Fressssssh

četvrtak, 26.03.2020.

Prva linija obrane



Jebate stvarno su naporni ovi koji me maknu s naslovnice, pojavi li se još jedan novi pjesnik, tražitelj smisla, ili nešto slično ispalit ću, najjadniji su ovi slučajevi koji po ko zna koji put na stosedamdeset i šesti put pokušavaju postat popularna blogerica

Možda je stvarno vrijeme da ugasim blog.

Ipak je ovo neki krešendo, u kojem se koliko god idioti to ne shvaćali, i smradovi ne htjeli priznati, kad su Bog i priroda, i sve ostalo urotili da dokažu da sam sve ove godine bio u pravu.

I sad ne znam ima li smisla opet se bakćat s idiotima i smradovima, jer opet će oni ka govna isplivat i plutat po naslovnici u režiji milo nam blognjuza.

Ne osjećam neku satisfakciju, Jer na žalost niste i nećete naučit lekciju.
Sutra ćete opet tumačit kako masovni ubojica može bit dobar, kako muškarac koji to jako želi može postat žensko, i kako je ubijanje nerođene djece civilizacijski doseg.

Ova civilizacija ima samo jednu šansu da vas koji vjerujete u navedeno zatvori u umobolnice, a vas koji samo širite zlo rasporedi na društveno koristan prisilni težak rad.

U protivnom svi ćete pocrkat, već od nečega, i neće bit neka šteta civilizacija koja je ustuknula pred ološem i psihičkim bolesnicima i odrekla se zdravog razuma ni ne zaslužuje bolju sudbinu.

Zato vi braćo i sestre, koji čuvate blog kao zenicu oka svog, nemojte ustuknuti pred ološem i psihičkim bolesnicima, nemojte im dozvolit, da unište blog ka šta će sjebat civilizaciju.

Oni će sve Pokušat pod ravnateljskom palicom blognjuza, a vi se morate oduprijeti, i to ne poslovičnom hrvatskom šutnjom, morate dignuti svoj glas, i kad vidite nekog od štovatelja masovnih ubojica morate iz svega glasa kriknuti, odjebi ološu nijedan.
Kad vidite nekoga ko tvrdi da blognjuz more bit žena jer to jako želi morate mu reć, odjebi bolesniče ni jedan.
A pogotovo ako sretnete nekoga ko kaže da bilo tko, bilo kada ima pravo odlučivat o nečijem životu ili smrti, morate odma zvat Julku da ponese srebrne šurikene da ga prokine i Staru Tetu da mu zabije glogov kolac u leđa.

Budaletine, bijednike, i ostali talog, samo ignorirajte, jer znate onu staru kinesku, s kim si takav si, e pa nemojte biti takvi, nema tog komentara koji je toga vrijedan.

Ili je možda vrijeme da počnem pisat pjesme.

- 19:29 - Komentari (25) - Isprintaj - #