Fressssssh

petak, 14.02.2020.

Iskrenost neiskvarene duše

Obzirom da se mladoženja premišljao bi li piškio ili bi kakio i skriva se bonbespućima enterneta, Julka je pod okriljem noći ošla u Las Vegas udat se za Elvisa.



Dok je kuma u skupo plaćenoj aljini zapanjeno gledala Julku kako odlazi u Las Vegas



Julka se u Vegasu udavala za Elvisa,



Na sliki vidimo Julku Elvisa i nekog konobara.

A sve je moglo bit drugačije samo da oni Kupus nije biža okolo po blogu i vaseljeni umisto da je prihvatija odgovornost i oženija se ka čovik

Kad malo bolje promislimo oni Homer danas ne bi ima o čemu pisat, emancipirata Julka nemore pustit bidnog kupusa da izide bokunić plećke i zeru šalše a da ga barem triput ne upita oš me ženit, Kaš me ženit.

Sve to je privelik pritisak na mladog i zelenog kupusa.

Nemore se Čovik ni otić popišat i zeru odmorit od ti oš me ženit pitanja a da to emancipirato čudo ne nađe nekog Elvisa.

Zato braćo i sestre podignimo svoj glas, kriknimo prema nebu da odjekuje po vasceloj vaseljeni , dosta je emancipacije, dosta.

Vratimo Dite materi, Penelopu Odiseju, a Julku iz Las Vegasa, pomognimo jon da shvati da je bolje kupus na grani nego Elvis u ruci, i da se ništa neće dogodit ako čeka još dvaes godina ka Penelopa onu svoju barabu odiseja.

Zato sestre blogerice u ime ljubavi koju na današnji dan slavimo, odrecite se tog zla emancipacije koje je toliko nesriće donilo.

Ponavljajte za mnom.

Danas kad slavimo ljubav.
Svečano se odričem emancipacije
I sveg sjaja njenoga
Bit ću vjerna
Bit ću meka i podatna
Neću stalno pitat oš me ženit
Čekat ću kolko triba
Volit ću ge mladog i zelenog
I bit tvoja Penelopa

Ommmmmmmmm

- 06:57 - Komentari (37) - Isprintaj - #