronalazite na vlastitu odgovornost.

Danas nećemo previše toga pisat jer Bahra je tašta i voli bit u centru pažnje, a kolegica Annaboni je najavila post o seksualnim nastranostima na blogu.

Obzirom da temu ko, kako, s kim, i koliko puta teško nesto može nadmašit možda jedino jedan od epskih obračuna s Freshom, danas ćemo iz prikrajka čekat svoju prigodu za neslućenu popularnost.

Pogotovo stoga jer koliko saznajemo od izvora bliskih istrazi, kod kolegice Annaboni će biti sočnih detalja, tipa koji doajen može najviše puta na noć, i kojoj doajenki je malo tri puta na noć.

Bilo bi lijepo da vlastitim iskustvima s bloga pomognemo da diskusija kod Annaboni bude što visprenija i sadržajnija, ako nemate vlastitih iskustava ili ih ne želite dijeliti računaju se i iskustva vaših ljubimaca ili izmišljenih dečkiju, cura, kumova i prijatelja.

Neka to bude jedna ugodna subota za pamćenje.

- 08:04 - Komentari (17) - Isprintaj - #